Tartu Arena
- This topic has 6 replies, 2 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
tony.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2009 at 8:17 e.l. #14032
13
MemberEhk leidub siin Tartu Arenas treenijaid, kes nõus oma kogemust jagama. Nimelt milline on selles spordiklubis treeningõhkkond? Plussid, miinused. Millistel kellaaegadel on treenimas kõige rohkem rahavast. Jõusaali teemasid on siin foorumis eelnevaltki olnud, kuid sooviks saada värskemat infot, kuna kaalun antud spordiklubis käima hakata.
aprill 8, 2009 at 10:36 e.l. #190857tony
MemberIse käin Arenas paar viimast aastat, enne seda olen Tartus käinud vanas TÜ maneežis, natuke ka uues TÜ spordihallis, Arcticus (siis, kui see veel Eedenis asus) ja paar korda ka MVs ja A’Le coqis ning korra jõudsin isegi Tropicusse
“> Nii et väike võrdlusmoment Tartu klubide osas täiesti olemas.Ise olen Arenaga täiesti rahul, käin hetkel päevase paketiga ja sel ajal rahvast mõõdukalt, samuti nädalavahetustel. Eks õhtuti ikka veits rohkem rahvast, aga palju rahulikum kui MVs näiteks. Plussiks on kindlasti ujula olemasolu, ehkki ise tavaliselt peale trenni enam suplema minna ei viitsi, aga kogu aeg tean, et vähemalt võimalus on olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arena ei sobi, kui tahad teha rebimisi, rinnalevõtte või jõutõmmet suurte raskustega põrgatades, sest siin pole tõstepõrandat. Samuti on raskeimad hantlid ainult 36 kg. Võib väheseks jääda, kui suur hantlisõber oled
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kõik asjad saab veidike mõeldes- aretades siiski ära teha, plokksüsteemid, lõuatõmbamisvõimalus väga OK näiteks, samuti võimalus matil venitusi- kõhulihaseid teha, ka varbsein olemas näiteks ja see suur pall, mis mõnedele hullult meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rohkem ei oskagi lisada, treenijaid on igasuguseid, nagu ka ilmselt igal pool mujal ja eks treeningõhkkond sõltub peamiselt endast.
aprill 8, 2009 at 3:27 p.l. #18532713
MemberTore et sellise ülevaate andsid
“>aprill 9, 2009 at 10:43 e.l. #147526tony
MemberTore et sellise ülevaate andsid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole tänu väärt
“> Aga kuidas otsustasid siis- kus käima hakkad? Edu igatahes!aprill 9, 2009 at 11:35 e.l. #16564413
MemberPole tänu väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kuidas otsustasid siis- kus käima hakkad? Edu igatahes!Plaan oli hakata Arenas käima, sest see mulle väga lähedal aga hind on minu kui õpilase jaoks veidikene kallis. Mitte et ma poleks valmis sellist hinda korraliku koha eest maksma vaid lihtslat pole hetkel võtta sellist lisaraha:P Plaanis järgmine nädal Eesti Maaülikooli spordihoones ära käia, ehk hakkan seal käima kuna seal hind mulle palju sobivam(mudidgi pole sealne invetar võrreldav Arenaga).
“>aprill 9, 2009 at 5:47 p.l. #182294tony
MemberPlaan oli hakata Arenas käima, sest see mulle väga lähedal aga hind on minu kui õpilase jaoks veidikene kallis. Mitte et ma poleks valmis sellist hinda korraliku koha eest maksma vaid lihtslat pole hetkel võtta sellist lisaraha:P Plaanis järgmine nädal Eesti Maaülikooli spordihoones ära käia, ehk hakkan seal käima kuna seal hind mulle palju sobivam(mudidgi pole sealne invetar võrreldav Arenaga).
“>Kas uus Maaülikooli spordihoone juba avatud? Pole veel kuulnud, et oleks…
aprill 9, 2009 at 8:17 p.l. #12963813
MemberKas uus Maaülikooli spordihoone juba avatud? Pole veel kuulnud, et oleks…Kuuldavasti pidi see valmima selle aasta kevadeks, märtsiks kui ma ei eksi. Tundub aga et töödega pole veel ühele poole jõutud ja võib arvata et uus spordihoone avatakse sügisel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.