Skip to main content

süda miskit värki

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused

et süda rahulolekus 43-45 lööki min, vererõhk norm,kõik peaks nagu okei olema.ekg korras.

kuid vahel on sjuke vastik tunne et peksleb sees mingi 3-4 sekundit ja siis okei jälle.päevas mingi paar korda.ja nüüd pole nii väga enam nii olnud, sest olen kerge puhkuse teinud trennide kõrvalt ja nüüd ma tunnen lihtsalt et imelikult tugevalt lööb nagu kurgus tunne see või noh rinnakus.tugevalt taob.et kunagi varem pole nii olnud.muidu on ikka nii et ei tunnegi et midagi lööb.

on kellegil kogemusi et miski häda või kuhu pöörduma.arst teeb jälle ekg ja näitab normi.no jäängi nii pendeldama.

tänud ette

Amarillo
    Member

et süda rahulolekus 43-45 lööki min, vererõhk norm,kõik peaks nagu okei olema.ekg korras.

kuid vahel on sjuke vastik tunne et peksleb sees mingi 3-4 sekundit ja siis okei jälle.päevas mingi paar korda.ja nüüd pole nii väga enam nii olnud, sest olen kerge puhkuse teinud trennide kõrvalt ja nüüd ma tunnen lihtsalt et imelikult tugevalt lööb nagu kurgus tunne see või noh rinnakus.tugevalt taob.et kunagi varem pole nii olnud.muidu on ikka nii et ei tunnegi et midagi lööb.

on kellegil kogemusi et miski häda või kuhu pöörduma.arst teeb jälle ekg ja näitab normi.no jäängi nii pendeldama.

tänud ette

perearst las saadab kompuutri alla kus 24-7 jälgitakse südame tööd, võid ka küsida südamearstile saatekirja, 43-45 ok ikka väga madal

ROtter
    Member

tänud ette

Üks võimalus – paanikahäire ilming, teine – psühhosomaatiline, kolmas – aeg-ajalt igal inimesel esineb, neljas – ?

ROtter
    Member

perearst las saadab kompuutri alla kus 24-7 jälgitakse südame tööd, võid ka küsida südamearstile saatekirja, 43-45 ok ikka väga madal

Kestvusspordialade probleem, et südamelöökide arv väike. Mõningatel juhtudel tuleb neid inimesi öösel korraks üles äratada, et süda päris ei seiskuks. :ph34r:

vaher
    Member

Minul on samuti selline probleem, et pulss nüüd 45. Kõik algas spordiarsti juures käigust. Ütles, et mul taastumine jube kehv. Tuleb joosta pulsiga, mis on alla 135-e. Kuigi olen sprinter, öeldi, et tuleb kõigepealt selle taastumise probleemiga lahendamisega n-ö südamele vundament alla laduda ja alles siis tuleb jõusaalis lihast kasvatada ja täiesti sprindile pühenduda. No öeldud-tehtud, olen teinud jaanuarist alates väga palju pikamaajooksu. Nüüd nagu öeldud pulss 45. Ainult jama on see, et öösel on jube külm kohe. Jään normaalse temperatuuriga magama, öösel lõdisen ja kui hommikul üles ärkan, on uuesti soe. Mu toas on ka teised öösel käinud ja öelnud, et kogu aeg on temperatuur sama. Olen ka tuba proovinud vahetada, kõikjal sama probleem, öösel külm. Ei teagi kohe, mida teha…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.