Skip to main content

eritrenn kätele ?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » eritrenn kätele ?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    tonu110
    Member

Tegutsen praegusel hetkel harjutuskavaga edasijõudnutele, jagatud kaheks. s.o. 4 päeval nädalas, iga grupp saab 2 x trenni.

varematel aegadel tehtud trenni tulemusena on mul selg, rind ja delta täitsa ok. jalad samuti. probleem on kätes, eriti biitseps. Tahaks käsi veidi kiiremini järele aidata, muidu on üldmulje nagu veidi kummaline. Olen kuulnu kavadest, milles arendatakse küll kogu keha, kuid miski eritreeninguga saavutatakse käte kiirem areng võrreldes üldise tasemega. Muinasjutt või tõsi ?

Olen tänulik igasuguse info eest !

Arnold
    Member

Võib juhtuda hoopis nii pidi, et pead käsi vähem hakkama treenima. Kuna käed saavad treenigut ka suurte kehalihaste harjutamisl ja on oluliselt väiksemad lihased, kui näiteks selg või rind siis ei ole mõistlik neid treenida sama mahuga nagu suuremaid lihasgruppe. Tavaliselt, aga kipputakse käsi hirmsasti kurnama , see ongi ületreenituse põhjustaja ja aregu pidur.

Proportsionaalselt oleks normaalne treendia käsi poole väiksema mahuga , kui teisi suuri lihaseid.

tonu110
    Member

Saan nii aru, et ei tasu siin antud kavale (esimene edasijõudnute kava harjutustepangas, jaotatud kaheks) biitsepsile ja triitsepsile siis üht harjutust juurde lisada ? Kuigi trenni tehes on tunne selline, et kui ainult selle ühe ettenähtud harjutuse teen, ei saa siiski lihas piisavalt tööd – ja valuni ei ole kunagi teinud. Kuid 3 x 6-10 nt. käsiku tõstmist istudes pingil lisaks annab hoopis positiivsemalt mõjuva tunde kui piirduda vaid seistes kangiga käte kõverdamisega…

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.