Skip to main content

Probleem fitness.ee linkide avamisel

Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Probleem fitness.ee linkide avamisel

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    belvedere
    Member

Probleem järgmine. Kui ma avan fitness.ee-s mõne lingi (nt esilehelt artikli või foorumipostitusest veebipoe lingi või näiteks praegu menüüst harjutustepanga lingi või ükskõik millise muu lingi, *mis jääb fitness.ee keskkonda*), siis esimesel avamisel visatakse mind *alati* pealehele. Sama linki teist, kolmandat jne korda avades tuleb juba õige leht ette. Proovitud erinevate vaikesätetes brauseritega (IE7, IE8, FF3) ja kolmest erinevast arvutist, aga igal pool sama lugu. Tegelikult olen seda märganud juba ammusest ajast, aga lõpuks ei andnud hing enam rahu. Oskab keegi kommenteerida?

Jarmo Oberst
    Member

Probleem järgmine. Kui ma avan fitness.ee-s mõne lingi (nt esilehelt artikli või foorumipostitusest veebipoe lingi või näiteks praegu menüüst harjutustepanga lingi või ükskõik millise muu lingi, *mis jääb fitness.ee keskkonda*), siis esimesel avamisel visatakse mind *alati* pealehele. Sama linki teist, kolmandat jne korda avades tuleb juba õige leht ette. Proovitud erinevate vaikesätetes brauseritega (IE7, IE8, FF3) ja kolmest erinevast arvutist, aga igal pool sama lugu. Tegelikult olen seda märganud juba ammusest ajast, aga lõpuks ei andnud hing enam rahu. Oskab keegi kommenteerida?

Minu jaoks see küll suur probleem pole. Äkki on asi selles, et teatud lingid avanevadki ainult pealehelt. Näiteks foorumist otsingut kasutada siis viskab alati pealehele ja siis sealt saab alles otsingusse. Rebane oskab kindlasti selgitada.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.