Mai Maser in heat
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mai Maser in heat
- This topic has 24 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
Tervis7.
-
AutorPostitused
-
juuni 10, 2008 at 7:15 p.l. #13912
legalfella
Memberhttp://www.tarbija24.ee/100608/esileht/olu…toit/336049.php
no tõesti, tänane päev algas suht hästi, kuna see artikkel ette juhtus.
ausalt, ma ei mingi arvamusliider või midagi, isegi vaevalt aastajagu toitumise ja treeningu alal ennast harinud, aga no tule taevas appi! kust sihukesed välja ronivad!!??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuna viha endas hoidmine pidavat samuti vähki tekitama, siis elagem ennast siin välja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 10, 2008 at 7:25 p.l. #157195Bonsuna
Memberhttp://www.tarbija24.ee/100608/esileht/olu…toit/336049.phpno tõesti, tänane päev algas suht hästi, kuna see artikkel ette juhtus.
ausalt, ma ei mingi arvamusliider või midagi, isegi vaevalt aastajagu toitumise ja treeningu alal ennast harinud, aga no tule taevas appi! kust sihukesed välja ronivad!!??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuna viha endas hoidmine pidavat samuti vähki tekitama, siis elagem ennast siin välja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis seal siis sinu meelest valesti oli? Tavalise, sporti mittetegava ja füüsiliselt mitte eriti aktiivse inimese jaoks täiesti ok ju. Kui inimesed sedagi suudaks järgida mis seal soovitatud oli siis oleks kõik väga hästi. Kahjuks on suur osa inimestest, inimkonnast üldse ma julgen öelda hoopis kehvema igapäevase enesetankimisega.
Aga sa käi oma soovitused siinkohal välja, vaatame kõik üheskoos üle.
juuni 10, 2008 at 8:23 p.l. #157217Vägivaldur
MemberAlgajatele tundub tihti, et on olemas üks ainuõige tee, mida mööda eesmärgini liikuda. Tegelikult ju nii ei ole. Kehtib mistahes alal ja eesmärkide korral.
juuni 10, 2008 at 8:30 p.l. #157220legalfella
MemberMis seal siis sinu meelest valesti oli? Tavalise, sporti mittetegava ja füüsiliselt mitte eriti aktiivse inimese jaoks täiesti ok ju. Kui inimesed sedagi suudaks järgida mis seal soovitatud oli siis oleks kõik väga hästi. Kahjuks on suur osa inimestest, inimkonnast üldse ma julgen öelda hoopis kehvema igapäevase enesetankimisega.Aga sa käi oma soovitused siinkohal välja, vaatame kõik üheskoos üle.
No ilmselt tehakse mind siin nüüd saepuruks, aga noh, raske treeningul, kerge lahingus.
Esiteks mulle ei istunud see, et ta soovitas seal tarvitada Rama margariine, milles olevat A, D ja E vitamiine ning omega-3-rasvhappeid. Üldiselt olen lugenud, et margariinid ei ole väga head nendes olevate transrasvhapete tõttu, seda on siin korduvalt rõhutanud ROtter, nt “Margariin sisaldab trans-rasvhappeid, mis ei ole samuti tervisele kasulikud, et mitte öelda, on kahjulikud. Sellest aga kõva häälega ei räägita. Valida tuleks siiski või.” Loomulikult on need vitamiinid ja rasvhapped inimesele vajalikud, aga ma ei usu, et neid on Rama margariinides piisavalt, et kogu halb ära neutraliseerida. Ja üldse, mainida omega-hapete soovitatavate allikatena muu hulgas ka margariine…kas ma saan tõesti asjadest nii valesti aru või?
juuni 10, 2008 at 8:32 p.l. #157222Amarillo
Membertäiesti normaalne tekst? ära aja kulturismi ja tavaelu segamini
juuni 10, 2008 at 8:35 p.l. #157223anelka
MemberMis seal siis sinu meelest valesti oli?Ei ole sõnagi kõige elementaarsemast toitumises – oomega3 / oomega6 suhe ja transrasvad. Reklaamida Rama margariini oomega-3 saamiseks – no tule taevas appi!
