Milos Sarcevi toitumisalased nõuanded!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Milos Sarcevi toitumisalased nõuanded!
- This topic has 13 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Hellboy.
-
AutorPostitused
-
mai 7, 2008 at 8:06 e.l. #13542mai 7, 2008 at 10:53 e.l. #153272
5ander
MemberVaatasin lõpuni. Täiesti enesest mõistetav jutt. Ei midagi uut. Kõike seda on juba loomulik teada.
Õppige parem sellest:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2008 at 12:41 p.l. #153280Samakamees
MemberVaatasin lõpuni. Täiesti enesest mõistetav jutt. Ei midagi uut. Kõike seda on juba loomulik teada.Õppige parem sellest:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pääris hull
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2008 at 1:49 p.l. #153288Tuki
MemberÕppige parem sellest:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>on see normaalne ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2008 at 2:13 p.l. #1532935ander
Memberon see normaalne ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõne jaoks kindlasti. Mina võin küll omal näo punaseks punnitada, aga kunagi ei lähe ma nii kaugele et maomahlu üles hakkab ajama.
mai 7, 2008 at 2:55 p.l. #153298sifka
Memberaga mis moodi naad trenni tegid siis,noh raskused olid tavapärasemast väiksemad,kas siis kordusi oli väga palju et mõned seal oksendasid ning hullupööra higistasid?
mai 7, 2008 at 3:00 p.l. #1532995ander
MemberTegid jah madalate raskustega ja pikalt. Ja seni kuni jalgades jõud rauges.
Ei imesta siis et mõnel peale sooritust juba jalad ainuüksi keharaskuse all “murdusid”.
Ise teen enamasti jalapressi peal topeltseeriaid, press on ohutum- esmalt suure raksusega, siis peale sooritust võtan kähku koormusi vähemaks ja teen minimaalse puhkeajaga kohe järgmise seeria otsa. Ja seni kuni jalad juba võbisevad, mõnikord tuleb viimastel kordustel kätega kaasa aidata. Surun kätega põlvedele, et koormus üles saada. Ning peale sooritust on jalad päris läbi, tekib vajadus istuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2008 at 4:04 p.l. #153302sifka
MemberTegid jah madalate raskustega ja pikalt. Ja seni kuni jalgades jõud rauges.Ei imesta siis et mõnel peale sooritust juba jalad ainuüksi keharaskuse all “murdusid”.
Ise teen enamasti jalapressi peal topeltseeriaid, press on ohutum- esmalt suure raksusega, siis peale sooritust võtan kähku koormusi vähemaks ja teen minimaalse puhkeajaga kohe järgmise seeria otsa. Ja seni kuni jalad juba võbisevad, mõnikord tuleb viimastel kordustel kätega kaasa aidata. Surun kätega põlvedele, et koormus üles saada. Ning peale sooritust on jalad päris läbi, tekib vajadus istuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oled proovinud ka mõnele muule lihasgruppile seda süsteemi?
näiteks jõutõmbel äkki?,teha nii kaua kuni enam ei kannata.ja siis mingid teised harjutused seljale .
mai 7, 2008 at 4:20 p.l. #1533065ander
Memberoled proovinud ka mõnele muule lihasgruppile seda süsteemi?näiteks jõutõmbel äkki?,teha nii kaua kuni enam ei kannata.ja siis mingid teised harjutused seljale .
Jaa, olen ikka. Alaseljale kõigepealt kangiga-tõstan kangi maast üles kuni selg on sirgasendis. Peale seda lähen kohe selle agregaadi peale, mis on poolviltu seinale kinnitatud. Seal saab mõne väiksema ketta kahe käega vastu rinda toetada ja ette kummardusi teha.
Aga peale seda harjutust on selline tunne, et tahaks ruttu kusagile selga toetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2008 at 4:30 p.l. #153310sifka
MemberJaa, olen ikka. Alaseljale kõigepealt kangiga-tõstan kangi maast üles kuni selg on sirgasendis. Peale seda lähen kohe selle agregaadi peale, mis on poolviltu seinale kinnitatud. Seal saab mõne väiksema ketta kahe käega vastu rinda toetada ja ette kummardusi teha.Aga peale seda harjutust on selline tunne, et tahaks ruttu kusagile selga toetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>äkki viskad oma msn-i ,rääkiks ligemalt selle kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2008 at 4:32 p.l. #153312Alexander Andrusenko
ModeratorMõne jaoks kindlasti. Mina võin küll omal näo punaseks punnitada, aga kunagi ei lähe ma nii kaugele et maomahlu üles hakkab ajama.Mul on küll mõned korrad juhtunud, et ülepingutusest läheb söök üles. Päris mitu korda on juhtunud vee peal (aerutamise trennis), ja jõusaalis eelmine aasta 1 kord. Varem võis veel olla..
Vee peal juhtus tavaliselt kohe pärast kiiret lõiku (500-1000m), et finišil hakkasin lihtsalt oksendama üle paadi ääre.
mai 7, 2008 at 4:35 p.l. #1533155ander
Memberäkki viskad oma msn-i ,rääkiks ligemalt selle kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võimalus ka siinse jutukaga piirduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei saa üldse aru, rahvas võiks seda ju rohkem kasutada, seal oleks palju lihtsam oma arvamusi jagada ja arutelude üle vestelda. Ma igatahes seal online
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2008 at 4:57 p.l. #153324inside14
MemberVäga hea video, seletab põhjalikult kõik lahti, midagi väga uut küll teada ei saanud aga eelnevatele teadmistele kindlate näidetega kinnitust sain küll! Algajatele oleks päris hea kui inglise keelt muidugi kõik mõistaksid.
mai 7, 2008 at 10:25 p.l. #153353Hellboy
MemberVäga hea video, lihtne ja loogiline! Mis mulle eriti meeldis oli see, et räägiti iga kehatüübi kohta eraldi, siin foorumis aga on ainult lõputult räägitud ektomorfist, ise olen endomorfi poole kalduva kehatüübiga ning videos sain toitumise kohta väga head infot. Lisaks, et keha ei suuda ühe toidukorraga omandada üle 30g proteiini vms., mis on müüt!
Mitu kcal’it on vaja päevas, et säilitada 1kg puhast lihasmassi? Videos öeldi, et üks lb=69kcal, aga kindlasti on see kalori kulu suurem/väiksem, olenevalt füüsilisest aktiivsusest?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.