Kas Zelluloos spordiklubi on normaalne?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kas Zelluloos spordiklubi on normaalne?
- This topic has 20 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
AnitroK.
-
AutorPostitused
-
juuni 4, 2008 at 6:19 e.l. #13842
glossy
MemberJagage muljeid…mõtlen kas minna sinna trenni või mitte…
juuni 4, 2008 at 6:28 e.l. #156493PT London
MemberMeeste riietusruum annab soovida(ventilatsioon, puhtus) ja üks admin võiks ka suhtumist muuta(st. kliendi sõbralikumaks)!!!!
Hantlite valik v6iks suurem olla ja korralikud käepidemed trossplokkide jaoks!
NB! Kui omanik v6i juhataja loeb, oleksin meeleldi abiks uuendustel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2008 at 6:43 e.l. #156494glossy
MemberMeeste riietusruum annab soovida(ventilatsioon, puhtus) ja üks admin võiks ka suhtumist muuta(st. kliendi sõbralikumaks)!!!!Hantlite valik v6iks suurem olla ja korralikud käepidemed trossplokkide jaoks!
NB! Kui omanik v6i juhataja loeb, oleksin meeleldi abiks uuendustel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas aeroobse trenni jaoks on seal piisavalt jooksuradasi, rattaid? Kas saal iseenesest on remondiga?
juuni 4, 2008 at 7:15 e.l. #156499PT London
MemberAga kas aeroobse trenni jaoks on seal piisavalt jooksuradasi, rattaid? Kas saal iseenesest on remondiga?Aeroobsega pole probleemi, kui tipptunnil ei tule, muidu ka ok koht va need asjad mis välja tõin!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2008 at 7:28 e.l. #156500gangel
MemberKoht on hea.. igas jõusaalis võib ju alati miskiga norida, aga mulle meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub admini suhtumisse, eks see oleneb mõlemast osapoolest – administ ja kliendist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, tipptunnil on saal täis!
juuni 4, 2008 at 7:35 e.l. #156501glossy
MemberKoht on hea.. igas jõusaalis võib ju alati miskiga norida, aga mulle meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis puutub admini suhtumisse, eks see oleneb mõlemast osapoolest – administ ja kliendist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, tipptunnil on saal täis!
seal toimuvad ka bodypump trennid…kas keegi on käinud seal?
juuni 4, 2008 at 7:43 e.l. #156502gangel
Memberseal toimuvad ka bodypump trennid…kas keegi on käinud seal?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kunagi eelmisel aastal olen käinud, aga pragu kõrvalt vaadates on bodypumpis osalejaid palju ja näib et rahvas rahul.
juuni 4, 2008 at 7:59 e.l. #156503PT London
MemberMis puutub admini suhtumisse, eks see oleneb mõlemast osapoolest – administ ja kliendist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uskuge mind, asi pole minus, olen kindel et k6ik on kokku puutunud halva klienditeenindajaga!(ega ma selle parast ei stressa)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2008 at 8:53 e.l. #156505Arne
MemberJõusaal on väga hea, kuid jah hantlite valik võiks küll suurem olla.
Meeste riietusruumis oleks küll remonti vaja.
Hinnad on odavad ja parkimine on tasuta.
juuni 4, 2008 at 9:12 e.l. #156507BULDOOSER
MemberEelmisel aastal käisin korra vaatamas , jama, kükki ja jõutõmmet selles klubis vist ei tehta või jäi mul midagi nägemata.
Raskemaid hantleid ka ei näinud.
juuni 4, 2008 at 10:48 e.l. #156518RD
MemberEelmisel aastal käisin korra vaatamas , jama, kükki ja jõutõmmet selles klubis vist ei tehta või jäi mul midagi nägemata.Raskemaid hantleid ka ei näinud.
Tõsi ta on, et kükipuuri kasutavad vähesed aga minu silmis see just plussiks, kuna see peaaegu alati vaba on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu kordaks eelnenud miinuseid:
a)riietusruum võiks olla paremini hooldatud
b)vajaka reguleeritavaid hantleid või siis suuremat variatsiooni
c)tipptundidel kombineerituna tipphooaegadega (enne suvist randa minekut, ja aasta alguses) on liialt rahvast täis
Võiks lisaks olla ka teine surumispink/kang.
Mis puutub teenindusse, siis ei tasu kõike isiklikult võtta, sain väga hästi aru kellest jutt..tegelikult on ta päris tore, tundub alguses lihtsalt ebaviisakana
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plussiks siis hinna ja kvaliteedi suhe ning asukoht.
juuni 4, 2008 at 11:00 e.l. #156519Samakamees
MemberTõsi ta on, et kükipuuri kasutavad vähesed aga minu silmis see just plussiks, kuna see peaaegu alati vaba on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidu kordaks eelnenud miinuseid:
a)riietusruum võiks olla paremini hooldatud
b)vajaka reguleeritavaid hantleid või siis suuremat variatsiooni
c)tipptundidel kombineerituna tipphooaegadega (enne suvist randa minekut, ja aasta alguses) on liialt rahvast täis
Võiks lisaks olla ka teine surumispink/kang.
Mis puutub teenindusse, siis ei tasu kõike isiklikult võtta, sain väga hästi aru kellest jutt..tegelikult on ta päris tore, tundub alguses lihtsalt ebaviisakana
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plussiks siis hinna ja kvaliteedi suhe ning asukoht.
Alati vaba
Ma ootan peaaegu iga kord kükipuuri järjekorras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aeroobset saab teha , tiptundidel saab sellest unistada. Mis puutub adminni , siis ta on omamoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lahe tsikk on
juuni 4, 2008 at 11:11 e.l. #156520BULDOOSER
MemberTähendab kükki teha saab ikka või kuidas.
juuni 4, 2008 at 11:17 e.l. #156523Samakamees
MemberTähendab kükki teha saab ikka või kuidas.Loomulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui puur on kinni siis jõutõmbe jaoks võtad mujalt kangi , kas horisoontaal pingilt või neg. kaldega pingilt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2008 at 11:56 e.l. #156528RD
MemberAlati vaba
Ma ootan peaaegu iga kord kükipuuri järjekorras
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käin tavaliselt õhtustel aegadel peale kella kaheksat. Sellel ajal on kükisabas ikka väga üksikud, vägagi loetud näod
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.