juuni 10, 2008 at 8:36 p.l. #157225Amarillo
MemberNo ilmselt tehakse mind siin nüüd saepuruks, aga noh, raske treeningul, kerge lahingus.Esiteks mulle ei istunud see, et ta soovitas seal tarvitada Rama margariine, milles olevat A, D ja E vitamiine ning omega-3-rasvhappeid. Üldiselt olen lugenud, et margariinid ei ole väga head nendes olevate transrasvhapete tõttu, seda on siin korduvalt rõhutanud ROtter, nt “Margariin sisaldab trans-rasvhappeid, mis ei ole samuti tervisele kasulikud, et mitte öelda, on kahjulikud. Sellest aga kõva häälega ei räägita. Valida tuleks siiski või.” Loomulikult on need vitamiinid ja rasvhapped inimesele vajalikud, aga ma ei usu, et neid on Rama margariinides piisavalt, et kogu halb ära neutraliseerida. Ja üldse, mainida omega-hapete soovitatavate allikatena muu hulgas ka margariine…kas ma saan tõesti asjadest nii valesti aru või?
parem on kui saad omega3 ja osad vitamiinid kätte, kui nende defitsiit , tavainimesele täiesti normaalne margariini süüa, tegu pole jällegi dieedi või kulturismiga
muidu jah ,margariinidele tuleks eelistada “puhast” võid, vähemalt 85%
juuni 10, 2008 at 8:39 p.l. #157227Vägivaldur
Membertavainimesele täiesti normaalne margariini süüa, tegu pole jällegi dieedi või kulturismigaUdujutt. Mis on tavainimese ja kulturisti vahe margariini tarbides?
juuni 10, 2008 at 8:47 p.l. #157232Amarillo
MemberUdujutt. Mis on tavainimese ja kulturisti vahe margariini tarbides?ütled sa keskmisele inimesele et nüüd hakkad oliiviõli ja kalaõli jooma! ta näitab sulle keskmist ja mekib margariini
Mis on tavainimese ja kulturisti vahe margariini tarbides?
tulemus on ju sama, lihtsalt kulturist sööb seda, mida keha vajab, mittemaitsvaid toite jne. Keskmist inimest eriti ei huvitagi mida ta sööb, KÕIK ON MAITSES, muidugi ideaalis oleks kena ,kui ta napsutaks kalaõli ja oliiviõli margariini asemel.
juuni 10, 2008 at 8:49 p.l. #157236Vägivaldur
MemberMis sellest siis normaalse teeb?
juuni 10, 2008 at 8:49 p.l. #157237P-A-U-L
MemberEi mõista mis teema algatajat nii pöördesse ajas:) Kui oled nii kõva kulturist või mingi muu ala sportlane, siis toitud ju niikuinii spetsiaalkava järgi! Rahu, ainult rahu, muidu tõmbad veel deprekasse ennast:)
juuni 10, 2008 at 8:50 p.l. #157238anelka
MemberVäga tubli. Margariin on keemia ja oomega-3 ei säili. Tehis A-vitamiin ja D2 ei tohi inimene süüa! Eile jäi näppu Fazeri “Südame Sepik” vms toode, see oli valmistatud samuti margariini ja taimõlidega – see pole kindlasti erand (see polnud minu ostetud – 1.a. juba gluteenivaba).
Tüüpiline Margariin:
Edible oils,
edible fats,
salt or potassium chloride,
ascorbyl palmitate,
butylated hydroxyanisole,
phospholipids,
tert-butylhydroquinone,
mono- and di-glycerides of fat-forming fatty acids,
disodium guanylate,
diacetyltartaric and fatty acid esters of glycerol,
Propyl, octyl or dodecyl gallate (or mixtures thereof),
tocopherols,
propylene glycol mono- and di-esters,
sucrose esters of fatty acids,
curcumin,
annatto extracts,
tartaric acid,
3,5,trimethylhexanal,
ß-apo-carotenoic acid methyl or ethyl ester,
skim milk powder,
xanthophylls,
canthaxanthin,
vitamins A and D.
juuni 10, 2008 at 9:41 p.l. #157254legalfella
MemberEi mõista mis teema algatajat nii pöördesse ajas:) Kui oled nii kõva kulturist või mingi muu ala sportlane, siis toitud ju niikuinii spetsiaalkava järgi! Rahu, ainult rahu, muidu tõmbad veel deprekasse ennast:)ei ole kulturist ega muu profisportlane, kuigi spordiga regulaarselt siiski tegelen. nagu avarepliigis ka märkisin, tean toitumisest siiski suhteliselt vähe. ja toitumiskava järgi ka ei toitu.
ma absoluutselt ei väida seda, et artikkel oli üks suur lollus, kuna seal esines ka täitsa mõistlikku teksti. aga kui keegi nimetab ennast toitumisspetsialistiks (loodame, et seda tiitlit ei kleepinud talle külge ajakirjanik tähelepanu tõmbamis eesmärgil), siis tuleks hoiduda mõningatest kategoorilistest väidetest, millest ka lihtinimene võib valesti aru saada.
