Skip to main content

Trenn ja kaalulangetamine

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Trenn ja kaalulangetamine

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    katzy
    Member

Hei

Olen suht uus jõusaalis käia…kuid otsustasin siin umbes 2 ja pool kuud tagasi end käsile võtta ja laiskusest üle saada. Jõusaalis lasin endale treeningkava koostada ja olen siit sealt ka igasuguseid artikleid toitumise kohta juurde lugenud, kuid siiski

2 ja poole kuu möödudes ei ole peeaaegu mitte mingeid muutuseid näha minu pikkuse (166 cm) juures on hetkel kaal 58-60 ja see kõigub pidevalt. Trenni teen 4 korda nädalas saalis ja lisaks 1 korra aeroobset juurde(ujumist,rulluisutamist jms). Peamiseks probleemiks on just alakõht mille ümbermõõt ei ole vähenenud isegi cm mitte(kuigi teen iga kord saalis u 100 kõhulihast) ja sangad ple suvekuudel just kõige suurem müügiartikkel:D lisaks teevad muret ka reite siseküljed.

Nagu algajatel ikka, kui tulemusi pole on motivatsioon kahjuks kiire kaduma… hetkel veel ei tahaks nagu alla anda ning selle pärast pöördungi siia, et head nõu saada mis võiksin muuta näiteks oma toitumises v mida peaksin veel juurde tegema(rohkem kõhulihaseid?). Kahjuks ei ole hetkel raha et endale treeningkava soetada nii et tooksin ära oma toitumise, et siis ehk teadjad oskavad öelda mis seal kardinaalselt valesti on..

Olen lugenud ka siin olevat artiklid toitumise kohta…mida paljud lingina siin topicutes soovitavad..kuid kahjuks on see algajale sutsukene keeruline…

Üldjoontes on mu toitumine iga päev sarnane

Hommikul u kell 8-9

Müsli või mingid muud helbed piimaga + tass musta kohvi

Vahepala kell 10

väike jogurt

Lõuna kell 12

Supp (eelistan selgeid suppe) või kui suppi pole siis mingi hautatud köögvilja rooga või salat kanaga

Vahepala kell 15

Puuvili (õun,pirn,banaan)

Õhtusöök kell 18

üldjuhul söön õhtuti mingit kanarooga kas riisi või köögiviljadega, või mõni priskem salat kanaga.

Joon kuskil 2L vett päevas.

Et siis tänud juba ette nendele kes viitisid vaevaks võtta ja lugeda ning veel suurem tänu kes oskavad hea nõuga aidata:)

Capricorn
    Member

Kõige kindlam variant oleks ikkagi tellida toitumiskava ja selgitada oma eesmärgid ilusti ära (max. lihaskasv, jõud, reljeef).

Amarillo
    Member

väga vähe rasvu ja palju süsivesikuid.Mina soovitaks järgmist varianti.Paus iga söögikorra vahel vähemalt 3h.Lisaks võib võtta multivitamiine

1) lonks oliiviõli, 2 tk keedetud muna, 100g maitsestamata jogurtit, tass musta kohvi ilma suhkruta ja piimata

2) 5-6 pähklit, õun, 2tk porgandit, 100g kodujuustu 4%

3) lonks kalaõli, 100-200g keedetud liha/kala , juurviljade segu 150g

4) tass rohelist teed ilma lisanditeta, 100g maitsestamata kohupiima

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.