Skip to main content

Milline on parim valk …

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Milline on parim valk …

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Lynx
    Member

Tervist,

sooviks kysida n6u valkude alal. Olen 18. aastane, seega ysna “hard gainer”. Mul kaalust juurde v6tta on sama suur katsumus nagu m6nedel kaalust alla v6tta. Olen proovinud eiselt valku ja universal “Gain Fasti” ning mingit m2rkimisv22rset tulemust pole andnud, v6ibolla on tingitud see intensiivsest korvpallitreeningust. Igatahes, nyyd kus otsustasin k2ia j6usaalis v2hemalt 4 korda n2dalas, siis milline oleks k6ige sobivam valk selliseks treeninguks? Turul on niiv2rd palju valke ja lyhikirjelduse alusel on v2ga raske midagi valja valida, kuna k6igil sama jutt, et k6ik on juhtivad ja parimad jne. Kas keegi jagaks oma isiklikku kogemust ning soovitaks midagi … ?

T2nan …

surfan
    Member

võid proovida proteiin nr1 . 2 korda päevas 3spli puhke päeval 1kord

ja siis veel vdgp ja siis tunned kindlasti muutust.ja kasuta edasi jõudnute kava kus on keha treening jagatud 3lmeks.

Tman
    Member

Proovi nii et joo vähemalt kaks korda päevas proteiini(kas fast või tai kane oma seda otsusta ise)üks kord enne teine pärast trenni ja lisa sinna ka kindalsti süsivesikuid, enne trenni ka Gain fasti või Massat ning oluline on ka kindalsti kasulik tavasöök.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.