Hei
Olen suht uus jõusaalis käia…kuid otsustasin siin umbes 2 ja pool kuud tagasi end käsile võtta ja laiskusest üle saada. Jõusaalis lasin endale treeningkava koostada ja olen siit sealt ka igasuguseid artikleid toitumise kohta juurde lugenud, kuid siiski
2 ja poole kuu möödudes ei ole peeaaegu mitte mingeid muutuseid näha minu pikkuse (166 cm) juures on hetkel kaal 58-60 ja see kõigub pidevalt. Trenni teen 4 korda nädalas saalis ja lisaks 1 korra aeroobset juurde(ujumist,rulluisutamist jms). Peamiseks probleemiks on just alakõht mille ümbermõõt ei ole vähenenud isegi cm mitte(kuigi teen iga kord saalis u 100 kõhulihast) ja sangad ple suvekuudel just kõige suurem müügiartikkel:D lisaks teevad muret ka reite siseküljed.
Nagu algajatel ikka, kui tulemusi pole on motivatsioon kahjuks kiire kaduma… hetkel veel ei tahaks nagu alla anda ning selle pärast pöördungi siia, et head nõu saada mis võiksin muuta näiteks oma toitumises v mida peaksin veel juurde tegema(rohkem kõhulihaseid?). Kahjuks ei ole hetkel raha et endale treeningkava soetada nii et tooksin ära oma toitumise, et siis ehk teadjad oskavad öelda mis seal kardinaalselt valesti on..
Olen lugenud ka siin olevat artiklid toitumise kohta…mida paljud lingina siin topicutes soovitavad..kuid kahjuks on see algajale sutsukene keeruline…
Üldjoontes on mu toitumine iga päev sarnane
Hommikul u kell 8-9
Müsli või mingid muud helbed piimaga + tass musta kohvi
Vahepala kell 10
väike jogurt
Lõuna kell 12
Supp (eelistan selgeid suppe) või kui suppi pole siis mingi hautatud köögvilja rooga või salat kanaga
Vahepala kell 15
Puuvili (õun,pirn,banaan)
Õhtusöök kell 18
üldjuhul söön õhtuti mingit kanarooga kas riisi või köögiviljadega, või mõni priskem salat kanaga.
Joon kuskil 2L vett päevas.
Et siis tänud juba ette nendele kes viitisid vaevaks võtta ja lugeda ning veel suurem tänu kes oskavad hea nõuga aidata:)