Skip to main content

Järsk valu kõhus

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused

Tere.

Täna kohe pärast sööki hakkas järsku tugev valu kõhu ülemises osas. Valutas umbes 10-15 minutit, pärast seda tundsin, et ei jätku õhku, hakkasin higistama. Avasin akna, seisin akna ees. Pea hakkas ringi käima, silme ees läks mustaks, oleks peaaegu teadvuse kaotanud. Mõne aja pärast läks asi paremaks, kõhuvalu kadus. Millest võiks olla tingitud, oskad öelda?

Eile pärast sööki (ka lõuna ajal) tekkis ka järsku samasugune kõhuvalu, kuid pearinglust ei olnud. Kestis umbes 10-15 minutit. Lisainfoks veel selline asi, et kasutan praegu preparaati nimega Wellman, mis sisaldab vitamiine ja mineraale. Selle kohta on kirjas, et peab kasutama söögi ajal või kohe pärast sööki. Viimased 2 päeva olen lõunaks söönud praadi, siis võtnud 1 tableti ja pärast seda joonud kohvi. Huvitav, kas see preparaat reageeris äkki kohviga kuidagi.. Või on põhjus tõsisem.

On ideid?

(Arsti juurde lähen ka kindlasti).

ROtter
    Member

Proovi homme ilma kohvita, vaatame, kas muutub midagi.

Aken
    Member

Tundub nagu kõhuvalu kartuse tõttu oleks paanikahoog tekkinud.

Tundub nagu kõhuvalu kartuse tõttu oleks paanikahoog tekkinud.

Irw. Enne seda eluaeg ei kartnud ja nüüd hakkasin äkki kartma?

ROtter: Ok, proovin. Esimese hooga mõtlesin, et ei võtagi neid tablette enam, aga eks testin homme ilma kohvita.

Samakamees
    Member

Isal mul lõid ka kõhtu valud ja tal tuvastati vist südamega mingi värk , täpselt ei tea

Ahto112
    Member

Kusjuures kasutasin ise ka üksvahe neid vitamiine ja samamoodi tuli tugev kõhuvalu ja kestis mingi 30 min.Enam ma neid igatahes ei tarbi…..centrumi omad ikka need päris head….Olen kuulnud et teistel ka kes neid tarbinud on kõhuvalu olnud

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.