Fredile
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Fredile
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Komodo.
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2008 at 3:13 p.l. #13943
Komodo
MemberTere.
Minul oleks mõningast nõu vaja toitumise alal. Praegu söön hommikuti kohupiimapastat (5%, koostises rasvatu kohupiimapasta ja rõõsk koor), peale veidi kivideta kirsse, lisaks 1 viil täisteraleiba koos taluvõiga (panen võid paksult niipalju kui piltlikult mahub) ja rasvase juustu ja singiga, lisaks toorsalat, supilusikatäis Lysi kalamaksaõli ja vesi. Küsimus – kas peaksin sööma rasva veidi rohkem? Nt pähkleid või mandleid juurde ja kui siis milliseid? Enesetunne muidu ok, aga kõht võiks sutsu kauem täis püsida. Õhtul söön tavaliselt seda sama kohupiima ja tatart. Nüüd küsimus ka lõuna kohta, et mida võiks süüa? See jääb ühtlasi ka pärast treeningut. Seni olen võtnud omletti koos juurviljadega, aga veidi jääb energiast väheks. Ette tänades!!!!
juuni 14, 2008 at 3:15 p.l. #157768H2rr2
MemberSoovitaksin sutsu rohkem täistera leiba
juuni 14, 2008 at 5:41 p.l. #157701PT London
MemberSoovitaksin sutsu rohkem täistera leiba
juuni 14, 2008 at 8:44 p.l. #157676H2rr2
Memberzander14
MemberRohkem teraleiba mitte ainult et kõht jääks tühjaks
juuni 14, 2008 at 10:03 p.l. #157779anelka
MemberRõõskkoor ja või on “vedelad” rasvad, katseta kookosega. Kookost valides peab valima suurema erikaaluga, siis on see värske. Helbed on lollikindlad kuid värske pähkel on ikka tõeline elamus.
Kohupiim on ka “vedel”, katseta lihaga.
Leiva ja teiste teraviljade söömine on kahjulik harjumus – loobu juba täna.
…need on minu aastaga kogunenud kogemused!
juuni 15, 2008 at 4:42 e.l. #157787PT London
MemberMinu meelsest, peaks 1st kõht tühjaks jääma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ma arvasingi
juuni 15, 2008 at 10:35 p.l. #157858Fred Antson
MemberTere.Minul oleks mõningast nõu vaja toitumise alal. Praegu söön hommikuti kohupiimapastat (5%, koostises rasvatu kohupiimapasta ja rõõsk koor), peale veidi kivideta kirsse, lisaks 1 viil täisteraleiba koos taluvõiga (panen võid paksult niipalju kui piltlikult mahub) ja rasvase juustu ja singiga, lisaks toorsalat, supilusikatäis Lysi kalamaksaõli ja vesi. Küsimus – kas peaksin sööma rasva veidi rohkem? Nt pähkleid või mandleid juurde ja kui siis milliseid? Enesetunne muidu ok, aga kõht võiks sutsu kauem täis püsida. Õhtul söön tavaliselt seda sama kohupiima ja tatart. Nüüd küsimus ka lõuna kohta, et mida võiks süüa? See jääb ühtlasi ka pärast treeningut. Seni olen võtnud omletti koos juurviljadega, aga veidi jääb energiast väheks. Ette tänades!!!!
Hommikusöögi puhul võiksid asendada kohupiimapasta 9%-lise vadakukohupiimaga ja lisada ühe keedetud muna ning lõunasöögile lisa kindlasti kookos- või teisi pähkleid, siis saad katte puudujääva energia. Katseta ka leivata hommikusööki, asendades selle avokaadoga.
juuni 15, 2008 at 10:44 p.l. #157859gmaster
Membertavaliselt ma olen avokaadot leiva peale pannud, polnudki selle peale tulnud, et leib ära jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2008 at 11:20 e.l. #157884Blackdom
MemberRohkem teraleiba mitte ainult et kõht jääks tühjaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaid ka et saaksid piisavalt kiudaineid.Kookoshelvestes on kiudaineid palju rohkem kui täisteraleivas.
juuni 22, 2008 at 9:23 e.l. #158494Komodo
MemberMõni asi vajaks veidi veel täpsustamist. Kuidas toimida (toituda) kui treenida 2 korda päevas? Äratus kell 8, kell 10 trenn (jõutreening või intervalltreening), õhtul kell 6 teine trenn (kickpoks) – nii on argipäeviti, L,P puhkus. Kulutus on suur. Mida soovitad võtta taastumiseks peale treeninguid (aminohapped + rosinad?) ja kas peale igat treeningut (e 2 x päevas). Ning kuidas kellaajaliselt oleks kõige otstarbekam toidukorrad jagada? Ette tänades!
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.