Green Tea
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Green Tea
- This topic has 24 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Kevin de puta madre.
-
AutorPostitused
-
juuli 4, 2008 at 5:20 p.l. #14119
Shox
MemberTere!
Kuidas oleks rohelist teed kõige parem tarvitada. Päevas 2 kapslit kas hommiku ja õhtu või on parem äkki enne ja peale trenni.
Tänan!
juuli 4, 2008 at 6:13 p.l. #159748JACKO
MemberTere!Kuidas oleks rohelist teed kõige parem tarvitada. Päevas 2 kapslit kas hommiku ja õhtu või on parem äkki enne ja peale trenni.
Tänan!
Soovitan ka pigem apteegist ostetud rohelist teed. On värskem ja tevislikum. Tablett on ikka tablett.
juuli 4, 2008 at 6:29 p.l. #159751matti
MemberMIs kapslid??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Roheline tee on eelkõige jook ja seetõttu peaks seda tarvitama just vedelal kujul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2008 at 7:50 p.l. #159760kuuliks
MemberTere!Kuidas oleks rohelist teed kõige parem tarvitada. Päevas 2 kapslit kas hommiku ja õhtu või on parem äkki enne ja peale trenni.
Tänan!
Eelistan Tetley tavalist rohelist teed- mmmmm…….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2008 at 8:00 p.l. #159763Shox
MemberNormaalsed vastused tänan muidu jah aga jook joogiks kapsleid kergem võtta ja ma küsisn kunas oleks kõige parem.
juuli 4, 2008 at 8:24 p.l. #159766big poppa pump
MemberMa raksan seoses rohelise teega ühe loo ka vahele. Nimelt leidsin ühel päeval maitseainete ning muu taolise kapist rohelise tee pakikese. Tegin seda oma paar liitrit, ning jõin päeva jooksul ära. Mitte kogu päevale jaotatult, lihtsalt mingi tunni-pooleteise jooksul. Igatahes-igatahes, tahtsin jõuda selleni, et kuna muidu kohvi ega energiajooke suurt ei joo, (kohvi ei joo üldse) siis ei saa ma just palju kofeiini, ning see kogus mis teest sain, olgugi et väike, ei lasknud mul see öö magada. Kohe üldse mitte. Paar tundi olin lihtsalt voodis. Järgmine päev tuli teejoomine melde – kohe seostasin sellega.
Vot nii, aga ei tea ka, kas oli selle süü. Vahel harva läheb päevas pudel-kaks energiajooki, see küll unele mingit mõju ei avalda.
juuli 5, 2008 at 9:21 e.l. #159773indica
MemberMingid teadlased kunagi tegid kindlaks, et roheline tee pidi paremini ergutama, kui kohvi.
juuli 5, 2008 at 9:49 e.l. #159774MoloM
MemberMingid teadlased kunagi tegid kindlaks, et roheline tee pidi paremini ergutama, kui kohvi.Ergutab küll. Ma ei tohi mingil juhul õhtul juua teed, kuna kui joon, siis võin rahulikult magamata öö veeta!!
Kohvi juues sellist probleemi ei ole, kuid usun, et see on inividuaalne!
jaanuar 27, 2009 at 8:48 p.l. #181582Apolloon
MemberAga miks üldse roheline tee nii hea on, et seda kapsilite näol endale sisse ajada?
jaanuar 27, 2009 at 8:55 p.l. #181583Jarmo Oberst
MemberMustas tees on rohkem kofeiini kui kohvis.
jaanuar 27, 2009 at 9:01 p.l. #181585Vägivaldur
MemberMustas tees on rohkem kofeiini kui kohvis.Kui sa sellest tsifiiri keedad, siis jah. See rohkem trellidetagune teema. Inimlikult keedetult on kohvis ikka vast rohkem.
jaanuar 28, 2009 at 6:27 e.l. #181616Kevin de puta madre
MemberIga õhtu joon tassi rohelist teed.
Und ei sega, pigem parandab just
veebruar 28, 2009 at 8:23 p.l. #143174reinuvader
Membertooks siis teema uuesti ülesse(ei tahtnud uut tegema hakata)
küsiks siis ,et kas 16 aastasel on mõtet neid green tea tablette võtma hakata?
Sooviks oleks siis rasvasid vähendada.
veebruar 28, 2009 at 8:36 p.l. #143153LaizeN
Membertooks siis teema uuesti ülesse(ei tahtnud uut tegema hakata)küsiks siis ,et kas 16 aastasel on mõtet neid green tea tablette võtma hakata?
Kui sa oled kindel et toitumine + trenn on 100% kindel ja pekki kohe üldse ei lähe, ruttu-ruttu vaja saada, muidu maailma lõpp käes, maksaks kasvõi üüri raha peaasi, et alla saab, siis ikka on mõtet..
Mulle piisab paarist tassist päevas, odavam ja maitsvam ning hoian kõvasti raha ka kokku
veebruar 28, 2009 at 9:12 p.l. #143167zx11
Membertooks siis teema uuesti ülesse(ei tahtnud uut tegema hakata)küsiks siis ,et kas 16 aastasel on mõtet neid green tea tablette võtma hakata?
Rasvu vähendad siis, kui sööd veits vähem ja liigud nats rohkem. Lihtne, alusta sellest.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.