Skip to main content

kergejõustiku elemendid.

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kergejõustiku elemendid.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    hunter
    Member

Tahan treenida ja suurendada Odaviset ja Kettaheidet. On kellegil kogemusi selles vallas ? Mis treeningule peaks lülitama jõusaalis.

Tänan kõigile vastuste eest!

H2rr2
    Member

Tahan treenida ja suurendada Odaviset ja Kettaheidet. On kellegil kogemusi selles vallas ? Mis treeningule peaks lülitama jõusaalis.

Tänan kõigile vastuste eest!

Ise teen kaa kergejõustikut osaliselt, ja mis sellele kaasa aitab on rinnale võtt, kangiga rinnalt surumine(lamades) ja kükk, ning muud jooksvad harjutused !

Martin.L
    Member

Kõige pealt on vaja tehnikat teha ning siis kui hakkad aimu saama siis võid jõusaali minna.

ras-
    Member

kõige tähtsam: oda viskamine (mõlema käega). Kui tuleb tehnika, siis saad ka aru, kuhu jõudu vaja.

hunter
    Member

Noh, tehnikat hakkan õppima ja õpin hetkel juba suhteliselt. Põhiline oleks, et mida ma nagu peaksin tegema , et odavise ja kettaheide suurenevad kauguselt ma mõtlen.

Spets jõutreening vms ?

Noh, tehnikat hakkan õppima ja õpin hetkel juba suhteliselt. Põhiline oleks, et mida ma nagu peaksin tegema , et odavise ja kettaheide suurenevad kauguselt ma mõtlen.

Spets jõutreening vms ?

ma küsiks jutu jätkuks kettaheite tulemused ära. Vanus, ketta kaal, kaugus ning millist tehnikat kasutad.

Huvi pärast.

oss
    Member

Pead treenima plahvatuslikku jõudu.

daman
    Member

Hmm, kompleksharjutused kettaheites avitavad. Omal ajal kergejõustikku tehes tegime tõukamist ja rebimist.

Tegin kümnevõistlust, 16aastaselt viskasin 800g oda 47m ja ketast (2kg) 32m. 1,5kg ketas lendas 40m peale, 1kg ei mäleta.

hunter
    Member

Nii, ketta tulemust ei tea, viskan 1,5kg kettaga, tehnika poolest teen ühe ringi ja siis sooritan viske.

Kui teate kõiki lisaharjutusi mis aitaksid tulemusele kaasa olen nõus kõike tegema.

laizk
    Member

Pead treenima plahvatuslikku jõudu.

igalühel ei saagi seda kunagi olema, see tuleb sündides kaasa mingil määral.

vaher
    Member

Tee kükki ja jõutõmmet, 40%-60% raskusega maksimumist. Ise teen 4 seeriat, 6 kordust.

vaher
    Member

igalühel ei saagi seda kunagi olema, see tuleb sündides kaasa mingil määral.

Plahvatuslikku jõudu saab ikka treenida. Sündides tulevad kaasa kiired/aeglased lihaskiud. Kõik on treenitav.

H2rr2
    Member

16 a , ketas 1,5 kg(30.38m) oda. 600g 38m.. kuul 5kg 11,59m

hunter
    Member

Tee kükki ja jõutõmmet, 40%-60% raskusega maksimumist. Ise teen 4 seeriat, 6 kordust.

Kuidas on , töötab efektiivselt ?

VeikoKriisk
    Member

Selleks,et su ketas kaugemale lendaks pead sa oma tehnikat parandama mitte palju kangi tegema.

Näiteks mina teen korra nädalas rinnalevõttu neli seeriat ja selili surumist neli seeriat ja 1,75 kg ketast heidan 45 meetrit.

Pane suurem rõhk tehnikat parandavatele harjutustele. Harjutuste videosid on youtube’is nagu seeni pärast vihma;)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.