Skip to main content

kõhulihased

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kõhulihased

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    aggressive
    Member

ma teen praegu 4 korda nädalas kõhulihaseid ja 2 harjutust yhel päeval(3 x max)…muidu varem tegin kolm harjutust, aga kas kolm liiast ei ole?

palju te ise teete kõhulihastele harjutusi?

marko4589
    Member

ma teen praegu 4 korda nädalas kõhulihaseid ja 2 harjutust yhel päeval(3 x max)…muidu varem tegin kolm harjutust, aga kas kolm liiast ei ole?

palju te ise teete kõhulihastele harjutusi?

3 harjutust päevas 3 seeriat 30 kordusega teen kõhulihastele mitu kuud sellise s vaeva peab nägema,et esimesed tunnused kõhulihastega välja paistma hakkab millega saab asendada õlalihastele lendamist trenazööril küljele,kui saalis pole sellist seadet ja jalgade kõverdamis seadet ka pole mismoodi annab kombineerida

aggressive
    Member

mul kõhulihased ammu väljas…lihtsalt ei arene enam edasi nii kergesti

Martti K.
    Member

millega saab asendada õlalihastele lendamist trenazööril küljele,kui saalis pole sellist seadet ja jalgade kõverdamis seadet ka pole mismoodi annab kombineerida

Kui saaks mõned komad ka oma jutu vahele oleks väga viis lugeda ja kergem aru saada ning ka vastata

marko4589
    Member

Kui saaks mõned komad ka oma jutu vahele oleks väga viis lugeda ja kergem aru saada ning ka vastata http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…/rtagaosa/5.gif

Sheik
    Member

Ma ei leia küll ,et midagi liiast oleks.

Algul kui ise tegema hakkasin uurisin ka ,et palju teha võiks jne.

Arvamusi oli erinevaid..kes ütles ,et peab taastumiseks jätma päevakese ja kes ütles ,et teeb iga päev lõputult ja tuleb nii ,et mühiseb.

Ise teen 5-6x nädalas.

trennipäevadel (3x nädalas) teen saalis 100 tavalist ülestõstet koos 15kg raskusega.

+ 2×25 jalgade ülestõstet + 75 külgedele ilma raskuseta.

trenni välistel päevadel kodus teen 100 tavalist ilma raskuseta + 50 jalgade ülestõstet.

Samas olen rahul tulemusega….algul ei tahtnud nii väga välja tulla aga hetkel olen rahul.

Alakõhu omadega on asi natuke raskem.Vähemalt minu puhul.

maximus89
    Member

Ise teen kolmel trennivabal päeval nii kuidas juhtub, seeriad ega harjutused pole kindlalt paigas, kõht tahab ka vaheldust.Trennipäevadel pole aega kõhtu teha.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.