Vöö ümbrus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Vöö ümbrus
- This topic has 21 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
vaher.
-
AutorPostitused
-
juuni 3, 2008 at 5:59 p.l. #13836
Anonüümne
GuestTere!
Otsisin siit foorumist juba sarnast teemat, kuid kahjuks ei leidnud midagi. Kui see oli minu lohakuse tõttu, siis vabandan.
Olen juba pikemat aega üritanud vabaneda üleliigsest “jamast” vöökoha ümber.
Proovitud on ujumine, rattasõit, kõhulihaste harjutused ning ka jooksmine.
Tahaksin teda, mida targemad inimesed soovitaksid teha ja kuidas ning kui intensiivselt.
Jooksmisega ei taha väga tegeleda, kuna pikkust on natukene üle kahe meetri ja kaal kuskil 105kg.
Tänu sellele hakkavad põlved pika maa peal valutama koos teiste liigestega.
Loen ka seda teemat siin ja loodan, et keegi oskab nõu anda, aga mu mail on kruusa.kiva@hot.ee (igaksjuhuks, kuna siin vist enam sõna võtta ei saa.)
Tervitades ja vastust lootes
Madis
juuni 3, 2008 at 6:00 p.l. #156455hehee
MemberToitumine, toitumine, toitumine!!!!
juuni 3, 2008 at 6:13 p.l. #156456daemonium
MemberTere!Otsisin siit foorumist juba sarnast teemat, kuid kahjuks ei leidnud midagi. Kui see oli minu lohakuse tõttu, siis vabandan.
Olen juba pikemat aega üritanud vabaneda üleliigsest “jamast” vöökoha ümber.
Proovitud on ujumine, rattasõit, kõhulihaste harjutused ning ka jooksmine.
Tahaksin teda, mida targemad inimesed soovitaksid teha ja kuidas ning kui intensiivselt.
Jooksmisega ei taha väga tegeleda, kuna pikkust on natukene üle kahe meetri ja kaal kuskil 105kg.
Tänu sellele hakkavad põlved pika maa peal valutama koos teiste liigestega.
Loen ka seda teemat siin ja loodan, et keegi oskab nõu anda, aga mu mail on kruusa.kiva@hot.ee (igaksjuhuks, kuna siin vist enam sõna võtta ei saa.)
Tervitades ja vastust lootes
Madis
Ujumise ja rattasõidu proovimise asemel oleksid võinud sellega nagu tegeleda kah …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin juba ka öeldi – asi suuresti toitumises.
btw,sinu mõõte vaadates sul ülekaalu kuskilt otsast ei paista,pigem lihaseid rasva hulgas vähevõitu.Ilmselt sööd liiga süsivesikurikast toitu?
Miks sa jõusaali ei taha minna;treeneri käe alla?
juuni 3, 2008 at 7:25 p.l. #156466kruusakivi
MemberSai siis kah kasutaja ära tehtud.
Ujumine ei tõmmanud ja rattaga sõitsin ikka nii, et kolm nädalat ja kolm korda nädalas 15 – 25km, keskmine kiirus ~25km/h.
See, et mul lihast vähem on, kui rasva, see vastab ilmselt tõele. Peegli ette väga sattuda ei taha.
Joosta ka ei jõua (100 ja 60m jne. Näiteks Kehalise tundides).
Ja see koht, kus ma asun, see lihtsalt ei võimalda jõusaalis treeneriga trenni teha, kuna siin lihtsalt ei ole seda tööd tegevat inimest.
Söömise kohta ütlen nii palju, et söön seda, mis hetkel tõmbab. Mingi piiramisega vms küll ei tegele.
Mu eesmärk ei ole minna lavale rinnalihast näitama vaid lihtsalt, et endal normaalsem ja parem olla oleks.
Soovitus oleks siis see, et tagasi ratta selga ja punuma koos ühe toidukorraga päevas (tean, et liialdan, aga mismõttes siis) ?
juuni 3, 2008 at 7:27 p.l. #156467alr89
MemberSai siis kah kasutaja ära tehtud.Ujumine ei tõmmanud ja rattaga sõitsin ikka nii, et kolm nädalat ja kolm korda nädalas 15 – 25km, keskmine kiirus ~25km/h.
See, et mul lihast vähem on, kui rasva, see vastab ilmselt tõele. Peegli ette väga sattuda ei taha.
Joosta ka ei jõua (100 ja 60m jne. Näiteks Kehalise tundides).
Ja see koht, kus ma asun, see lihtsalt ei võimalda jõusaalis treeneriga trenni teha, kuna siin lihtsalt ei ole seda tööd tegevat inimest.
Söömise kohta ütlen nii palju, et söön seda, mis hetkel tõmbab. Mingi piiramisega vms küll ei tegele.
Mu eesmärk ei ole minna lavale rinnalihast näitama vaid lihtsalt, et endal normaalsem ja parem olla oleks.
Soovitus oleks siis see, et tagasi ratta selga ja punuma koos ühe toidukorraga päevas (tean, et liialdan, aga mismõttes siis) ?
