Toidulisandid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandid
- This topic has 32 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Haitsi.
-
AutorPostitused
-
aprill 29, 2008 at 9:08 p.l. #13460
Haitsi
MemberTere!
Sooviksin abi toidu lisandite kohta naistele. Kuna poerubriigi all on neid päris palju, siis ei oska otsustada. Teen trenni 3-4 korda nädalas, vahel ka 5.
Enamati spinn ja BodyPump. Toitumine on kehv ja seedimine ka
aprill 29, 2008 at 10:54 p.l. #152392gmaster
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=626
selleks puhuks parim komplekt
aprill 29, 2008 at 11:27 p.l. #152393AlanBStard
ModeratorArvad et teeb seedimise ka korda ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Haitsi võiks oma elust ja muredest ja rõõmudest natuke konkreetsemalt rääkida
aprill 30, 2008 at 7:20 e.l. #152400gmaster
Memberseedimist vast mitte jah:P
aprill 30, 2008 at 1:59 p.l. #152445Haitsi
MemberTere…
kirjeldan siis nati pikemalt oma mure ja igapäevast elu…ehk on abi rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pean ilmselt mainima ka seda, et mul on istuv töö ning päevane liigutamine on suhteliselt väike kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tööle minek ja tulek on suhteliselt pikad maad jala…õnneks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ärkan 7.00
pesu
söön:
erinevalt…
1.väikese jogurti ja puuvilja
2.vahest ainult puuvili
3.puder moosiga
4.kohvi
5. 2 võileiba juustu ja singiga(kurk või tomat)
oleneb siis kui kiire on
tööle jõuan kella 9.00-ks
joon ühe kohvi
oode: puuvili
lõuna 12-13 vahel:
1.poolik praad (tavaliselt peedi salatiga)
-kartul ja kala
-hautised(erinevad)
kohvi
umbes kell 3-4 paiku väike oode:
puuvili, mõni jogurt, kodujuust, tuunikala või salat
kohvi
käin trennis vahest kell 17.00 vahest 19.00. treeninguks siis spinn või bodypump(raskused on suhteliselt suured- võrreldes teistega)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja tavaliselt teen nati jõusaalis ka umbes 30 min midagi, oleneb jõuvarudest ja võimalustest.ilus algus või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõuan koju kell 21.00-21.30 vahel ja siis läheb käest ära
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koju jõudes on nälg nii suur, et söön oma kõhu nii täis kui vähegi saan…ei saa pidama…jube
ilmselt see ka mu probleemi põhjus…seega vajangi miskit, mis vähendaks ehk isu ja aitaks põletada rasvu, kuid säilitada lihaseid. olen 168 cm ja kaal kõigub 68-71 vahel kogu aeg…oleneb siis kas suudan õhtul end taltsutada või ei. mainimisväärne on ka see, et olen sünnitanud ja terve suguvõsa naised on ülekaalulised.
Ja sellised on kõik 5 päeva nädalas. Nädalavahetused üritan ka olla aktiivne ja käija vähemalt ühel päeval trenniski.
Nädala sees käin tavaliselt 2-3 korda.
käin juba pea aasta aega nii trennis aga kaalulangust ei ole toimunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2008 at 2:18 p.l. #152450ROtter
MemberÕige toitumisega on võimalik ka ilma lisanditeta hakkama saada.
Sinu menüüs on liiga palju süsivesikuid ja vähe rasvu, jogurtid asenda hapukoorega, puuviljad juurviljadega ja kartuleid söö 1-2 tk päevas.
aprill 30, 2008 at 5:43 p.l. #152480Haitsi
MemberÕige toitumisega on võimalik ka ilma lisanditeta hakkama saada.Sinu menüüs on liiga palju süsivesikuid ja vähe rasvu, jogurtid asenda hapukoorega, puuviljad juurviljadega ja kartuleid söö 1-2 tk päevas.
