Teen järgmisi lihasgruppe erinevatel päevadel. Kuidas oleks kõige arukam need ära jagada, et iga lihasgrupp võimalikult pika puhkuse saaks. Kuhugi tuleks üks puhkepäev ka vahele.
Teen järgmisi lihasgruppe erinevatel päevadel. Kuidas oleks kõige arukam need ära jagada, et iga lihasgrupp võimalikult pika puhkuse saaks. Kuhugi tuleks üks puhkepäev ka vahele.
Võimalik ka biitsa selga ühel päeval ehk ja jalapäevale õlg juurde toppida ma arvan, kui vaja. Muidugi, ma pole mingi ekspert, aga mu teadmiste järgi oleks nii enam-vähem ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
edit: kõhtu ma treeniks kas puhkepäevadel kodus või iga trenni lõpus. Kõht taastub kiiresti.
mul on nii et ma tegelt maadleja ( maadlus on esm,kolm ja reedel) j6usaalis k2in v2hemalt teisip2ev ja neljap2ev ( kui aega ka pyhapäeval) nendel p2evadel teen k6iki lihasgruppe ( iga harjutust v2hemalt 3*10) kas nii on õige treenida v6i teen ma t2iesti valesti ?? ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ette t2nades