Beeta-alaniin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Beeta-alaniin
- This topic has 85 replies, 45 voices, and was last updated 12 years, 5 months tagasi by
Bosskardo.
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2008 at 8:46 e.l. #13933
jrx
MemberTeksti mõistmine eeldab pisukest teaduskirjanduse ja metodoloogia tundmist…
…see öeldud – MEE oli nii lahke ja andis mulle pool purki beeta-alaniini, mida siis katsetan praegu. Rõõm oli teada saada, et sooritusega väidetavalt seotud efekt EI ole seotud torkimise kõrvalefektiga (s.t. suurendades kogust sinnamaani, et tekivad kõrvalnähud ei anna muud lisaväärtust peale väärtuslikuma uriini)-
juuni 13, 2008 at 9:17 e.l. #157593T6nu69
MemberMul mõjub küll asi haigelt!
juuni 13, 2008 at 9:51 e.l. #157595jrx
MemberMul mõjub küll asi haigelt!
juuni 13, 2008 at 11:41 e.l. #157607BULDOOSER
MemberPlatseebo efektist oled küll nüüd ilma, aga proovi , vaatame mis siis ütled.
Selle kirjutise järgi tundub see väike kõrvalmõju peaegu väljakannatamatuna.
juuni 13, 2008 at 11:42 e.l. #157608T6nu69
MemberMilles see haige mõju väljendub?Vastupidavus on parem ja jõudu ka rohkem.
juuni 13, 2008 at 11:48 e.l. #157609laizk
MemberPlatseebo efektist oled küll nüüd ilma, aga proovi , vaatame mis siis ütled.Selle kirjutise järgi tundub see väike kõrvalmõju peaegu väljakannatamatuna.
Mis effekt see selline on?Ja mis kõrvalmõjust jutt on?
juuni 13, 2008 at 12:32 p.l. #157614jrx
MemberNeuropaatiline valu ehk siis minu puhul sajad väikesed nõelatorked käelabades, kõrvades ja vähemal määral näol ja jalgadel. Esimene kord ehmatasin ära, aga ei midagi hullu… päris lõbus kogemus iseenesest. Täislaksu all autot vist ei julgeks juhtida.
juuni 13, 2008 at 12:33 p.l. #157615jrx
MemberVastupidavus on parem ja jõudu ka rohkem.Kuidas see numbrites väljendub? Kas võtad mingit muud preparaati ka?
juuni 16, 2008 at 11:52 e.l. #157889AlanBStard
ModeratorPLATSEEBONeuropaatiline valu ehk siis minu puhul sajad väikesed nõelatorked käelabades, kõrvades ja vähemal määral näol ja jalgadel. Esimene kord ehmatasin ära, aga ei midagi hullu… päris lõbus kogemus iseenesest. Täislaksu all autot vist ei julgeks juhtida.
See on närviimpulsside juhuslik vallandumine.. ei midagi hullu, kasutatakse isegi sihilikult, pealemääritavates asjades
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga AC-C tegi alakaloraazhiga küll elu kuidagi palju inimlikumaks…
juuni 16, 2008 at 11:57 e.l. #157892jrx
MemberSee on närviimpulsside juhuslik vallandumine.. ei midagi hullu, kasutatakse isegi sihilikult, pealemääritavates asjades
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga AC-C tegi alakaloraazhiga küll elu kuidagi palju inimlikumaks…
Ei ole jah midagi hullu… aga ebamugav ikka.
Peaks AC-C’d ka proovima… pikk dieet on ees.
juuni 16, 2008 at 3:50 p.l. #157907Ott Kiivikas
MemberMa olen ka tänaseks proovinud ca 14 päeva. Jõunäitajad on suurenenud, kehakaal mitte oluliselt, sest hoian ise toiduga tagasi, et mitte põrsaks süüa. Kükkis oli nädalaga 15 kg edasiminek. Kui nädal tagasi tegin viimase 6. tööseeria 180×5, siis eile 195×5 enne seda veel 185×7. Need on näitajad, mida ole ka varem teinud, kuid mitte kehakaalu juures (90 – 91kg). Õlga sai samuti surutud 45 kg hantlitega 7 seeriad. Samal ajal kasutan ka kreatiini, kuid seda olen kasutanud juba viimased 11 aastat. Muud toidulisad on samad mis varem olen tarbinud. Raske on 100% väita, et see kõik on Beta – Alaniin, kuid ei oska seda millegi muu arvele ka kirjutada. Kui alguses oli tunda seda naha kihelut, siis hiljem enam mitte.
juuni 16, 2008 at 7:46 p.l. #157938jrx
MemberNädalaga kükk +15 kg ei ole küll efekt, mille seniste katsete põhjal ÜLDSE saaks beeta-alaniini arvele kirjutada…
Kurat see värk on ikka nii keeruline kõik…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2008 at 2:43 p.l. #162321Stackhouse
MemberKüsimus, et kas on mingit vahet ka kas võtta ainult beta-analiini või seda koos kreatiiniga?
Mida kogenud ja teadjad inimesed arvavad?
Põhjus miks ma seda küsin on see, et ühest artiklist siin leidsin, et uuringutes väideti, et kui võtta beta-alaniini koos kreatiiniga, siis töövõime väsimuse piiril paranes vähem, kui ainult beta-alaniini tarbides, kuid seal ei mainita seda, kuidas mõjub nende kombineeritus maksimaaljõu puhul.
Ette tänades,
M.
august 5, 2008 at 4:45 p.l. #162329Ott Kiivikas
MemberEnda kogemus ütleb, et nad koos toimivad paremini. Pidavat hästi sinna juurde sobima ka Tauriin (seda siis eelkõige Beta- alaniini toimet suurendama). Ma ei ole ise nii proovinud, kuid kui meile jälle tauriin peaks saabuma prooviks ära.
august 6, 2008 at 8:12 e.l. #162380Stackhouse
MemberÄitah sulle Ott vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult oleks beta-analiini kohta ka selline küsimus et, kuidas teda kõige parem võtta on? Saan aru, et soovitatakse 3-6g päevas võtta ning jaotatuna mitmeks korraks päeva peale. Et kui mitmeks korraks kõige efektiivsem seda jagada oleks? Samuti tahaks teada, kas eelnevalt oleks parem teha niinimetatud laadimisnädal ning kui pikk võiks olla tsükkel mille vältel beta-analiini võtta?
Tänades,
M.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.