Kas need süsivesikud tulevad puuviljadest ja jogurtitest?…ma aimasin seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga juurviljad? kas need peaks olema toored või keedetud??? asi selles, et tööpäevad suhteliselt pikad ja vabanen nii hilja, siis selleks ajaks on kõik koduteele jäävad poed kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ainuke pood kus saan käija ei müü juurvilju toorel kujul vaid külmutatuna ja purkides…kas need sobivad ka? On äkki mingeid soovitusi, mis juurviljad need parimad on…ilmselt mitte mais, uba ja kartul…nii palju kui mina olen lugenud. ja kuidas ma siis rohkem rasvu saaks?…hapukoor paljalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2008 at 6:09 p.l. #152481ROtter
MemberKas need süsivesikud tulevad puuviljadest ja jogurtitest?…ma aimasin seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga juurviljad? kas need peaks olema toored või keedetud??? asi selles, et tööpäevad suhteliselt pikad ja vabanen nii hilja, siis selleks ajaks on kõik koduteele jäävad poed kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ainuke pood kus saan käija ei müü juurvilju toorel kujul vaid külmutatuna ja purkides…kas need sobivad ka? On äkki mingeid soovitusi, mis juurviljad need parimad on…ilmselt mitte mais, uba ja kartul…nii palju kui mina olen lugenud. ja kuidas ma siis rohkem rasvu saaks?…hapukoor paljalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juurviljadest kapsas, brokkoli, lillkapsas jt. kapsasordid. Nii keedetult kui toorelt. Veel tomat, paprika.
Rasvadest 80% või, 30% hapukoor, kookoshelbed, kookosrasv praadimiseks, avokaado, oliiviõli, erinevad pähklid, heeringas, lõhe kõhuääred, rasvane juust, pardi-, haneliha. Iga päev paar muna. Alusta ainult tasapisi portsjone suurendades.
mai 1, 2008 at 4:48 e.l. #152502ROtter
MemberTere!Sooviksin abi toidu lisandite kohta naistele. Kuna poerubriigi all on neid päris palju, siis ei oska otsustada. Teen trenni 3-4 korda nädalas, vahel ka 5.
Enamati spinn ja BodyPump. Toitumine on kehv ja seedimine ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> soovin kaalust alla võtta…ja ehk on mingeid nõuandeid.Seedimisele on head praetud sibul ja kiivi.
mai 1, 2008 at 5:05 p.l. #152550Haitsi
MemberJuurviljadest kapsas, brokkoli, lillkapsas jt. kapsasordid. Nii keedetult kui toorelt. Veel tomat, paprika.Rasvadest 80% või, 30% hapukoor, kookoshelbed, kookosrasv praadimiseks, avokaado, oliiviõli, erinevad pähklid, heeringas, lõhe kõhuääred, rasvane juust, pardi-, haneliha. Iga päev paar muna. Alusta ainult tasapisi portsjone suurendades.
kas ma portsjone suurendades juurde ei hakka võtma? ja kas nii palju muna kõhule liiga ei tee? kas muna mõlemad osad või ainult vaget või kollast?
mai 1, 2008 at 5:17 p.l. #152553AlanBStard
Moderatorja kas nii palju muna kõhule liiga ei tee?Mis mõttes palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas muna mõlemad osad või ainult vaget või kollast?Ainult koored
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui koored ei meeldi siis kõik ülejäänu.
mai 1, 2008 at 5:27 p.l. #152556H2rr2
MemberMis mõttes palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ainult koored
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui koored ei meeldi siis kõik ülejäänu.
HAHA, jah söö muna valget 3 korda kaks tükki päevas, muna kollast ära söö kuna see tekitab liiga kõrget kolesterooli taset
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2008 at 5:29 p.l. #152558AlanBStard
Moderator“Only dorks eat egg whites” (Poliquin)
mai 1, 2008 at 5:42 p.l. #152560Haitsi
Memberno ma selle mõttega muidu küsisingi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et see kollane ei ole tegelikult väga tervislik.ja muna ju soovitatakse süüa 2-3 nädalas? või on see mingi tobe müüt? ja muide purustatud ja peenestatud koortest saab kaltsiumi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2008 at 5:44 p.l. #152561ROtter
Memberkas ma portsjone suurendades juurde ei hakka võtma? ja kas nii palju muna kõhule liiga ei tee? kas muna mõlemad osad või ainult vaget või kollast?Ma pidasin silmas, et alguses oleksid portsjonid väiksemad, kuna suht rasvarikas menüü võib tekitada esialgu iiveldust. Rasvade kogust võiks olla alguses 1g/kehakaalu kg kohta, hiljem suurenda 1,5g/kg.
Munad söö ikka tervikuna. Munakoor on väga hea Ca allikas, probleem ainult jahvatamises. Kui sa sööd päevas 3-4 kiivit ja lisaks praesibulat, peaksid seedeprobleemid lahenema. Samuti on kookoshelbed heaks kiudaineallikaks. Päevane kaloraaz peaks sul olema 2500 kcal piires.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.