aloe vera
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » aloe vera
- This topic has 11 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Liinu.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2008 at 8:28 p.l. #13494
legalfella
MemberLugesin kuskilt, et aloe vera näol olevat tegemist väga kasuliku taimega, mis mõjub kehale hästi mitmel moel. On keegi sellega kokku puutunud? On kogemused positiivsed või negatiivsed?
tsekkasin foorumit ka eelenevalt, aga selle taime kohta ühtegi teemat ei leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 8:32 p.l. #152726arrow
MemberVõtsin ka vahepeal umbes 4-5 päeva mingit aloe vera ekstrakti õhtuti korgitäie. Pidavat tervisele väga kasulik olema. Aga nendest mõnest päevast ma seda rohkem lihtsalt ei suutnud tarbida, sest see maitse oli äärmiselt vastik, kui mitte öelda lausa räige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 8:37 p.l. #152727legalfella
MemberVõtsin ka vahepeal umbes 4-5 päeva mingit aloe vera ekstrakti õhtuti korgitäie. Pidavat tervisele väga kasulik olema. Aga nendest mõnest päevast ma seda rohkem lihtsalt ei suutnud tarbida, sest see maitse oli äärmiselt vastik, kui mitte öelda lausa räige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalmus käib siin aeg-ajalt tundliku maitsemeelega sametkäppasid paika panemas stiilis “metsa see maitse, kui asi oma töö ära teeb”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi neid postitusi on naljakas lugeda, on tal muidugi õigus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 9:00 p.l. #152729mai 2, 2008 at 11:03 p.l. #152744Hellboy
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>There have been very few properly conducted studies about possible benefits of aloe gel taken internally, since the Aloe extract is toxic and carcinogenic.[4] There have been some studies in animal models which indicate that extracts of Aloe have a significant anti-hyperglycemic effect, and may be useful in treating Type II diabetes. These studies have not been confirmed in humans.
Kui nüüd seda juttu wikipediast lugeda(uskuda?), siis ei tohiks sa ültse seda sisse süüa….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja nagu näha pole inimeste peal seda seespidisel kasutamisel eriti testitud, niiet sa oled hetkel katsejänes ja võiksid rääkida, siis kõrvalmõjudest või mis ültse tundsid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2008 at 4:50 e.l. #152755kuuliks
MemberLugesin kuskilt, et aloe vera näol olevat tegemist väga kasuliku taimega, mis mõjub kehale hästi mitmel moel. On keegi sellega kokku puutunud? On kogemused positiivsed või negatiivsed?tsekkasin foorumit ka eelenevalt, aga selle taime kohta ühtegi teemat ei leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen kokku puutunud vaid selle ravimtoimega- võtan potist lehe ja pigistan mahla haavale.
mai 3, 2008 at 7:15 e.l. #152757arrow
MemberThere have been very few properly conducted studies about possible benefits of aloe gel taken internally, since the Aloe extract is toxic and carcinogenic.[4] There have been some studies in animal models which indicate that extracts of Aloe have a significant anti-hyperglycemic effect, and may be useful in treating Type II diabetes. These studies have not been confirmed in humans.Kui nüüd seda juttu wikipediast lugeda(uskuda?), siis ei tohiks sa ültse seda sisse süüa….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja nagu näha pole inimeste peal seda seespidisel kasutamisel eriti testitud, niiet sa oled hetkel katsejänes ja võiksid rääkida, siis kõrvalmõjudest või mis ültse tundsid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, mul tekkis meeletu lihasmass ja riided purunesid, rääkimata veel lugematutest konnasilmadest ja soolatüügastest ja ma tundsin seletamatut õnnetunnet ja meeletult kerget olekut ja nägin ka hallutsinatsioone sellest, kuidas hiiglaslikud aaloetaimed mind taga ajasid ja nahka pista tahtsid ja lõpuks hakkas mu nahk ka roheliseks tõmbuma, nüüd näen välja umbes selline: Mina
mai 3, 2008 at 7:39 e.l. #152760hehee
MemberLugesin kuskilt, et aloe vera näol olevat tegemist väga kasuliku taimega, mis mõjub kehale hästi mitmel moel. On keegi sellega kokku puutunud? On kogemused positiivsed või negatiivsed?tsekkasin foorumit ka eelenevalt, aga selle taime kohta ühtegi teemat ei leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen teinud kuuajase kuuri, mitte midagi ei saanud aru.
mai 3, 2008 at 9:21 e.l. #152768susim
MemberMinu tydruk ostis Alo Vera kreemid,poletasin oma kae ara ja maarin hetkel selle kreemiga.
Vaga hasti jahutab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2008 at 9:28 e.l. #152771Wire
Membermul kästakse süüa selle tükeldatud lehte koos meega, kui haige olen.. väga rõve asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2008 at 6:13 e.l. #152860kuuliks
Membermul kästakse süüa selle tükeldatud lehte koos meega, kui haige olen.. väga rõve asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti on haiguse ajal aremaid asju süüa. Teatud marjad- olin lapsena 40 palavikus ja sõin pohlasid.
mai 8, 2008 at 9:02 e.l. #153360Liinu
MemberAaloest saab väga kasuliku mahla, mida võiks tarvitada, vitamini asemel, mis annab lisa toonust vähehaaval, kui oled tarvitanud mahla pikaajaliselt. Aaloet on nimetatud ka esmaabi-, põletus- ja imetaimeks. Aaloe lehtedes olevat geeli võib määrida kohe põletushaavadele.
info võetud http://www.toidutare.ee/termin.php?id=547
Tegelikult kasutatakse aaloed väga palju just päevitusjärgsetes kreemides ja geelides. Kuna suvi tuleb, siis soovitan osta päevitus tooted just sellised, mis sisaldavad aaloed.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.