Skip to main content

ArticSport(nis on liitumistasu)?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ArticSport(nis on liitumistasu)?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Ujuja
    Member

Keegi teab palju Tallinnas asuvas articus liitumistasu on.Hindade kohta olen juba niipalju teada saanud et kui käija üx puha mis aeg maxab tsippa üle 1000 krooni kuu.Aga mis nende liitumistasu on?

Nende kodulehelt infot ei saa seal saab aint miski ankeedi täita ja sis soovivad et kohale lähed ja tehakse sulle miski tuur seal ja sis saab vast hinna teada.Krt ma oma aega raiskan sellele.Käin tuuril ära ja kui hind mulle ei sobi?

Raisanud kütuse raha ja aega et teada saada, et hind vb ei sobigi mulle.

salver
    Member

Keegi teab palju Tallinnas asuvas articus liitumistasu on.Hindade kohta olen juba niipalju teada saanud et kui käija üx puha mis aeg maxab tsippa üle 1000 krooni kuu.Aga mis nende liitumistasu on?

Nende kodulehelt infot ei saa seal saab aint miski ankeedi täita ja sis soovivad et kohale lähed ja tehakse sulle miski tuur seal ja sis saab vast hinna teada.Krt ma oma aega raiskan sellele.Käin tuuril ära ja kui hind mulle ei sobi?

Raisanud kütuse raha ja aega et teada saada, et hind vb ei sobigi mulle.

Alternatiiv kohaleminekule on sinna helistada. Telefoni nr. on kodulehel olemas.

Ujuja
    Member

eks ma pean vist tuttava jutu kahtluse alla seadma ja helistama, aga nagu ma talt teada sain siis hindasid telefoni teel teada ei saa.Tahavad et kohale lähed.Ma ei tea palju sellest tõsi on aga kohe uurin:D

lihtsalt see, et olen nyyd üle kuu aja jälle in tensiivselt trenniga tegelenud.Palju aeroobset(ujumine ja rulluisutamine).

Ja iga päev kõhulihastele 4×20.Sööki kah valima hakanud ja ei söö enam sellisel hulgal rasvast nagu ennem.Ja tunnen et oleks vaja saalis käima hakkata et ka lihasmassi kasvatada.+saalis on olemas paremad trenasöörid lihaste treenimiseks.Ja ka treener olemas kellelt saab nõu küsida.

Ei taha valesti treenida ka.Ma ei tea millest se on aga olen näinud vendasid kellel 1 rinnalihas on suurem ja tgeine tunduvalt väiksem.(kas se on tulnud sellest et teeb miskit harjutust valesti ja yx rind saab rohkem vatti?)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.