BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika
- This topic has 334 replies, 84 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
joker.
-
AutorPostitused
-
juuli 15, 2008 at 5:02 e.l. #14205
joker
MemberFilmi tutvustavat trailerit saad vaadata Fitness TV-s või lae film alla otse
juuli 15, 2008 at 5:03 e.l. #160482joker
MemberTegemist ei ole siis naljauudisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui mõnel äkki turgatab selline mõte pähe
juuli 15, 2008 at 5:09 e.l. #160483ROtter
MemberTegemist ei ole siis naljauudisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui mõnel äkki turgatab selline mõte pähe 
Karjapoiss on karjas. Tal hakkab igav ja ta hüüab: “Hunt karjas! Hunt karjas!” Külarahvas jookseb kokku, aga hunti ei ole. Rahvas on pettunud. Lõunapaiku hüüab karjane jälle: “Hunt karjas! Hunt karjas!” Rahvas jookseb jälle hirmuga kohale, aga nagu ikka hunti ei ole. Õhtul otsustab karjane veelkord nalja teha ja hüüab: “Hunt karjas!” Seekord kedagi kohale ei jookse. Ja videviku eel tuleb hunt … .
juuli 15, 2008 at 5:40 e.l. #160485Sten
MemberPärid hea uudis….tõotab hea film tulla….jääme pikkisilmi ootama…..
juuli 15, 2008 at 5:47 e.l. #160486dirty scorpion
Memberohoh Mr Mesi ka
juuli 15, 2008 at 7:21 e.l. #160492Bonsuna
MemberKarjapoiss on karjas. Tal hakkab igav ja ta hüüab: “Hunt karjas! Hunt karjas!” Külarahvas jookseb kokku, aga hunti ei ole. Rahvas on pettunud. Lõunapaiku hüüab karjane jälle: “Hunt karjas! Hunt karjas!” Rahvas jookseb jälle hirmuga kohale, aga nagu ikka hunti ei ole. Õhtul otsustab karjane veelkord nalja teha ja hüüab: “Hunt karjas!” Seekord kedagi kohale ei jookse. Ja videviku eel tuleb hunt … .Küll see külarahvas vaatama tuleb kui lambad lärmama hakkavad. No Problemo!
juuli 15, 2008 at 7:53 e.l. #160498ROtter
MemberKüll see külarahvas vaatama tuleb kui lambad lärmama hakkavad. No Problemo!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa päästsid päeva.
juuli 15, 2008 at 7:59 e.l. #160500Bonsuna
MemberSa päästsid päeva.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu alati.
juuli 15, 2008 at 12:03 p.l. #160514joker
MemberKrt ma ju rääkisin kohe, et dummasserite käest on vaja enne nõu ja luba küsida – nüüd on kõik p-s.
juuli 15, 2008 at 3:33 p.l. #160535hunter
MemberKalmus on see järjekordne sinu maitsetu nali?
Kui asjal tõepära taga on, siis olen üks suur fänn .
juuli 15, 2008 at 3:59 p.l. #160538Bonsuna
MemberKalmus on see järjekordne sinu maitsetu nali?Kui asjal tõepära taga on, siis olen üks suur fänn .
Viitsiks ma jah kaks korda ühte nalja teha. Tere fänn!
juuli 15, 2008 at 4:33 p.l. #160540joker
MemberKui nii palju tagasiside kohta aint üks “targutaja”, siis polegi ju asi väga halb.
Lihtsalt üks küsimus. pathukhan kas sa kirjutasid selle esimese stsenaariumi ja/või oled seotud kuidagi selle dumbuseri lehega?
Lihtsalt niisama küsin. Või noh – peaaegu niisama.
Ja natuke siis filmist lähemalt, et natuke asju selgitada, millega tegemist on ja miks on.
Tegemist on 100% amatöörfilmiga, 100% amatöörkulturistidega , 100% 0-eelarvega ja 100% tõsise sõnumiga, mille kohta võite lugeda traileri algusest.
Kui keegi hakkab filmi võrdlema nüüd mingite hullude kriteeriumite järgi ala rezhisööri töö, näitlemisoskus jmsj ja vo võrdlema mingite proffi tehtud filmidega, siis sorry teete end aint rumalaks. Ja leida Eestist keegi, kes saaks valmis korraliku action-mängufilmiga …
Ja tegemist pole naljaga, ses mõttes, et film on täiesti olemas ja võtted alles käivad.
Ja näitlejatevalikust nii palju, et suured tänud kõigile, kes viitsisid selle asjaga kaas minna ja ei suhtunud asja üleolevalt. SUURED TÄNUD!
Lisaks Marek Kalmusele leiab sealt väga palju Eesti tippkulturiste ja fitnessiste, keda tunnete juba lavalaudadelt ja näilejatevalik ongi sellele suunatud. (Gerbel Mikk, Roska, Argo Vaible, Argo Ader, Mr.Mesi, Kirp2, Aile Kuuda, Joker, Indrek Viska, Signessa Kalmus, Richard Lant, Indrek Otsus, Arnold Tokko ja ka keegi, kes trailrile teksti peale loeb – äkki tunnete ära ja nemad pole siis filmis kindlasti ainsad näitlejad)
Film on umbes 60min pikk
juuli 15, 2008 at 5:32 p.l. #160541Mart Muru
MemberJään huviga ootama
juuli 15, 2008 at 5:57 p.l. #160549hunter
MemberJoker, kui pidasid “targutaja” all mind, siis sorri noh ära arva, et ma targutaja vms olen. Lihtsalt, kui ennem selliseid individual nalju on kuuldud, siis mõte ruttab sinna peale.
Kuidas kollektiiviga on? Montaaz-i teete ise, graafika jms ka teie enda käte all valmib ? Tsenaariumit ei saa lugeda mingi aja pärast kuskil internetis?
juuli 15, 2008 at 6:04 p.l. #160550joker
MemberJoker, kui pidasid “targutaja” all mind, siis sorri noh ära arva, et ma targutaja vms olen. Lihtsalt, kui ennem selliseid individual nalju on kuuldud, siis mõte ruttab sinna peale.Kuidas kollektiiviga on? Montaaz-i teete ise, graafika jms ka teie enda käte all valmib ? Tsenaariumit ei saa lugeda mingi aja pärast kuskil internetis?

Pange siis kuskile netti ülesse ka, kui selle FILMIGA mingit sõnumit edastada tahate.
Ei mõelnud sind. Sa ei öelnud midagi mis sind targutajaks teeks ju.
Jah kõik teeme ise. Pole nagu mingit “spetsialisti” ja kuna eelarve on 0 siis ilmselt näeks keskmist näppu kui mõne juurde minna sellise jutuga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja film ilmubki Fitness.ee lehel ja plaati saab Fitness.ee poest osta, aga mitte veel. Läheb aega ja enne tõuseb päike päris mitu korda idast

Ja stsenaarium on dumbusseri lehel üleval. Ei hakanud pingutama, et midagi uut välja mõelda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.