näiteks artikli pealkiri, et süüa tuleb kolm korda päevas. Mati tänavalt saab teada, et tema päevane kaloraaž on 3000 kcal ja siis loeb seda artiklit ja arutleb, et kui 3000 pean päevas sööma ja kolm korda, siis iga korda ca 1000 kcal. ilmselt tuleks soovitada menüü jaotamist suurema arvu toidukordade vahel, muidu juhtubki nii, et kolm korda päevas paisatakse kehasse liiga suur kogus toitu, mille all organism ägab ja millest osa selle tagajärjel rasvadeks ladestatakse.
ja teiseks see, et õhtusöök kell 19 ja mitte hiljem. see, millal peaks viimast korda sööma, sõltub ju nii paljudest asjaoludest, näiteks sellest, mida päeva jooksul varem ja kui palju on söödud, kas õhtul tehakse sporti, mis kell magama minnakse jne. aga “spetsialist” kirjutab, et peale kella seitset enam mitte-üks-amps. ma mõistan, et ilmselt tahtis ta edastada sõnumi, et ei maksa õhtusööki ette võtta pool tundi enne magamaminekut ja õhtu otsa ei maksa teleka ees näksida, aga selle sõnumi edatamine minu hinnangul küll hästi välja ei kukkunud.
need on ju sellised asjad, mille puhul ei tohiks ju eriti vahet olla, kas sa oled sportlane või seesamune Mati tänavalt.
juuni 10, 2008 at 9:46 p.l. #157258Amarillo
Memberei ole kulturist ega muu profisportlane, kuigi spordiga regulaarselt siiski tegelen. nagu avarepliigis ka märkisin, tean toitumisest siiski suhteliselt vähe. ja toitumiskava järgi ka ei toitu.ma absoluutselt ei väida seda, et artikkel oli üks suur lollus, kuna seal esines ka täitsa mõistlikku teksti. aga kui keegi nimetab ennast toitumisspetsialistiks (loodame, et seda tiitlit ei kleepinud talle külge ajakirjanik tähelepanu tõmbamis eesmärgil), siis tuleks hoiduda mõningatest kategoorilistest väidetest, millest ka lihtinimene võib valesti aru saada.
näiteks artikli pealkiri, et süüa tuleb kolm korda päevas. Mati tänavalt saab teada, et tema päevane kaloraaž on 3000 kcal ja siis loeb seda artiklit ja arutleb, et kui 3000 pean päevas sööma ja kolm korda, siis iga korda ca 1000 kcal. ilmselt tuleks soovitada menüü jaotamist suurema arvu toidukordade vahel, muidu juhtubki nii, et kolm korda päevas paisatakse kehasse liiga suur kogus toitu, mille all organism ägab ja millest osa selle tagajärjel rasvadeks ladestatakse.
ja teiseks see, et õhtusöök kell 19 ja mitte hiljem. see, millal peaks viimast korda sööma, sõltub ju nii paljudest asjaoludest, näiteks sellest, mida päeva jooksul varem ja kui palju on söödud, kas õhtul tehakse sporti, mis kell magama minnakse jne. aga “spetsialist” kirjutab, et peale kella seitset enam mitte-üks-amps. ma mõistan, et ilmselt tahtis ta edastada sõnumi, et ei maksa õhtusööki ette võtta pool tundi enne magamaminekut ja õhtu otsa ei maksa teleka ees näksida, aga selle sõnumi edatamine minu hinnangul küll hästi välja ei kukkunud.
need on ju sellised asjad, mille puhul ei tohiks ju eriti vahet olla, kas sa oled sportlane või seesamune Mati tänavalt.
1000kcal pole palju süüa, pakk krõpse ja korras, fred soovitab ka 3x päevas süüa iesgi massikasvtuse ajal, umes 1200kcal korraga , viimane toidukord olenes sellest et ärkamine oli kell 9 , ei usu et ta mõtles peale 19.00 ei tohi süüa.
juuni 10, 2008 at 9:53 p.l. #157262Toivo295
Member1000kcal pole palju süüa, pakk krõpse ja korras, fred soovitab ka 3x päevas süüa iesgi massikasvtuse ajal, umes 1200kcal korraga , viimane toidukord olenes sellest et ärkamine oli kell 9 , ei usu et ta mõtles peale 19.00 ei tohi süüa.See on küll nüüd hea soovitus..pakk krõpse.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.