Skip to main content

kõht ees

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kõht ees

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Infinity
    Member

Et selline mure siis, kõht koguaeg ees. Tean, et see tuleb sellest, et palju söön, aga kui nt randa lähen suvel, siis mida peaksin hommikul sööma, et seda ei tekiks, kuna minu arust ei ole see eriti ilus.. Erilist lihast kõhul mul pole ning kui kõht ka ette tuleb, siis pmst polegi midagi..

MWEchamp
    Member

Kõht läheb nagu punni peale sööki või?

Infinity
    Member

Kõht läheb nagu punni peale sööki või?

Mhm.

MWEchamp
    Member

Ma ei tea küll kas need aitavad aga küsin ära kas sa oled neid Aktiviaid ja muid värke proovinud?. Äkki oleks abi sellest et enne randa minekut ei söö nii palju, või siis sööd midagi hästi toitvat (kõht kiiresti täis – kogus väike). Selleks on nt. hea variant muna, kasvõi omletina

whitesox
    Member

Ma ei tea küll kas need aitavad aga küsin ära kas sa oled neid Aktiviaid ja muid värke proovinud?. Äkki oleks abi sellest et enne randa minekut ei söö nii palju, või siis sööd midagi hästi toitvat (kõht kiiresti täis – kogus väike). Selleks on nt. hea variant muna, kasvõi omletina

.

Kui sa ei tea, siis pole vaja ju foorumit rämpspostitustega reostada

MWEchamp
    Member

.

Kui sa ei tea, siis pole vaja ju foorumit rämpspostitustega reostada

Lisa oma treeningutele plank ja vaakum.Plank on selline kus nagu kätekõverdusi tehes oled toenglamangus aga ei toetu kätele vaid kogu küünarvarrega oled vastu maad ja hoiad keha ilusti sirge ja hoiad seda asendit teatud aja. Vaakumiga kas seistes või neljakäpukil tõmbad kõhu sisse ja hoiad.

Söö midagi kerget, kanafilee tükk ja salatit kõrvale ntks.

Infinity
    Member

Lisa oma treeningutele plank ja vaakum.Plank on selline kus nagu kätekõverdusi tehes oled toenglamangus aga ei toetu kätele vaid kogu küünarvarrega oled vastu maad ja hoiad keha ilusti sirge ja hoiad seda asendit teatud aja. Vaakumiga kas seistes või neljakäpukil tõmbad kõhu sisse ja hoiad.

Ok proovin järele. Tänud kõigile.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.