Toitumissoovitused ja seks
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Toitumissoovitused ja seks
- This topic has 19 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
Rambo vend.
-
AutorPostitused
-
juuli 16, 2008 at 6:47 p.l. #14248
Rambo vend
MemberKui ma Kiivika toitumissoovituste järgi sööma hakkasin, siis oli üsna kiiresti arengut märgata. Lisaks tekkis üks oluline muutus-jube seksinälg. Ma ei saanud aru, kas kehakaalu langusest, testosterooni tõusust või millegist muust, aga vahe varasemaga oli tuntav. Mulle see loomulikult sobis. Samas nüüd selle rasvarikka toitumisega on effekt vastupidine, kui süsivesikud jätta õhtuks, siis on hea, kui söögilaua tagant voodisse jõudsin, selline tappev uni tekkis. Igasugused õhtused väljaskäimised jäid ära, seksimiseks polnud mittemingisugust energiat ega tahtmist. Üle paari nädala ma seda ei järginud, kas sellised sümptomid on ajutised või käivadki need sellise eluviisiga kaasas? Lisaks mainin ka seda, et süsivesik muutus üldse nagu narkootikumiks, ükskord võtsin lõunaajal prae koos kartulitega ja oleks peale sööki peaaegu lauataha magama jäänud.
juuli 16, 2008 at 6:54 p.l. #160665undisputed
MemberKas sa Fredi artikli lugesid ikka läbi. Õhtused süsikad on rahustava toimega. Loogiline, et siis siin mõeldakse ka head und
juuli 16, 2008 at 9:11 p.l. #160542joey
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
Seal peaks olema sulle vastus miks peale praadi uni tekkis. Kartul ju puhta tärklis.
Ma mäletan sõjaväest, et lõuna ajal oli toiduks ka alati kartul ja kuna süüa sai seal nagu sai – kolm korda päevas, siis olid portsud alati väga suured. Peale lõunane aeg oligi kõige karmim, tekkis selline meeletu uni, et hoia tikkudega silmad lahti. Eriti hea kui veel mingi teooria tund klassis oli – täiesti võimatu üleval püsida ja keskenduda millelegi.
juuli 16, 2008 at 9:32 p.l. #160543lahmaator
MemberKui ma Kiivika toitumissoovituste järgi sööma hakkasin, siis oli üsna kiiresti arengut märgata. Lisaks tekkis üks oluline muutus-jube seksinälg. Ma ei saanud aru, kas kehakaalu langusest, testosterooni tõusust või millegist muust, aga vahe varasemaga oli tuntav. Mulle see loomulikult sobis. Samas nüüd selle rasvarikka toitumisega on effekt vastupidine, kui süsivesikud jätta õhtuks, siis on hea, kui söögilaua tagant voodisse jõudsin, selline tappev uni tekkis. Igasugused õhtused väljaskäimised jäid ära, seksimiseks polnud mittemingisugust energiat ega tahtmist. Üle paari nädala ma seda ei järginud, kas sellised sümptomid on ajutised või käivadki need sellise eluviisiga kaasas? Lisaks mainin ka seda, et süsivesik muutus üldse nagu narkootikumiks, ükskord võtsin lõunaajal prae koos kartulitega ja oleks peale sööki peaaegu lauataha magama jäänud.Ehk jagaksid Kiivika toitumissoovitust
juuli 17, 2008 at 5:50 e.l. #160673bumer325i
MemberEhk jagaksid Kiivika toitumissoovitust
juuli 18, 2008 at 2:51 p.l. #160803Rambo vend
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105Seal peaks olema sulle vastus miks peale praadi uni tekkis. Kartul ju puhta tärklis.
Ma mäletan sõjaväest, et lõuna ajal oli toiduks ka alati kartul ja kuna süüa sai seal nagu sai – kolm korda päevas, siis olid portsud alati väga suured. Peale lõunane aeg oligi kõige karmim, tekkis selline meeletu uni, et hoia tikkudega silmad lahti. Eriti hea kui veel mingi teooria tund klassis oli – täiesti võimatu üleval püsida ja keskenduda millelegi.
