Skip to main content

Proteiin + ujumine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiin + ujumine

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    RDK
    Member

Kohe vabandan ära, kui sellest on varem kirjutatud, mina infot selle kohta ei leidnud. Küsimus on lihtne: kas proteiini võib tarbida ka pärast ujumist(korralikku trenni mõtlen selle all) või peaks piirduma vaid jõusaaliga? Hetkel jõusaalis ei käi, pole võimalust, kuid käin iga õhtu ujumas ja mõtlesin, et võiks ka proteiini pärast seda võtta. On see hea mõte?

Hellboy
    Member

Kohe vabandan ära, kui sellest on varem kirjutatud, mina infot selle kohta ei leidnud. Küsimus on lihtne: kas proteiini võib tarbida ka pärast ujumist(korralikku trenni mõtlen selle all) või peaks piirduma vaid jõusaaliga? Hetkel jõusaalis ei käi, pole võimalust, kuid käin iga õhtu ujumas ja mõtlesin, et võiks ka proteiini pärast seda võtta. On see hea mõte?

Ma ei näe tõesti põhjust miks ei võiks võtta, niiet lase aga käia, vb parandad ka tulemusi ja taastud kiiremini ja lisa ka süsivesikuid sheiki: näiteks 30g valku ja 60g süsikaid. Ja seda enam, kui sul pole toitumine kõige paremas korras ja vb ei saa piisavalt valku kätte tavatoidust.

RDK
    Member

Kuidas lisada süsivesikuid, segada proteiini vee asemel näiteks mahlaga? Mahlast saab süsikaid ma tean, muidugi mitte 60g vist…mingi hea soovitus ehk?

Hellboy
    Member

Kuidas lisada süsivesikuid, segada proteiini vee asemel näiteks mahlaga? Mahlast saab süsikaid ma tean, muidugi mitte 60g vist…mingi hea soovitus ehk?

No proovi viinamarja mahlaga või osta näiteks Trauben Zuckerit(viinamarja suhkur, müügil Konsumites, Maksis jne.)- ise kasutan seda varianti.

Vägivaldur
    Member

Proteiin ehk valk sisaldub tavatoidus. Loomulikult tuleb peale trenni süüa, seega isegi peab “valku võtma”.

Kui pead silmas valgupulbrit, siis seda võid taastumiseks tarvitada, aga pole kohustuslik. Kui sööd tunnike peale trenni ja saad sealt valgu kätte, siis on ka ok.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.