Skip to main content

Liiga kondine olen.

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Liiga kondine olen.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Küsimus on selline, et ma olen umbes 185 cm pikk, 73 kg raske ja ma näen välja nagu kondipugett(tahaks esilepaistvamaid lihased. Vanust on mul 15 eluaastat. Kas ma peaksin toitumises midagi muutma? Peaksin jõusaalis käima? samas tegelen jooksmisega ning kergejõustikuga

Amarillo
    Member

Küsimus on selline, et ma olen umbes 185 cm pikk, 73 kg raske ja ma näen välja nagu kondipugett(tahaks esilepaistvamaid lihased. Vanust on mul 15 eluaastat. Kas ma peaksin toitumises midagi muutma? Peaksin jõusaalis käima? samas tegelen jooksmisega ning kergejõustikuga

võta tööriistade alt algajate kava, loe toitumise kohta. Hakka jõusaalis käima, jooksmine ja keergejõustik jäägu tagaplaanile, sest muidu ületreening.

Agnes1h
    Member

võta tööriistade alt algajate kava, loe toitumise kohta. Hakka jõusaalis käima, jooksmine ja keergejõustik jäägu tagaplaanile, sest muidu ületreening.

Ära sellest soovitusest must-valgelt aru saa, et üldse enam pole vaja tegelda jooksmisega. Jõusaalis käijad peavad ka hoolitsema südamelihase eest. Seega peaks ikka sörkima või tegema midagi mis südamele koormust annab. Sellest saab lugeda siin artiklites ja foorumis.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.