kas piisav ja t8hus treening?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kas piisav ja t8hus treening?
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 22 years, 5 months tagasi by
T.
-
AutorPostitused
-
august 10, 2003 at 9:20 e.l. #1360
tydryk
MemberTere, olen siin uus kylaline.
Alustasin jousaaliga ja nyyd kain ka hommikuti jooksmas. Ja kysimus ongi nyys selline, et kas 6 korda nadalas kiirkondi voi s8rki 45 min paevas ja 5 korda nadalas umbes 90 min jousaali on normaalne treening?
Peks vist lisama et olen alles algaja, ja mulle tehti eraldi programm algajatele.
kaalun 54 kilo ja olen 160 pikk, ja tahaksingi teada, kui t8hus ja kui kiirelt umbes saaks sellise trenniga vormi end? S88n korralikult koiki aineid nadala jooksul, ei s88 saia vaid taisteraleiba ja voimalikult vahe rasvu. Egas ma kiiresti tahagi ilusaks jne. aga siiski vaike sarin nagu sees, et kas ikka mojub see trenn?
Tänud juba ette!!!
august 10, 2003 at 11:30 e.l. #33840Tomcat
MemberSee tundub küll ületreeningu moodi olevat. Joosta kõigepalt 45 min ja siis pooteist tundi kangi lükata ja nii 5 korda nädalas pluss veel üks kord jooksu nädalas… Hirm tuleb peale
Ja veel algaja ka…
Kui see 90 min kangi niisama ninnunännutamine ja poolvahtimine on, siis OK, aga korralikult tehes tapad ennast ära sellise programmiga
54 kilo 160 cm juures ei tundu mingi erilise ülekaaluna ka, et peaks tohutu tempoga lla võtma
august 10, 2003 at 2:37 p.l. #33841tydryk
Memberegas ma siis 90 minti kangi t8sta!!!
Teen tavalist algajate kava: jalalihased, kaelihased k8hulihased seljalihased jne. Ning jooksu teen ikka hommikuti jousaal jaab 8htu poole
august 10, 2003 at 3:42 p.l. #33842hatebreed
MemberHea intensiivne kava…tulemusi tule n2ita mulle ka;)
august 15, 2003 at 10:12 e.l. #33843ercman
Membersul tydruk on veel palju õppida, kuid pea meeles, et tähtis pole see mida sa tead või suudad praegu vaid tähtis on see mida suudad aasta pärast. Mina soovitaks sul enale mõni targem treenindpartner võtta.
august 15, 2003 at 9:04 p.l. #33844tydryk
MemberEga ma motlegi, et mida ma suudan praegu!!! Olen tegelenud spordiga kyll mitte j8utreeninguga 10 aastat ja tean mis on kuhugi joudmine ja mis on vaeva nagemine.
Huvitav oleks teda miks peaksin oma treeningpartnerit vahetama? Vast ikka treenerit? Ja arvan et ega ma treeneritki vahetama pea, ta tuntud treener siinriigis ( mitte eestis) ja usaldan teda.
august 16, 2003 at 5:00 p.l. #33845Arnold
MemberTulin just BodyPumpi treenerite koolituselt.
Ülikõva asi ! Eriti neile, kes peale puhta jõu otsivad treeningutest ka vastupidavust ja emotsioone.
Varsti alustame ka Eestis, nii et hoidke alt !
august 16, 2003 at 7:11 p.l. #33846Seven
MemberTundub, et sörk ja kiirkõnd on kavas pigem selleks, et olemasolevat vormi hoida. Need pole asjad, mis arendavad. Kunagi alustasin umbes samamoodi. Teatud ajani isegi töötas, seni kuni asi tüütuks muutus. Seega arvesta juba varakult sellega, et võiksid kava vahetada aegajalt. Nt. sörgi asemel mängi tennist, igapäevane kogu keha treening jõusaalis võiksid jagada kaheks. Ühel päeval ühed lihased, teised ülejäänud. See ei tekita lihaste metsikut kasvu, pigem muudab treeningu vaheldusrikkamaks. Ausalt öeldes väga vahet pole, mida sa teed parajasti trennis. Peaaegu iga trenniga võid keha trimmi saada, kui seda vaid piisavalt intensiivselt teed. Trennis tuleks pingutada, ning seda peaks tunda olema peale trenni. Niisama trennist läbi viilida ei soovita. Aga hakkad seda tahes-tahtmata tegema, kui sul on üksluine programm.
august 16, 2003 at 7:40 p.l. #33847tydryk
MemberTanan Seven, lopuks sain ka pohjaliku vastuse!!!
Sul on taiesti oigus koige yle mis ytlesid.Jousaalis on mul oma treener, kes aegajalt vahetab mu rutiinset treeningut ja just esmaspaeval alustangi uute muutustega.
Tanan:)
september 5, 2003 at 6:49 p.l. #33848umwald
MemberJõudu ja mõistust sulle
)september 7, 2003 at 6:27 p.l. #33849T
Memberp.s ära seda ületreeningu juttu väga tõsiselt võta – inimene on üks ütlemata vintske tegelane.
edu
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.