Kui ma söön süsivesikuid hommikuti ja lõunal( Otti toitumissoovitused), siis ma ei pea mingisuguse unega võitlema ja õhtul on kõva seksinälg. Kui ma söön rasva hommikul ja lõunal ja õhtul süsivesikuid, siis olen ma peale õhtusööki täielik laip ja seksida ei viitsi. Minu küsimus oleks see, kas see jääbki nii või mingil ajal muutub? Mind huvitab, kas ma pean selle rasvarikka toitumise puhul õhtustest energiat nõudvatest tegevustest siis loobuma? Muidu mulle sobib see rasvarikas toitumine rohkem, kuna ei ole pidevat nälga ja ei pea karbikesi kaasas vedama ja mulle maitseb hapukoor.
juuli 18, 2008 at 3:05 p.l. #160805undisputed
MemberKle, üleval sai öeldud ju, et õhtused süsikad on rahustava toimega. Tee siis oma seks enne sööki või loobu süsikatest. Kui päeval mingit rasket tööd tee, siis pole ka mingit vajadust nende järele õhtul. Piisab, kui nokitsed neid natuke päeavl ja nädalas korra rohkem ?????
juuli 18, 2008 at 3:08 p.l. #160807ROtter
MemberKui ma söön süsivesikuid hommikuti ja lõunal( Otti toitumissoovitused), siis ma ei pea mingisuguse unega võitlema ja õhtul on kõva seksinälg. Kui ma söön rasva hommikul ja lõunal ja õhtul süsivesikuid, siis olen ma peale õhtusööki täielik laip ja seksida ei viitsi. Minu küsimus oleks see, kas see jääbki nii või mingil ajal muutub? Mind huvitab, kas ma pean selle rasvarikka toitumise puhul õhtustest energiat nõudvatest tegevustest siis loobuma? Muidu mulle sobib see rasvarikas toitumine rohkem, kuna ei ole pidevat nälga ja ei pea karbikesi kaasas vedama ja mulle maitseb hapukoor.Kahte head asja korraga ei saa.
juuli 18, 2008 at 7:13 p.l. #160838Rambo vend
MemberKle, üleval sai öeldud ju, et õhtused süsikad on rahustava toimega. Tee siis oma seks enne sööki või loobu süsikatest. Kui päeval mingit rasket tööd tee, siis pole ka mingit vajadust nende järele õhtul. Piisab, kui nokitsed neid natuke päeavl ja nädalas korra rohkem ?????Õhtul on ju trenn. Ma ei ole kontoriinimene, mul ei ole stressi, mind ei ole rahustada vaja õhtul, ainult rahuldada.
august 28, 2008 at 12:18 e.l. #164387Rambo vend
MemberNonii, sain ise asjale pihta. Põhjuseks oli kreatiin, mida ühel juhul võtsin ja teisel juhul mitte. Rasvane toit ei mängi mingit rolli. Peki võttis ainult kõhupealt ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2008 at 5:00 e.l. #164390AlanBStard
ModeratorKreatiin siis ajas kiima ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2008 at 8:20 e.l. #164469Rambo vend
Memberajas küll jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2008 at 10:36 e.l. #164486expertkenny
MemberPlaanin seda võtma hakata. Siin informeerib ka: Using this product may result in increased sexual energy. Sci-MX encourages the practise of safe sex. See http://www.playingsafely.co.uk for more information.
august 29, 2008 at 12:12 p.l. #164491dirty scorpion
MemberPlaanin seda võtma hakata. Siin informeerib ka: Using this product may result in increased sexual energy. Sci-MX encourages the practise of safe sex. See http://www.playingsafely.co.uk for more information.see ple kreatiin ka,see tribulus terrestis uhke nimetusega.
august 29, 2008 at 1:19 p.l. #164496gmaster
MemberPlaanin seda võtma hakata.miks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.