no tere
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » no tere
- This topic has 28 replies, 18 voices, and was last updated 9 years, 1 month tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 5, 2008 at 7:10 e.l. #13516
ksskss
Memberolen natuke mures oma kaalu pärast. Pole paks, kuid mõni lisakilo on, tahan kõhtu trimmi, pepsi ilusaks ja natuke paksudest kintsudest lahti saada. tarbin üsna palju alkoholi. söön väikseid portsjoneid, hommikul max 2 võileiba, lõunaajal ka midagist, mis kätte juhtub, õhtul ka vb näksin, peale 6 enam ei söö. käin igapäev rulluisutamas, seda alustasin umbes 2 nädalat tagasi. kas alkohol mõjutab niiväga ja annab lisakilosid? kuidas ma saaksin trimmi ja peenemaks? toitumine? trenn? andke nõu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2008 at 7:11 e.l. #152955alr89
MemberOTSI FOORUMIST
mai 5, 2008 at 7:27 e.l. #152957MEE
Memberolen natuke mures oma kaalu pärast. Pole paks, kuid mõni lisakilo on, tahan kõhtu trimmi, pepsi ilusaks ja natuke paksudest kintsudest lahti saada. tarbin üsna palju alkoholi. söön väikseid portsjoneid, hommikul max 2 võileiba, lõunaajal ka midagist, mis kätte juhtub, õhtul ka vb näksin, peale 6 enam ei söö. käin igapäev rulluisutamas, seda alustasin umbes 2 nädalat tagasi. kas alkohol mõjutab niiväga ja annab lisakilosid? kuidas ma saaksin trimmi ja peenemaks? toitumine? trenn? andke nõu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alkohol on enamjaolt suhkur (ehk siis palju kaloreid) seega kui tahad muutusi näha – lõpeta alkoholi tarbimine suurtes kogustes (tõlgendades seda “palju”-t)
Peale kuut mitte söömine on müüt, eriti treenivale inimesele. Söö rohkem, treeni ja jäta alkohol sinnapaika. Siiamaani pole alkohol ühtegi naist veel ilusamaks teinud.
mai 5, 2008 at 9:18 e.l. #152967Marcola
MemberSiiamaani pole alkohol ühtegi naist veel ilusamaks teinud.Teeb küll, aga ainult hetkeliselt ja läbi vastassugupoole silmade
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2008 at 9:48 e.l. #152968anelka
Memberalkohol on enamjaolt suhkurAlkoholis suhkrut pole. Korralikus veinis või shampuses on max 1g suhkrut /100g.
mai 5, 2008 at 10:22 e.l. #152969ksskss
MemberAitäh. ma olen mõelnud küll alkoholiga lõpparve teha, sest toitumine on mul normaalne ja treenin ka omast arust. aga kas igapäev rulluisutamine? treenib? mida? kuidas alla võtta, 4,5 kilo?
mai 5, 2008 at 10:26 e.l. #152970bumer325i
MemberAitäh. ma olen mõelnud küll alkoholiga lõpparve teha, sest toitumine on mul normaalne ja treenin ka omast arust. aga kas igapäev rulluisutamine? treenib? mida? kuidas alla võtta, 4,5 kilo?see toitumine ja normaalne??? minu arust see toitumine väga mööda. uuri toitumise kohta foorumist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2008 at 10:50 e.l. #152972MoloM
MemberAitäh. ma olen mõelnud küll alkoholiga lõpparve teha, sest toitumine on mul normaalne ja treenin ka omast arust. aga kas igapäev rulluisutamine? treenib? mida? kuidas alla võtta, 4,5 kilo?See toitumine küll normaalne pole!! Paar võileiba ja treenimine+peale kuut mitte söömine lõpeb mingi hetk terviserikkega mitte kaalu langemisega! Been there, done that!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2008 at 11:05 e.l. #152975MEE
MemberAlkoholis suhkrut pole. Korralikus veinis või shampuses on max 1g suhkrut /100g.viski? konjak? viin? brändi? etc… erandeid võime alati leida, fakt on see, et alkohol lisab ballasti. Eks me kõik jah joome KORRALIKKE veine ja šampuseid… mhm..
Aitäh. ma olen mõelnud küll alkoholiga lõpparve teha, sest toitumine on mul normaalne ja treenin ka omast arust. aga kas igapäev rulluisutamine? treenib? mida? kuidas alla võtta, 4,5 kilo?alkoholi võib tarbida aga mõistlikult. Mida enam tarbid seda enam peaksid ka trenni tegema, et need lisakalorid kulutada. Iga päev rullitada pole mõtet (vähemalt sel juhul kui sa väsitad end sõiduga, mitte ei hõlju niisama) Treenib enamjaolt alakeha, oleneb tehnikast kas rohkem sääri ja nelipead või siis tuharat. Kuidas alla võtta: vähem alkoholi, rohkem süüa ja intensiivsemalt trenni.
mai 5, 2008 at 11:15 e.l. #152979ksskss
Memberno aga söömine tegelt peab olema ju reguleeritud. ses suhtes et ei söö palju ja tarbid vähe süsivesikuid ja rasvu. Mina olen pmst šokolaadist ja krõpsudest loobunud. šokolaadi, harva, pigem kommid. puuvilju suht söön. aga no, päevas korra vähemalt söön ma sooja toitu, rohkemaks ei leia aega et sooja toitu süüa. ommikul paarist võileivast saab mul näiteks kõht täis. aga mis oleks siis selline treening, et võtta alla? 4,5,6 kilo? kui rulluisutamine on rohkem aeroobne, ega treeni niivõrd kaloreid.
mai 5, 2008 at 11:24 e.l. #152981Toivo295
MemberMa usun ,et siit teemast saad paljudele oma küsimustele vastused.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2008 at 11:45 e.l. #152983ksskss
MemberNo aga lõppkokkuvõttes, mis on normaalne toitumine? Mida ma peaks sööma? palju? millal? mingite tundide tagant? Puuviljad? Juurvlijad? Leib? Vorst.
mai 5, 2008 at 11:53 e.l. #152985BULDOOSER
Member1gramm absl alkoholi sisaldab 7 kalorit ja need on “tühjad” kalorid.
mai 5, 2008 at 11:53 e.l. #152986Toivo295
MemberSisestad oma andmed ja annab enam-vähem ära ,kui palju peaksid ühe toidukorraga toitaineid saama.
2. http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;top=top.lime
Aitab välja arvutada toidukorra toitainete sisaldust.
mai 5, 2008 at 12:42 p.l. #152989Amarillo
Member0.5L 40% viinas on….. m(lahus) 100g 40g
500g x
x(lahus) 500×40/100=200g
m(aine) 200g*7= 1400 kalorit
paar korda kuus pole paha, aga kui koguaeg tühju kaloreid õgida siis ei tule rasapõletussest eriti midagi väljka
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.