Jõusaali tolad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaali tolad…
- This topic has 737 replies, 230 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
juuni 23, 2008 at 10:20 e.l. #14025
joker
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Kui mõni neist momentidest kehtib ka sinu puhul, võib ka sind ametlikult jõusaali tolaks või idioodiks pidada.
Niisiis oled sa ametlik jõusaali tola:
1. Kui sinu nädala treeningjaotus näeb välja nagu alljärgnevalt toodud jaotus või ligilähedanegi sellele:
Esm: Rind, biitseps.
Teisip: Rind, biitseps.
Kolmap: Rind, biitseps.
Neljap: Rind, biitseps.
Reede: Rind, biitseps.
Laup: Rind, biitseps.
Pühap: Puhkus
2. Kui sa surud vertikaalsel rinna surumispingil 135 kg ühe korra ja arvad, et see on suurem vägitegu ja muljetavaldavam, kui tavalise ka…
juuni 23, 2008 at 10:21 e.l. #158532joker
MemberNii, et rahvas laske tulla – täiendaga nimekirja. Või ehk vaielge mõnele punktile vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2008 at 10:25 e.l. #158533pacman
MemberJalad üks harjutus tehtud, enam ei jõua, biitsa 5-6 harjutust otsa. Peale trenni riietusruumis: “Kuradi kõva trenn oli, mul jalad ja biitseps nii valusad”
juuni 23, 2008 at 10:44 e.l. #158535Vilps
Member25. Kui sa treenid kõhtu rohkem kui 3 korda nädalas.Hakkasin selle punkti üle mõtlema? Ise teen 4 korda nädalas, ja kindlasti teeb mõni isegi rohkem. Keegi on maininud, et vend_vähk teeb isegi iga päev. Kas ma olen tola nüüd?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnneks rohkem punkte enda kohta ei leidnud. Kui siin veel natuke kurta, siis jõusaalis, kus ma olen 3 aastat käinud, olen selle aja jooksul näinud 2-3 inimest, kes teevad jõutõmmet. Väga mõnna harjutus minu arust – minu üks lemmikutest kindlasti. Jalgu ikka natuke tehakse, aga kui keegi teeb kükke, siis üldjuhul sellise kangiga, mis on pigem mõeldud biitsepsi trenniks (25-30kg). Väga hästi on näha, et ainsad harjutused, kus inimesed üldjuhul pingutavad on horisontaalil rinnalt surumine ning ka küünarvarte kõverdamine (biitsa trenn).
Kui naised trenni teevad, siis nad kardavad lihtsalt suurte raskustega teha. Võtavad näiteks 10kilose kangi turjale, ning teevad sellega väljaasteid või kükke. Biitsepsile ja deltale tehakse harjutusi mingite 1-3kiloste hantlitega.
Eks väga palju selliseid rumalusi, millega jõusaalis hakkama saadakse, jäävad lihtsalt teadmiste taha. Mõni viitsib uurida ja lugeda erialst kirjanust, mõni jälle mitte ja teeb nii kuidas heaks arvab.
EDIT: Ei üldista, aga kui mõni Vene rahvusest noormees seda loeb, siis palun ära pane pool pudelit odekat endale peale enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2008 at 10:45 e.l. #1585365ander
MemberKes kasutab jõusaalis ühel treeningul antud järjekordi…
1. õlg & rind
2. säär & jalg
3.biitseps/triitseps & selg
… on kahtlemata nutikas trennitegija
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2008 at 10:51 e.l. #158538reich
MemberNeed on tolad kes treenivad kõhtu rohkem kui 3 korda nädalas?
Ma teen 7x nädalas ja ma naudin seda veel esialgu…
Ülejäänud punktidega olen täiesti nõus, eriti selle punktiga:
“17. Kui sa hakkad rääkima kellegagi, kellel on seeria pooleli.” – keegi viskab nalja maha, kogu ramm kaob hetkeks (siinkohal mõtlen nalja viskamist) ja tekib oht viga saada.
juuni 23, 2008 at 10:58 e.l. #1585405ander
Membereem…muide, kellegil jõusaalis seeria pooleli on, siis öelge talle: “Ära üle pinguta!”
juuni 23, 2008 at 11:04 e.l. #158541yamikazi
MemberMa ei saa aru mis teema selle rinna ja biitsa treenimisega on
Kui neid kahte lihast aind treenid siis näed pärast päris gay välja oleme ausad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti ka need kes jalgu ei treeni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Neid saab ikka vahest naerda. Tüübil keha nii põkk ja jalad nii peenikesed et jalad vaevu kannavad keha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2008 at 11:09 e.l. #158542Brooklyn
MemberMinu jaoks on need tolad, kes ei pane hantleid ja raskusi tagasi. Kasutavad ja jätavad sinna kuhu juhtub.
juuni 23, 2008 at 11:11 e.l. #1585435ander
MemberMinu jaoks on need tolad, kes ei pane hantleid ja raskusi tagasi. Kasutavad ja jätavad sinna kuhu juhtub.Tea kas just tolad. Rohkem hoopis lohakad pohhuistid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2008 at 11:15 e.l. #158546Brooklyn
MemberTea kas just tolad. Rohkem hoopis lohakad pohhuistid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma nimetaks siiski toladeks, kui suht igal seinal on suurelt kiri, et pane raskused oma kohtadele tagasi.
juuni 23, 2008 at 11:32 e.l. #158549hunter
MemberNoh, jooksmine treenib jumala palju jalalihaseid.
Ootan huviga artiklit KULTURISM KUI RAHVATANTS. Määrige õli ja ole mõnusad.
juuni 23, 2008 at 11:33 e.l. #158550Thomas
Member* Julgen väita, et on ülim naiivsus uskuda, et kulturismis, rammumehes või jõutõstmises on võimalik puhtalt maailma tippu pääseda!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Murumets?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu saaks teada, et jõuluvana pole olemasjuuni 23, 2008 at 11:45 e.l. #158551jrx
MemberNeed Maciasjad peaks olema, et võtad COCA-LIGHTI:)
Aga mina lisaks veel ühe asja:
…sa kasutad kükipuuri biitsepsi treenimiseks (küünarvarte kõverdused) või rinnaltsurumiseks…
juuni 23, 2008 at 11:51 e.l. #158552Vilps
MemberAga mina lisaks veel ühe asja:…sa kasutad kükipuuri biitsepsi treenimiseks (küünarvarte kõverdused) või rinnaltsurumiseks…
Huvitav, miks see nö. kükipuur rinnaltsurumise puhul halb on? saan aru, et kang on kinni ning liigub ainult ühte trajektoori pidi, aga nii halb see ka ju ei saa olla? Või eksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.