Skip to main content

Jäätis

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Jäätis

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused

bö .

veinikaarija
    Member

Ma kõigepealt kommenteeriksin sinu juttu nii, et saatanast on vist ainult sinu aju, kui sa jäätist kuidagi halva iseloomuga maiustuseks pead. Magusatest toiduainetest on vast jäätis kõige süütum üldse. Ning kui tegu on naturaalsest koorest tehtud jäätisega (mitte tavaliste taimsünteesitud produktide põhjal valmistatud), siis see vähendab tema “patusust” veelgi.

”Küllastunud rasvad mõjuvad halvasti insuliinitundlikkusele, kuid kui treenid korrapäraselt ja sööd vastavalt kulutustele, ei pea selle seiga pärast väga muretsema. Seevastu tuleks tähelepanu pöörata rasvade päritolule „laadimise” ajal, nii nimetatud ülelaadimine pitsade, jäätise ja kebabidega mõjutab insuliinitundlikkust ja võimalik, et mõjub halvasti treeningtulemustele (näiteks suur osa kaalulisast tuleb rasvkoe, mitte lihaste arvelt). ”

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4421

veinikaarija
    Member

”Küllastunud rasvad mõjuvad halvasti insuliinitundlikkusele, kuid kui treenid korrapäraselt ja sööd vastavalt kulutustele, ei pea selle seiga pärast väga muretsema. Seevastu tuleks tähelepanu pöörata rasvade päritolule „laadimise” ajal, nii nimetatud ülelaadimine pitsade, jäätise ja kebabidega mõjutab insuliinitundlikkust ja võimalik, et mõjub halvasti treeningtulemustele (näiteks suur osa kaalulisast tuleb rasvkoe, mitte lihaste arvelt). ”

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4421

Kulla mees, sa ei pane ikka üldse tähele. Rõhk sõnal “ülelaadimine”, ma räägin sulle sellest, et parem eelistada süütumaid maiustusi, ning süütumatest eelistada naturaalsemaid.

Kulla mees, sa ei pane ikka üldse tähele. Rõhk sõnal “ülelaadimine”, ma räägin sulle sellest, et parem eelistada süütumaid maiustusi, ning süütumatest eelistada naturaalsemaid.

no kuna praegult on käsil massiperiood ja eesmärk on kaloraaži kõrgel hoida ja vältida rasvkoe massilist tekkimist , siis ehk ei ole jäätis siiski eriti tark valik ? siiamaani olen peamiselt jogurit ja kohupiima söönud ja jäätist vältinud . A nüüd seletati mulle ,et jäätis on neist kõigist kõige parem . kahtlane .

ROtter
    Member

Okei , mitte päris tavalise jäätise kohta ei tahtnud küsida, vaid see Vau! ( ma ei tea , võibolla on mingit teist sarnast ka olemas) naturaalsest koorest tehtud jäätis . Üks tuttav, kes on nö. self-proclaimed toitumisspetsialist , väitis, et naturaalsest koorest jäätis on päris kasulik . minu arusaamade järgi on jäätis saatanast igatahes ja nüüd ma olen segaduses .

kuidas kommenteerite seda värki ?

Jäätiste koostis on ju erinev, kui ei sisaldu jäätises transrasvu (paraku enamuses on), siis võid ju süüa.

veinikaarija
    Member

no kuna praegult on käsil massiperiood ja eesmärk on kaloraaži kõrgel hoida ja vältida rasvkoe massilist tekkimist , siis ehk ei ole jäätis siiski eriti tark valik ? siiamaani olen peamiselt jogurit ja kohupiima söönud ja jäätist vältinud . A nüüd seletati mulle ,et jäätis on neist kõigist kõige parem . kahtlane .
    Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.