Kas steroidivenna tunneb ära?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kas steroidivenna tunneb ära?
- This topic has 18 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Archangel1.
-
AutorPostitused
-
mai 3, 2008 at 5:15 p.l. #13500
Rambo vend
MemberSelline mõte vaevab mind. Kas steroidivenna tunneb peale vaadates ära? Auto läbisõitu vaadatakse istme ja rooli kulumise järgi, homod tunnevad üksteist pilgust ära, kas steroidide tarvitamine on kuidagi nähtav? Akne muidugi, aga see samas ka suht tavaline mittetarvitajate hulgas. Suurenenud rinnanibud- jälle sama teema. Ise olen vaadanud niimoodi, et kui inimene on kõvasti trenni teinud, siis muutub nägu (lõug) teistsuguseks, suure pingutusega treenitakse ka näolihaseid aastate jooksul, aga need, kes steroide tarvitavad, need saavutavad suure massi kiiresti ja luustik ja nägu ei tule järgi. Ma ei tea, kas see on nüüd väga mööda või ei, aga millegipärast kahtlustan alati steroidide tarvitamises suurte lihastega noori, kellel on selline pehmete joontega nägu… On kellelgi veel mõtteid?
mai 3, 2008 at 5:29 p.l. #152804Amarillo
MemberSelline mõte vaevab mind. Kas steroidivenna tunneb peale vaadates ära? Auto läbisõitu vaadatakse istme ja rooli kulumise järgi, homod tunnevad üksteist pilgust ära, kas steroidide tarvitamine on kuidagi nähtav? Akne muidugi, aga see samas ka suht tavaline mittetarvitajate hulgas. Suurenenud rinnanibud- jälle sama teema. Ise olen vaadanud niimoodi, et kui inimene on kõvasti trenni teinud, siis muutub nägu (lõug) teistsuguseks, suure pingutusega treenitakse ka näolihaseid aastate jooksul, aga need, kes steroide tarvitavad, need saavutavad suure massi kiiresti ja luustik ja nägu ei tule järgi. Ma ei tea, kas see on nüüd väga mööda või ei, aga millegipärast kahtlustan alati steroidide tarvitamises suurte lihastega noori, kellel on selline pehmete joontega nägu… On kellelgi veel mõtteid?hormoonid on suht sassid omadega ja naiste peale ei tõuse üldse, persoon ei tunne naise vastu mitte midagi enamat kui mehe
näide on olemas eesti kuluristilt, kes tarvitas ja 6 kuud ei tundnud naise vastu mitte midagi, siis hakkas hormoolne tasakaal taastuma
mai 3, 2008 at 5:34 p.l. #152805UmbIsik
MemberSelline mõte vaevab mind. Kas steroidivenna tunneb peale vaadates ära? Auto läbisõitu vaadatakse istme ja rooli kulumise järgi, homod tunnevad üksteist pilgust ära, kas steroidide tarvitamine on kuidagi nähtav? Akne muidugi, aga see samas ka suht tavaline mittetarvitajate hulgas. Suurenenud rinnanibud- jälle sama teema. Ise olen vaadanud niimoodi, et kui inimene on kõvasti trenni teinud, siis muutub nägu (lõug) teistsuguseks, suure pingutusega treenitakse ka näolihaseid aastate jooksul, aga need, kes steroide tarvitavad, need saavutavad suure massi kiiresti ja luustik ja nägu ei tule järgi. Ma ei tea, kas see on nüüd väga mööda või ei, aga millegipärast kahtlustan alati steroidide tarvitamises suurte lihastega noori, kellel on selline pehmete joontega nägu… On kellelgi veel mõtteid?Lugesin millalgi intervjuud kunagise Eesti kettaheitjaga NL ajast, nime korra pealt ei mäleta. Ta rääkis, kuidas ta ise omal ajal steroide tarvitas ning väitis, et tunneb näost teised tarvitajad ära. Nende pilgus pilgus pidavat olema mõningane tigedus.
mai 3, 2008 at 5:52 p.l. #152808jorsik
MemberKui sa käid tükk aega samas saalis, siis võib aru saada mõnede asjade järgi üldiselt, näiteks on lihaskasv liiga kiire ja tekib akne. Ise olen sellist asja märganud mõnel ja pärast on selgunud, et paneb roide küll jah. Lambist kuhugi saali sisse astudes on suht võimatu aru saada.
mai 3, 2008 at 6:49 p.l. #152815tarx7
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2008 at 6:49 p.l. #152820Alexander Andrusenko
ModeratorKui sa inimese arengut ei jälgi, siis ikka väga ära ei tunne küll. Näojooned, nibud jne olenevad sellest, mida konkreetselt tarvitatakse, kui kaua ja kui suurtes kogustes. Päris nii ikka ei ole, et teeb ühe süsti (võtab ühe tableti vms) ja kohe nibud nagu lehmal, lõug nagu jõehobul ja impotent ka veel pealekauba.
mai 3, 2008 at 6:55 p.l. #152824gmaster
Membermõni on juba sünnist saati selline hobusenägu ja kirvelõug, niiet ma ei teeks selle järgi mingeid järeldusi.
