Skip to main content

Tänane toiduplaan!!??

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Tänane toiduplaan!!??

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Volley
    Member

Mida peaksin muutma.?

Esimene esimene eine oli hommikul kell 12 enne seda sai joostud 30 minta ja tehtud kõhulihaseid 3×30,kätekaid 3×12 ja selga 3×25.

Esimeseks eineks sõin 8 vutimuna peale riivisin juustu,jõin kõrvale morssi(väga lahjat) maiuspalaks 200g rosinatega kohupiima.

Teine eine oli kell 15.00 sõin makarone kastmega ja veise liha umbes 100-150g,makarone oli rohkem muidugi kakskorda ma arvan. Kõrvale jõin umbes pool liitrit piima.

Kolmas eine oli kell 19.00 sõin kaks suuremat tykki seamaksa,kurgi hapukoore salatit ja värsket kartulit,peale seda patustasin 4 trühvli kommiga(seda enam ei juhtu) lisaks sõin veel yhe apelsiini.

Paari tunni möödudes sõin veel yhe apelsiini ja närisin 3 väikest värsket kurki.

Soov on kaotada rasv kõhult ja lihas välja tuua.

Mida teen valesti?

Olen 17 a, kaalun umbes 82 kilo ja olen 187cm

daemonium
    Member

Mida peaksin muutma.?

Esimene esimene eine oli hommikul kell 12 enne seda sai joostud 30 minta ja tehtud kõhulihaseid 3×30,kätekaid 3×12 ja selga 3×25.

Esimeseks eineks sõin 8 vutimuna peale riivisin juustu,jõin kõrvale morssi(väga lahjat) maiuspalaks 200g rosinatega kohupiima.

Teine eine oli kell 15.00 sõin makarone kastmega ja veise liha umbes 100-150g,makarone oli rohkem muidugi kakskorda ma arvan. Kõrvale jõin umbes pool liitrit piima.

Kolmas eine oli kell 19.00 sõin kaks suuremat tykki seamaksa,kurgi hapukoore salatit ja värsket kartulit,peale seda patustasin 4 trühvli kommiga(seda enam ei juhtu) lisaks sõin veel yhe apelsiini.

Paari tunni möödudes sõin veel yhe apelsiini ja närisin 3 väikest värsket kurki.

Soov on kaotada rasv kõhult ja lihas välja tuua.

Mida teen valesti?

Olen 17 a, kaalun umbes 82 kilo ja olen 187cm

Liialdad süsivesikutega:makaronid,kartulid …

Ja kui sul sinu parameetrite juures lihast väljas ei ole,siis selle pärast,et sul polegi teist eriti.

Mine jõusaali ja hakka trenni tegema.Tolle sinu hommikvõimlemisega sa nüüd erilist lihasmassi ei saavuta.

Amarillo
    Member

jep süsivesikuid poole vähemaks

Volley
    Member

Liialdad süsivesikutega:makaronid,kartulid …

Ja kui sul sinu parameetrite juures lihast väljas ei ole,siis selle pärast,et sul polegi teist eriti.

Mine jõusaali ja hakka trenni tegema.Tolle sinu hommikvõimlemisega sa nüüd erilist lihasmassi ei saavuta.

No nii palju ikka on et kõhu pealt on näha et on olemas sixpäck aga tahaks lihaseid rohkem nägtavale tuua.

Selleks jõusaali jah?

Sellise kavaga suurt midagi ei saavuta jah,mis ma hommikul teen?

daemonium
    Member

No nii palju ikka on et kõhu pealt on näha et on olemas sixpäck aga tahaks lihaseid rohkem nägtavale tuua.

Selleks jõusaali jah?

Sellise kavaga suurt midagi ei saavuta jah,mis ma hommikul teen?

Sinu hommikvõimlemine on igati kasulik ,parandab enesetunnet etc …

ise kasutan samu harjutusi soenduseks.Aga lihasmassi sellise kavaga ei kasvata.

Kui lihaseid tahad – mine jõusaali.Kõige lihtsam viis.

Kuigi jah,üldiselt on ka keharaskusega treenides võimalik nii mõndagi saavutada …

Su parameetreid arvestades peaks su sixpack isegi läbi särgi välja paistma.Mingi pekimägi sa nüüd kindlasti olla ei saa.Kui sa aga ise rahul pole,siis ilmselt lihaseid vähevõitu.

Ega sa oma rasvaprotsenti oska öelda?

Volley
    Member

Sinu hommikvõimlemine on igati kasulik ,parandab enesetunnet etc …

ise kasutan samu harjutusi soenduseks.Aga lihasmassi sellise kavaga ei kasvata.

Kui lihaseid tahad – mine jõusaali.Kõige lihtsam viis.

Kuigi jah,üldiselt on ka keharaskusega treenides võimalik nii mõndagi saavutada …

Su parameetreid arvestades peaks su sixpack isegi läbi särgi välja paistma.Mingi pekimägi sa nüüd kindlasti olla ei saa.Kui sa aga ise rahul pole,siis ilmselt lihaseid vähevõitu.

Ega sa oma rasvaprotsenti oska öelda?

Särgi alt päris ei paista,kahjuks ei oska rasva protsenti öelda,aga kas sa oskad öelda kus ma seda saaks teada?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.