Millega segada Cell-Techi kreatiini ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Millega segada Cell-Techi kreatiini ?
- This topic has 19 replies, 11 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Chris_S.
-
AutorPostitused
-
juuni 12, 2008 at 12:50 p.l. #13928
Anonüümne
GuestNiipalju kui ma kirjeldusest aru sain, siis Cell-Techi oma ei ole lihtsalt tavaline kreatiin monohüdraat vaid veidi keerulisem värk.
Millega seda parima tulemuse saamiseks segada või tasub lihtsalt puhtalt juua ?
juuni 12, 2008 at 1:31 p.l. #157492gmaster
Memberveega, seal kõik muu vajalik olemas
samal ajal söö ka mingit valku
juuni 12, 2008 at 1:35 p.l. #157495T6nu69
MemberNii palju, kui mina kuulnud olen pidi see üks väga kallis ja saast olema.

Või on kellelgi realselt häid kogemusi?Lihtsalt huvitab, on nagu kõrva jäänd, et MuscleTech tooted pole just eriti head.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 12, 2008 at 1:52 p.l. #157499V8
Member16 May 2008 – Brett of Tennessee, USA writes:
Im a state level Bodybuilder and have a huge knowledge on what and how the body works. I bench just over 500lbs,at 235lb bodyweight. I love the cell tech product as immediately after your workout you need the quick carbs to spike Insulin. Insulin is very anabolic and drives nutrients into the muscles,plus it locks the nutrients in place so they dont leak back into the blood. So with the tiny particles and the 75grams of quick carbs,this product works,just as it should.Some people are more adaptive to creatine,just like all other supplements,but creatine without the Insulin spike is a waste of most of your product. Make sure you drink your protein in the 30 minute window,just after your Cell Tech. If your cant do this within 30 minutes of the workout,dont waste you time. Cell Tech will keep you anabloic and prevent catabolic. If you dont understand,look it up.
juuni 12, 2008 at 3:42 p.l. #157506Ocha
MemberMina olen Cell-Techiga ülirahul…lihas kasvab ja rinnalt surumine paranes 3 nädalaga näiteks 105-lt 120-nele kilole.
Hirmus hea efekti on minu puhul tekitanud…nüüd segan sinna veel sutsu valgupulbrit ka sisse…
juuni 12, 2008 at 4:47 p.l. #157515Shox
MemberMinu arust ka on see suht kõva toode ikkagi jõudu tuli päris mõnusalt juurde kuigi võtsin aint 3 nädalat kuigi seal soovitab 8.
8 nädalaga peaks see siis eriti hästi mõjuma, kuigi oleneb inimesest.
jaanuar 26, 2009 at 3:27 p.l. #181375Chris_S
Membertere,
mul on selline küsimus, et kas see on normaalne kui alustasin Cell-Tech’i kasutamist ja alguses hakkab pea ringi käima ja süda läheb pahaks? mitte nagu räigelt kehvaks aga selline “mitte hea” on olla?! Nagu absoluutselt ei taha seda juua peale trenni … nüüd kaks purki seisavad laua all ja tõsiselt kahju on et kasutada ei saa/oska … Ja ma segan seda veega ja vähem kui purgi peal kirjas on …
Tänud,
Chris
jaanuar 26, 2009 at 3:29 p.l. #181378undisputed
Membertere,mul on selline küsimus, et kas see on normaalne kui alustasin Cell-Tech’i kasutamist ja alguses hakkab pea ringi käima ja süda läheb pahaks? mitte nagu räigelt kehvaks aga selline “mitte hea” on olla?! Nagu absoluutselt ei taha seda juua peale trenni … nüüd kaks purki seisavad laua all ja tõsiselt kahju on et kasutada ei saa/oska … Ja ma segan seda veega ja vähem kui purgi peal kirjas on …
Tänud,
Chris
Kui organism ei taha, siis pole midagi teha. Viska minema või anna Kirp2- le, see sööb kõike.
jaanuar 26, 2009 at 3:32 p.l. #181379Chris_S
Memberaga kui seda segada millegi muuga või … äkki on olemas mingi muu lahendus … ei tahaks päris ära müüa … ja kuna ma tean et see hea asi on siis tahaks nagu ikka proovida … ei tahaks väga kergelt alla anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud,
Chris
jaanuar 26, 2009 at 3:37 p.l. #181380undisputed
MemberPole küll selle tootega eriti kursis, kuid kahtlen tõsiselt, et seadusega lubatud toidulisandite hulgas on imerohtusi. Järgmine kord saada see papp mulle, ma teen paar korraliku ringi sellega nt. diskoteegis
jaanuar 26, 2009 at 3:41 p.l. #181383Chris_S
Memberei tahaks hästi uskuda et ma ainukene olen kellel selline probleem on! ja kui olengi siis tundub et siit abi ei leia, ei ole ju mõtet hakata ajama mingit papi saatmise ja diskoteegi teemat, kui inimene foorumist abi loodab leida! õnneks jagu eestlasi igasse sadamasse ja nende konkretsete pulbirte eest mina isiklikult maksma ei pea …
Tänud,
Chris
jaanuar 26, 2009 at 3:45 p.l. #181386undisputed
MemberMa ju ütlesin sulle, et kui organism seda omaks ei võta, siis pole midagi teha. Sega seda porganditega või millega iganes.
jaanuar 26, 2009 at 4:45 p.l. #181400gymer
MemberEi ole spets, aga ära laadimist tee (juhul kui teed), või siis vähenda “doosi” võtad pisut vähem, kui ette nähtud. Ehk organism harjub siis paremini. Kui veega võtta ei taha, võta mahlaga nt. viinamarjamahlaga (apelsinimahlaga ei pidavat eriti soovitatav olema).
jaanuar 26, 2009 at 5:09 p.l. #181405undisputed
MemberSee on selles stiilis, et kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Hea näide on Fredi postitus, kus inimestel hakkab nägemisele toidulisandid. Enda story siis. Eelmise aasta algul hakka ka just õhtuti nägemine uduseks minema. Ja nii 2-3 nädalat. Algul mõtlesin, et äkki arvuti ja teleka vahtimisest, kui nende vahtimise piiramisest ei muutunud midagi. Siis tuli puhkus kohe peale ja jäid ka treeningud pooleli. Laisk nagu ma juba olen. Pulbreid ei kasutanud siis. Mingil hetkel see kadus puhkusel. Peale puhkust hakkasin uuesti treenima ja vahetasin ka pulbrit. Siiani on ok kõik. Kuid peale fredi posti tundus see ainuke loogiline järeldus asjale. Oleks ma jätkanud, siis oleks arvatavasti ka arstini jõudnud. Kahjuks mäleta enam millist pulbrit siis kasutasin. Kuna ikka proovin erinevaid.
jaanuar 26, 2009 at 6:56 p.l. #181413big poppa pump
MemberMa lähen veidi offtopic jutu epale, kuid ei saa jätta märkimata, et Cell_Tech on TÕSISELT hea maitsega. Sõbra juures degusteerisin ära selle. Teinekord on liiga lääge, kuid õiges koguses on ikka sitaks hea maitse.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.