üks käsi suurem, kui teine
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » üks käsi suurem, kui teine
- This topic has 14 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
september 11, 2003 at 3:01 p.l. #1409
inimene
Memberselline mure, et üks käsi on rohkem musklis, kui teine (märgatavalt). mida teha, et neid natuke tasakaalustada. kas peaks siis edaspidi ainult ühte kätt treenima
september 12, 2003 at 5:07 e.l. #33990Arnold
MemberTreeni ikka mõlemaid käsi võrsete raskustega edasi, see et inimese mõlemad pooled pole võrdselt arenenud on normaalne.
september 12, 2003 at 2:54 p.l. #33991KunnToomla
Membersee looduse rike nõuab kirurgilist vahele segamist…friik
juuli 28, 2009 at 3:09 p.l. #209841kuuliks
MemberVana teema, aga minul on sama mure. Parem käsi on tuntavalt suurem kui vasak käsi. Kui ma teen samade raskustega mõlemat kätt, siis loogiliselt võttes vasak ju ei arene järele. Või tuleb teha vasakut kätt suurema raskusega, et paremale järele jõuda?
juuli 28, 2009 at 3:37 p.l. #209849timo116
MemberVana teema, aga minul on sama mure. Parem käsi on tuntavalt suurem kui vasak käsi. Kui ma teen samade raskustega mõlemat kätt, siis loogiliselt võttes vasak ju ei arene järele. Või tuleb teha vasakut kätt suurema raskusega, et paremale järele jõuda?Raskus vali nõrgema käe järgi, küll järgi jõuab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 28, 2009 at 3:38 p.l. #209850oks
MemberMõõda käed ära pingutades biitsepsid ja ütle mitu cm vahe on !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 28, 2009 at 3:49 p.l. #209854R.T
MemberMul on sama jama, parem käsi on suurem kui vasak, teen samade raskustega ja jõuab juba vaikselt järele.
juuli 28, 2009 at 4:52 p.l. #209869laizk
MemberEga juhuslikult tennist või midagi ei mängi?
juuli 28, 2009 at 5:45 p.l. #209879rinaldo
MemberVana teema, aga minul on sama mure. Parem käsi on tuntavalt suurem kui vasak käsi. Kui ma teen samade raskustega mõlemat kätt, siis loogiliselt võttes vasak ju ei arene järele. Või tuleb teha vasakut kätt suurema raskusega, et paremale järele jõuda?Tee mõlemale käele sama raskusega, raskus vali nõrgema käe järgi. Väldi ületreeninguid ja oledki mäel.
juuli 28, 2009 at 7:53 p.l. #209900Tarantula
Memberselline mure, et üks käsi on rohkem musklis, kui teine (märgatavalt). mida teha, et neid natuke tasakaalustada. kas peaks siis edaspidi ainult ühte kätt treenimama pakun et sul on parem kästi tugevam kui vasak eksju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , alustad tavaliselt alati parema käega treenimist ma arvan ( ehk siis tugevamaga) . Aga tee nii alusta treenimist nõrgema käega. See aitab usu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 2:32 e.l. #209923kuuliks
MemberEga juhuslikult tennist või midagi ei mängi?Ei mängi. Enamus jõutreeningud.
juuli 29, 2009 at 5:30 e.l. #209925Alfonze
MemberEga geneetika vastu saa, mul ka käed erineva kujuga näiteks, ühel biits laiem ja teisel kõrgem…
juuli 29, 2009 at 7:25 e.l. #209952kuuliks
MemberEga reuma vastu vist kah ei saa. Kui on loodud suurem, siis jäägugi nii. Arvasin, et ehk saab järele tuua vasaku käe, aga võib-olla mängib siin reuma omamoodi rolli.
august 11, 2009 at 8:17 e.l. #212467Anonüümne
Guestselline mure, et üks käsi on rohkem musklis, kui teine (märgatavalt). mida teha, et neid natuke tasakaalustada. kas peaks siis edaspidi ainult ühte kätt treenimaselle pärast pole mõtet põdeda , see normal et üks käsi suurem kui teine , kõigil on nii , naistel kah üks tiss suurem kui teine
“>august 11, 2009 at 9:03 e.l. #212485emmimees
MemberJa meestel samamoodi reeglina südamepoolne “tiss” suurem. Ja kätega on mul nii, et parem käsivars on vasemast suurem ja see eest vasem õlavasr on parempoolsest suurem – seda küll natuke ja see on normaalne, on ka paljudel teistel ja on ka loogilselt seletatav, kuna näiteks paremakäelisena olles haarad esmalt(teretad, tõstad midagi jne..) paremaga.. seetõttu on käsivars sellel poolel suurem.
EDIT: minumeelest võiks lihase ümbermõõtu ikka mõõta hommikul peale ärkamist ja pingutamata ..saaks objektiivsema tulemuse lihase reaalse suuruse kohta!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.