Skip to main content

Palju süsivesikuid peale trenni?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Palju süsivesikuid peale trenni?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    mechanic
    Member

Milline oleks kõige optimaalsem süsivesikute kogus peale trenni, võetuna koos proteiini ja kreatiiniga? Kumba eelistada, kas dextrot või malto6-e?

Praegu olen lisanud proteiinile mahu järgi umbes 5cl dekstroosi, kuskilt midagi nüüd lugesin ja hakkasin arvama et ehk on seda vähe?

ROtter
    Member
    mechanic
    Member

Küllaltki asjalik artikkel aga kindlat vastust ma sealt ei saanud. Saan aru et ega kindlat ja kõigile sobivat vastust ei olegi olemas, asi on vist individuaalne. Aga kui valiksin malto6 ja dextro vahel, siis kumba ma siiski eelistama peaks või võib ka kahte pooleks panna?

renku
    Member

Peale trenni soovitaksin ikka kiireid süsivesikuid ehk siis dextro. Ise panen peale korralikku trenni kokteili sisse 50 g proteiinipulbrit, mis sisaldab 40 g valku ja lisan u 70-80 g kiireid süsivesikuid. Kaalun ma natsa üle 120.

maximus89
    Member

Ise panen tavalist lauasuhkrut, vahet pole, niikuinii laguneb kohe glükoosiks ja fruktoosiks.Täpselt nagu enamik teisi kiireid süsivesikuid.

mechanic
    Member

Arvutasin enda kehakaalu sobiva koguse välja ja sain umbes 50g. Kui suure hulga veega see segada tuleks? Viimane kord panin sellise koguse umbes 400ml veele ja sheik jäi ikka väääga magus. Selleks küsisingi kas eelistada maltot või dextrot kuna malto ei anna sellist magusat maitset.

Lisaküsimuseks veel nii palju et kui suur on glükoosi tihedus ehk siis mahu ja kaalu suhe? Kui täpselt teaks, siis oleks lihsam arvestada.

vee kogus ei ole mingi näitaja minumeelest. pane või liiter, kui ära juua jaksad .

no üks dl dekstroosi on ~100g . niiet tunduvalt tihedam kui valk igatahes .

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.