proteiini pulber
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » proteiini pulber
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 22 years, 4 months tagasi by
tonu110.
-
AutorPostitused
-
september 15, 2003 at 3:16 p.l. #1418
qwe
Membertere!kuidas tuleks võtta proteeini pulbrit?1 kilole kui palju võib päevas võtta proteiini pulbrit?millal?ja millega?
september 16, 2003 at 5:16 e.l. #34007Arnold
MemberVedelat toittesegu mis sisaldab ka proteiini ehk valgu pulbrit, oleks soovitav kasutada eelkõige vahetult peale treeningut.
september 16, 2003 at 8:22 e.l. #34008Kaido
MemberHea soovitus…siin foorumis on igasugustest pulbritest ja nende võtmisest palju räägitud, näe vaeva, kasuta otsingumootorit!
september 17, 2003 at 2:27 p.l. #34009vend
Memberkumb proteiin on parem kas proteiin NR.1 või Fasti proteiin Hera 85?
september 17, 2003 at 2:37 p.l. #34010Alfonze
Memberno see s6ltub kasutajast, mina kasutan hetkel fasti ja olen rahul, ainuke asi on see et ta on maitsetu seega v6ibolla ei l2he alla,
aga ega no1-l ka viga pole.
september 19, 2003 at 6:25 p.l. #34011kjX
MemberProteiini küll peale treeningut, aga kui ma tulen jõusaalist alles kell 9. Tühja kõhu peale proteiini võtta pole mõtet, seega võtan tavaliselt enne magama minekut. Mõju peaks ju samaks jääma, või kuidas oleks parem???
september 19, 2003 at 7:32 p.l. #34012hatebreed
MemberMis mõttes tühja kõhu peale pole proteiini võtta mõtet. Peale trenni lase kohe üks shake sisse ja kodus söö peale trenni. Ja nagu sa väitsid, et mõju on sama siis sa eksid. Kui sa peale trenni proteiini ei saa siis areneb küll lihas väga visalt. Võta kindlalt üks peale trenni ja üks ka enne magama minekut. Kui kahte ei saa siis kindlasti peale trenni üks.
Jõudu
september 20, 2003 at 5:59 e.l. #34013joey
MemberKas peale magama minekut on mõttekas võtta sheiki. Sest selles sheigis mida sa peale trenni võtad on ju kiiresti imenduvad valgud ja magama minnes imenduvad need kiiresti ära, kasu ju ei miskit. On olemas ka spetsiaalsed sheigid, mis on mõeldud enne magama minekut võtmiseks. Nendes on just need aeglasti imenduvad valgud, mina soovitaks just neid enne magama minekut.
september 20, 2003 at 7:28 p.l. #34014tonu110
Memberloomulikult on peale magamaminekut mõttetu midagi enam üritada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga OK asjast…
valku pole mõtet korraga üle 40 g võtta, organism ei omasta lihtsalt ära. seega, peale trenni tee kohe üks sheik, milles ca 35-40 g valku ning samavõrra süsivesikuid (Malto 2/3 osa, 1/3 osa dextrose). Kogu see asi sega veega. Süsivesikud tuleb kindlasti võtta, valku pole üksi peale trenni suurt mõtet – valk ei hakka enne efektiivselt imenduma kui organismi energiavarud pole taastunud – nii et süsivesikud !
Ja ENNE magamaminekut tee piimaga üks valgusheik. Sinna ei ole enam süsivesikut vaja lisada – seda energiat sa enam magades ära ei kuluta, ja asi läheb rasvaks. Piim on aga aeglane süsivesik ja seepärast imendub segu kauem. Mida just ööseks vaja on.
Ise kasutan Tai Kane Super Whey Lemonit , ja saan avaldada üksnes rahuolu tulemustega.
edu !
september 21, 2003 at 12:12 p.l. #34015hatebreed
Membermida sa tonu selle lausega : ,,loomulikult on peale magamaminekut mõttetu midagi enam üritada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga OK asjast… ” veel öelda tahad, täitsa seosetu jutt.
Ja peale trenni on mõttekas võtta shake, kas siis koos süsivesikutega või ainult vaalku. See on vale jutt, et ilma süsivesikuteta pole peale trenni valku vaja võtta. Ja kui ainult süsivesikuid/palju süsivesikuid+vähe valku siis lähed lihtsalt paksuks. Ei viisti siin eriti seletada .
september 21, 2003 at 5:40 p.l. #34016tonu110
Memberpeale magamaminekut näen mina üldjuhul und, seda mõtlesingi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma pole öelnud, et ilma süsivesikuteta pole peale trenni VAJA valku võtta. Valku on KINDLASTI vaja peale trenni võtta, aga kui Sa tahad et sellest ka miski KASU oleks, siis on vaja sinna lisada ka süsivesikuid, ning ka grammike kreatiini shakesse lisada poleks paha mõte.
peace, man !
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.