Skip to main content

Kreatiinivõrdlus

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiinivõrdlus

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Romeo83
    Member

Fitness.ee online poe valikut vaadates jääb silma:

Dorian Yates Ultimate Creatine – suur nimi ja Dorian Yatesi Lean Gain on varasemalt hea mulje jätnud

Cell-Tech – hinna poolest kõige kallim ja kõige suurema reklaamijutuga

lisaks veel trobikond muid kreatiine

Mis neil vahet on ? Milline neist kõige parem on ? Millist kasutavad kõige targemad mehed ise ?

jrx
    Member

Kui alustad kreatiinitarvitamist, siis esmalt soovitan monohüdraati mis-iganes enamvähem tuntud firmalt.

gmaster
    Member

kõik on väga individuaalne

soovitan alustada siiski millestki odavamast

0ttt
    Member

Ma arvan, et Cell Tech on üle hinnatud kraam. See on lihtsalt kreatiin ja süsikad ju?

Madis232
    Member

mingid odavad hiina kreatiin monohüdraadid pidid sisaldama 3 % raskemetalle. aga fitness poe omad pole ükski vist hiinamaal tehtud. loodame

inside14
    Member

mingid odavad hiina kreatiin monohüdraadid pidid sisaldama 3 % raskemetalle. aga fitness poe omad pole ükski vist hiinamaal tehtud. loodame
    Amarillo
    Member

Shox72
    Member

Ma arvan, et Cell Tech on üle hinnatud kraam. See on lihtsalt kreatiin ja süsikad ju?

Natsa kallis ta on aga selle eest on tulemused ka paremad vähemalt minuarust on nii.

Ise proovisin ja seal oli mingi 10 kreatiini segu vms ja igastahes mõjus.

AlanBStard
    Moderator

xzburnoutzx
    Member

Cell-Techi kasutasin kuskil kuu aega (3kg topsik). Selle tulemusena ja igapäevasele 1.5h korralikule treeningule lisandus kehakaalule c. 5kg (81-86) arvestades seda, et enne jõin HT-Ri peamiselt ja olen pidevalt saalis käinud nüüd juba ligi aasta siis tulemus minu arvates hea. Ei ole ühtegi halba sõna – sportlabis oli 3kg pakk 1199.- kui mina ostsin, hind veidi krõbe siiski.

KennyLumiste
    Member

Endal oli ka sama mure ja otsustasin Dorian Yates Ultimate Creatine + FAST BETA-ALANINE kasuks.

Hetkel minule just sobilik kombo. Lisakilosi veel märgata pole, pigem bodyfat langeb.

DYUC eeliseks on apelsini maitse ja vajalik kogus on pakikestes, seega jääb kaalumise ja mõõtmise vaev ära.

Tahtsin ka Cell-Tech`i proovida aga hind liiga kõrge Eestis.

Madis232
    Member

dorian yatesi koostisosad tunduvad vähe naturaalsemad, kreatiinivorm on ka päris hea seal sees. samas universali stormis ei pea sa tulemuste pärast pettuma- ainult et maitse võib kehv olla.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.