Kas valu on vajalik?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kas valu on vajalik?
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Kevin de puta madre.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2009 at 8:25 p.l. #14284
belvedere
MemberSattusin jälle Pumping Ironit vaatama ja hakkasin mõtlema ühe Arnoldi mõttetera üle — selleks, et midagi saavutada, tuleb trennis minna kuni valubarjäärini ja siis sealt veel 2, 3, 4… kordust edasi, sest see on see, mis stimuleerib lihast eriti kasvama. Kuivõrd läheb see kokku tänapäevase treeningumetoodikaga? Kui palju siinsed staažikamad kasutajad seda põhimõtet on järginud? Endale tundub, et vähemalt motiveeriv efekt on sellel olemas — kui harjutus seda võimaldab, siis läbi valu minnes on pärast hea tunne, et sai ikka “tõsiselt” tehtud. Samas on vigastuseoht ilmselt suurem ja ei tea, kas 99% pingutus ikka annab reaalselt rohkem kui 90-95%. Arvamusi?
aprill 4, 2009 at 8:59 p.l. #190288rinaldo
MemberLihashüpertroofia kohapealt on need viimased “valulised” kordused elulise tähtsusega. Mida rohkem sa talud, seda paremini arened. Loomulikult peab raskus olema sobiv, et mahtuda soovitud kordusvahemikku.
Jõu kohapealt ei oska rääkida.
aprill 4, 2009 at 9:14 p.l. #190289joker
MemberPeaasi, et liigese vms ja lihasevalu segamini ei aja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2009 at 10:44 p.l. #190293Tohman
MemberGo hard or go home
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise pooldan ka viimase välja pigistamist, see annab kohe erilise fiilingu
aprill 5, 2009 at 4:44 e.l. #190296Aile
MemberPeaasi, et liigese vms ja lihasevalu segamini ei aja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte ainult…. Lihase valul ja lihase valul on vahe.
Arendage tunnetust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raske on siin ju kirjeldada, mina nimetan seda magusaks ja kibedaks valuks.
…aga mehed on vist 6rnav6itu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2009 at 5:22 e.l. #190298joker
MemberMitte ainult…. Lihase valul ja lihase valul on vahe.Arendage tunnetust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raske on siin ju kirjeldada, mina nimetan seda magusaks ja kibedaks valuks.
…aga mehed on vist 6rnav6itu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah. Päris lihaste rebestamiseni ei maksa ka minna. Ülehinnatud jõud ja alahinnatud raskused ei sobi kokku ning võivad vigastusteni viia
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mitte mehed pole õrnavõitu vaid lihtsalt tundetud … nagu kuulkseaprill 5, 2009 at 7:32 e.l. #190319joey
MemberSaab ka ilma valuta.
aprill 5, 2009 at 7:39 e.l. #190321Aile
MemberSaab ka ilma valuta.Yksk6ik, kui kerge raskusega teha…ja ikka ei ole v6imalik. Eriti valus on reie nelipea tegemine. Ega see ei t2henda, et ta mul j2rgmine p2ev valus oleks…
Teil on veel avastamisr66me
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2009 at 8:06 e.l. #190324matti
MemberMina isiklikult olen viimasel ajal loobunud viimase väljapigistamisest, olen hakkanud treenima jõutõstmise metoodika järgi. Tavaliselt jätan ma veel 1-2 kordust varu, ei hakka päris valu piirile minema. Jõudu on hakkanud rohkem tulema, palju rohkem; lisaks sellele kasvavad ka musklid paremini. Seega, topeltvõit, võib öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu ma olen aru saanud,siis tuleb suur enamus lihasmassist ikkagi pinge e. raskuse kasvust, mitte aga väsimusfaktoritest nagu pump-effekt,mis põhjustavad väiksema osa lihaskasvust(suhe olevat kuskil 20/3) Suuremad raskused panevad rohkem tööle kiireid lihaskuide,mis on ka suurima erutusläviga. Suurepärane artikkel teemaga seoses, soovitaks kõigil läbi lugeda. Samas on inimesed erinevad, seega peaks igaüks katsetama ja leidma omale selle Õige treeningmetoodika
aprill 5, 2009 at 10:07 e.l. #190341rait83
MemberMina isiklikult olen viimasel ajal loobunud viimase väljapigistamisest, olen hakkanud treenima jõutõstmise metoodika järgi. Tavaliselt jätan ma veel 1-2 kordust varu, ei hakka päris valu piirile minema. Jõudu on hakkanud rohkem tulema, palju rohkem; lisaks sellele kasvavad ka musklid paremini. Seega, topeltvõit, võib öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nagu ma olen aru saanud,siis tuleb suur enamus lihasmassist ikkagi pinge e. raskuse kasvust, mitte aga väsimusfaktoritest nagu pump-effekt,mis põhjustavad väiksema osa lihaskasvust(suhe olevat kuskil 20/3) Suuremad raskused panevad rohkem tööle kiireid lihaskuide,mis on ka suurima erutusläviga. Suurepärane artikkel teemaga seoses, soovitaks kõigil läbi lugeda. Samas on inimesed erinevad, seega peaks igaüks katsetama ja leidma omale selle Õige treeningmetoodika

Olen hakanud ka taoliste põhimõtete järgi treenima… tulemused on head.
aprill 5, 2009 at 11:09 e.l. #190347joey
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt minu mõte.
aprill 6, 2009 at 4:50 p.l. #190583Kevin de puta madre
MemberOleneb valust, lihasvalu lihaste väsimusest on kindlasti üks mõnusamaid valuliike üldse.
Aga vigastustest tekkiv valu on pahaaaaaaaaaa.
No pain no gain on mingil määral tõsi.
Venitused aitavad, a mingi valu käib ikkagi asja juurde.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.