TOITUMINE öeldi ju mis arusaamatuks jäi
juuni 3, 2008 at 7:27 p.l. #156468Mailman
MemberSoovitus oleks siis see, et tagasi ratta selga ja punuma koos ühe toidukorraga päevas (tean, et liialdan, aga mismõttes siis) ?Kus sa sellise soovituse välja lugesid? Üks toidukord päevas ja su keha hakkab kõigest just kinni hoidma
juuni 3, 2008 at 7:28 p.l. #156469alr89
MemberLoe foorumis saad palju infot!
Sellist asja nagu hitt soovitaksin ka, otsing jällegi kasuks
juuni 3, 2008 at 7:28 p.l. #156470kruusakivi
MemberTOITUMINE öeldi ju mis arusaamatuks jäisorry.
juuni 3, 2008 at 7:32 p.l. #156471Karu
MemberJälle kõvad mehed kõva häält tegemas võidu…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pane otsingusse selliseid sõnu näiteks: HIIT, rasvapõletus, kaalu langetamine.
juuni 3, 2008 at 7:34 p.l. #156472alr89
Membersorry.eieii see ei olnud halvasti öeldud
vaid eks ma viisin sellele rohkem tähelepanu lihtsalt
ise soovitaks Küsi Fred Antsonilt alafoorum läbi lugeda ja siin palju kasulikke artikleid ka
oldmani soovitusi tasuks ka kindlasti jälgida
juuni 3, 2008 at 7:39 p.l. #156473kruusakivi
MemberSelge.
Suured tänud teile, ma hakkan siis uurima ja lugema, kui küsimusi tekib, võib loodetavasti selle teema siin veel üles kaevata!?
juuni 3, 2008 at 7:40 p.l. #156474Tuki
Membernatuke lugemist:
Kõige tähtsam artikkel: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2381
http://www.tervispluss.ee/97145
loe kindlasti läbi, otsi juurde. Kui sul on tahet, saavutad ka oma tulemused. Loe ja tegutse.
juuni 3, 2008 at 7:50 p.l. #156476kruusakivi
Membernatuke lugemist:Kõige tähtsam artikkel: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2381
http://www.tervispluss.ee/97145
loe kindlasti läbi, otsi juurde. Kui sul on tahet, saavutad ka oma tulemused. Loe ja tegutse.
Ma olen nii palju uurinud ja küsinud, aga nii palju abi ei ole ma veel varem kuskilt saanud.
Tegin siit oma järelduse, et hommikul tuleb varem ärgata, minna jooksma ja hommikusöögiks süüa muna?
Või no see on mul vähemalt homme plaanis.
Varem olin päris kindel, et just trenn on see, mis rasva vähendab, kuid seda ei osanud oodatagi, et toidul ja aeroobsel trennil nii suur tähtsus võib olla.
AITÄH!
juuni 3, 2008 at 8:17 p.l. #156479Tuki
Membertsiteerin Ralf Otterit:
Alusta toitumist niimoodi:Hommikusöök: omlett singi, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
tsiteerin Fred Antsonit:
Kui soovid astuda esimest sammu tervisliku ja efektiivse toitumise suunas kaalu alandamise eesmärgil,siis tuleks järgida järgmisi põhitõdesid ja kujundada neist endale harjumused,sest muidu ei ole mõtet tulemusi loota:1)söö tahket toitu (v.a. treeningujärgne jook),sest selle omastamiseks kulutad võrreldes vedela toiduga rohkem energiat;
2)söö alati hommikusööki – see käivitab ainevahetuse;
3)söö kindlasti iga 3 tunni tagant -see hoiab ainevahetust täistuuridel;
4)söö igal toidukorral 30-40 grammi liigse rasvata loomset valku (kohupiima,[kodu]juustu,kala, kana-,looma-,lamba- või vasikaliha;
5)söö igal toidukorral juur- või puuvilju – enamuse süsivesikutest peadki nendest saama,v.a. treeningujärgne jook;
6)söö igal toidukorral rasvu – 1/3 päevasest toiduenergiast peab tulema nii küllastunud (loomsed rasvad,kookospähkel),monoküllastamata (oliiviõli,avokaado,pähklid) kui polüküllastamata (kalarasv ja õli,linaseemneõli) rasvadest;
7)söögikordade vahel ära näksi;
8)joo kalorivabasid jooke – vett ja rohelist teed (piim loetakse toiduks).
See kõik tundub raske,kuid mitte võimatu – oleneb,kui väga Sa TAHAD!
juuni 3, 2008 at 9:17 p.l. #156485daemonium
MemberSöömise koha pealt siin juba küllalt räägitud;isiklikult soovitaks siiski leida ka mingi jõusaali võimalus.
Ma nimelt ei leia,et 105kg sinu kasvu juures palju on,pigem vastupidi.Jama selles,et nood sinu kilod tulevad tiba valest asjast,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa nüüd ilusti söömise korda saad ja kenasti rasva põletama hakkad …
siis ei ole ma kindel,et sa hiljem tulemusega nii väga rahule jääd – mis sul seal rasva alt välja tulemas on?
No ei saa ilma jõusaalita!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.