sama on jõusaalis välimuse järgi hindamine, et oi kui kiiresti areneb.. äkki alles tuli, on head geenid, toitumine ja treening paigas? ja akne puberteedist
Kui keegi liiga kiiresti areneb, siis tahetakse ta kohe süstijaks tembeldada, ma ei tea, kas siis selleks, et end paremini tunda vms..?
kõige paremini tunneb ikka süstlajälgede järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2008 at 8:02 p.l. #152827Terranova
Membermõni on juba sünnist saati selline hobusenägu ja kirvelõug, niiet ma ei teeks selle järgi mingeid järeldusi.sama on jõusaalis välimuse järgi hindamine, et oi kui kiiresti areneb.. äkki alles tuli, on head geenid, toitumine ja treening paigas? ja akne puberteedist
Kui keegi liiga kiiresti areneb, siis tahetakse ta kohe süstijaks tembeldada, ma ei tea, kas siis selleks, et end paremini tunda vms..?
kõige paremini tunneb ikka süstlajälgede järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahaks näha, mis Sust järgi jääb, kui Sa riietus -või dušširuumis hoolega vahid treeningkaalase tagumikku,et leida sealt süstimise jälgi. Soovitaks Sul passipildid ennem ära teha.
mai 3, 2008 at 9:19 p.l. #152843Toivo295
Memberpehmete näojoontega- baby face?:või sa arvad, et nad ei pane steroide?
Ehk ta mõtles rohkem algajaid. Nägu pole veel kanti läinud, aga keha juba steroididest musklis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2008 at 9:21 p.l. #152844gmaster
Memberte ikka mõtlete kohe tagumikule, ma mõtlesin näiteks õlga
mai 3, 2008 at 9:39 p.l. #152848Capricorn
MemberAuto läbisõitu vaadatakse istme ja rooli kulumise järgiSee ei pruugi otseselt läbisõidetud kilomeetritest küll mingit infot anda kui seda mõtled. Kes sõidab linnas (kasvõi tööülesandeid täites) pidevalt lühikesi otsi, ronib tihti sisse-välja (istme kulumine) ning manööverdab linnaliikluses palju (järsud pööramised ristmikel, manöövedamised pakrimisel… = rooli kulumine) ja läbib päevas niimoodi näiteks 80 km, selle autol näevad kindlasti rool, iste ning ka pedaalid palju kulunumad välja kui sellel, kes teeb päevas ainult 2 pikka sõitu, näiteks käib 50 km kaugusel tööl ja läbib iga päev 100 km ning seega rohkem kulunud rooli ja istmega auto on hoopis vähem sõitnud kui teine.
mai 3, 2008 at 10:24 p.l. #152855Annika Pärtel
MemberSüsti saab ka mujale kui p*sse teha, enamasti tehaksegi…
mai 4, 2008 at 6:07 e.l. #152858Samakamees
MemberKui sa inimese arengut ei jälgi, siis ikka väga ära ei tunne küll. Näojooned, nibud jne olenevad sellest, mida konkreetselt tarvitatakse, kui kaua ja kui suurtes kogustes. Päris nii ikka ei ole, et teeb ühe süsti (võtab ühe tableti vms) ja kohe nibud nagu lehmal, lõug nagu jõehobul ja impotent ka veel pealekauba.Hahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa aru , miks inimesed üldse vaevavad ennast selle steroidivendade uurmisega ja taga kiusamisega. Minu pärast tehku mis tahavad oma keha ja tervisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2008 at 7:22 e.l. #152799Archangel1
Memberhormoonid on suht sassid omadega ja naiste peale ei tõuse üldse, persoon ei tunne naise vastu mitte midagi enamat kui mehenäide on olemas eesti kuluristilt, kes tarvitas ja 6 kuud ei tundnud naise vastu mitte midagi, siis hakkas hormoolne tasakaal taastuma
hahaha lol kui oled kuuri peal siis sul t6useb nagu loomal ja kui sa ei tea siis ara raagi.Peale kuuri ok veel sest testo tase v2heneb. Ja btw kui kasutad testod siis su higi haiseb/l6hnab uldse teistpidi ja selle t6ttu v6ib aru saada et inimene kasutab midagi
mai 4, 2008 at 8:06 e.l. #152863jrx
MemberMa ei saa jätta lihtsalt siia kirjutamata. Vastus on EI.
Sest see sõltub väga palju sellest, mida ja kuidas kasutada.
Näiteks MMA’s on järgnevad raskekaallased saanud trahvi ja ajutist võistluskeeldu anaboolsete steroididega vahele jäämise eest:
Tim Sylvia:

Josh Barnett:

Krt mulle on öeldud, et “ma ju pean tarvitama, sest muidu sellist välimust ei saa!”. LOL@that. Ma olen lootusetult vägavägapisike võrreldes mõnedega, kes ma arvan nagu minagi ei ole peale valgupulbri ja kreatiini ja vitamiinide ja kalaõli pole tavatoidule midagi lisanud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.