Üks keefir peale trenni?
- This topic has 12 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
Volley.
-
AutorPostitused
-
juuli 18, 2008 at 2:24 p.l. #14262
lauri199
MemberMis arvate minu joogist peale trenni kohe?
juuli 18, 2008 at 2:48 p.l. #160802Alexander Andrusenko
ModeratorMis see sulle andma peaks?
juuli 18, 2008 at 3:10 p.l. #160809ROtter
MemberVanasti, kui toidulisandeid saada ei olnud, siis joodi piima peale trenni.
juuli 18, 2008 at 3:21 p.l. #160810Blackdom
MemberMuidugi kõlbab. Ma jõin vahepeal ka keefiri päris palju, aga läksin piima peale üle… kui koju jõudsin, siis kohe 1L piima (Almas on 33g valku, millest 18% vadak ja ülejäänud kaseiin + rasvad ja süsikad, vitamiinid jne + dehüdratsioonist tingitud vedelikupuuduse ja jänu kustutaja).
Piim ja munad on ühed täisväärtuslikumad toiduained üldse. Geniaalsed tooted, kui sul just allergiat pole.
Mul tekkis siin lisaküsimus: Kas on võimalik edukalt lihast kasvatada, kui peamised valguallikad on just piim ja munad (ja kui näiteks liha üldse ei sööks)?
juuli 18, 2008 at 3:25 p.l. #160811undisputed
MemberMuidugi kõlbab. Ma jõin vahepeal ka keefiri päris palju, aga läksin piima peale üle… kui koju jõudsin, siis kohe 1L piima (Almas on 33g valku, millest 18% vadak ja ülejäänud kaseiin + rasvad ja süsikad, vitamiinid jne + dehüdratsioonist tingitud vedelikupuuduse ja jänu kustutaja).Piim ja munad on ühed täisväärtuslikumad toiduained üldse. Geniaalsed tooted, kui sul just allergiat pole.
Mul tekkis siin lisaküsimus: Kas on võimalik edukalt lihast kasvatada, kui peamised valguallikad on just piim ja munad (ja kui näiteks liha üldse ei sööks)?
Paljud söö liha. Muna ja piim ju loomnevalk. Siis ju loogiline, et saab ???
juuli 18, 2008 at 3:35 p.l. #160813Blackdom
MemberPaljud söö liha. Muna ja piim ju loomnevalk. Siis ju loogiline, et saab ???Seda minagi (olengi lihasöömist osaliselt asendanud piima ja munaga), aga kas lihas kui toiduaines on midagi nii unikaalset ja tervisele ja/või lihaskasvule kasulikku, mida piimast ja munast ei saa?
Kui ei, siis ma ei näe küll liha söömisel mingit ratsionaalset mõtet, kui et just impulsiivset lihahimu rahuldada.
juuli 18, 2008 at 4:04 p.l. #160815Madis232
Memberlihas on mineraalained nagu tsink – suurendasb testosterooni taset
juuli 18, 2008 at 4:22 p.l. #160818Blackdom
Memberlihas on mineraalained nagu tsink – suurendasb testosterooni tasetMineraalained, k.a. tsink sisaldub nii piimas kui ka munas.
juuli 18, 2008 at 4:25 p.l. #160819ROtter
MemberToidus on kahte liiki rauda. Lihas ja lihasaadustes on heemne raud ning taimses toidus mitteheemne raud. Heemne raud on kergemini omastatav.
juuli 18, 2008 at 4:32 p.l. #160820Blackdom
MemberToidus on kahte liiki rauda. Lihas ja lihasaadustes on heemne raud ning taimses toidus mitteheemne raud. Heemne raud on kergemini omastatav.“Heemne raud” – 1. x kuulen ja jälle targem
juuli 18, 2008 at 4:46 p.l. #160821juuli 18, 2008 at 5:01 p.l. #160823Blackdom
MemberDanke shön! Muna jääb alla põhiliselt loomamaksadele ja mingitele verikäkkidele, mida ma niikuinii ei söö (kui vaadata heemset rauda). Sealiha saab pika puuga ja teised lihad natuke lühema puuga.
juuli 18, 2008 at 8:09 p.l. #160833Volley
MemberDanke shön! Muna jääb alla põhiliselt loomamaksadele ja mingitele verikäkkidele, mida ma niikuinii ei söö (kui vaadata heemset rauda). Sealiha saab pika puuga ja teised lihad natuke lühema puuga.Joon ka vahel ikka keefiri aga rohkem ikka piima.
Liha ikka kasulikum kui muna aga eks siin tuleb suurem hinnavahe sisse.
OOtaks mingit arvamust et kes tarbib vutimune,ma ainult neid sööngi kuna vanematel lindude kasvatus,kana muna yldse ei söö enam,sest lugesin kuskilt et yks vutimuna pidavat olema kasulikum kui 3-4 kanamuna.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.