Skip to main content

Lihastele vastuvõetamatu kohupiim.

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Lihastele vastuvõetamatu kohupiim.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    4Qlimax
    Member

Mu põhiline valguallikas on kohupiim, söön päevas keskmiselt 4 pakki kohupiima. Küsimus siis selline, et äkki mu lihased ei kasuta seda ehitusmaterjalina, kuna mul võib olla laktoositalumatus…Kuidas saan teada kas on või mitte?

daemonium
    Member

Mu põhiline valguallikas on kohupiim, söön päevas keskmiselt 4 pakki kohupiima. Küsimus siis selline, et äkki mu lihased ei kasuta seda ehitusmaterjalina, kuna mul võib olla laktoositalumatus…Kuidas saan teada kas on või mitte?

Vaevalt sa sel puhul 4 pakki kohupiima päevas sööks,

cvtec
    Member

Millest selline järeldus?

gmaster
    Member

Kui sul laktoositalumatus oleks siis sa kindlasti ei suudaks süüa 4 pakki päevas.

Ja isegi kui oleks ja sa sööks vägisi, kasutaks keha seda ikkagi ehitusmaterjalina

AlanBStard
    Moderator

Kohupiimas pole laktoosi. Ja laktoosist sa niikuinii midagi ei ehita

Aile
    Member

Mis siis on? Pidev k6hulahtisus v6i k6huvalud?

Kui vastus on eitav, siis mina siin kyll probleemi ei n2e. Yhekylgne toitumine pikema aja v2ltel on siin pigem probleemiks.

ants16
    Member

Kui vastus on eitav, siis mina siin kyll probleemi ei n2e. Yhekylgne toitumine pikema aja v2ltel on siin pigem probleemiks.

Mul on pidevad kõhutuuled ja punnistus kõhus, ega see ometi laktoosihaiguse märk pole? (hetkel massiperiood)

4Qlimax
    Member

Söön pelmeene ja kohupiima et valke hankida, kas oskad soovitada midagi mis oleks veel hea valguallikas?

Oleksin tänulik.

5ander
    Member

Ise kütan ka koguaeg kohupiima näost sisse. Seni midagi ei kurda, aga tihe 2.6g valku keha kilogrammi kohta paneb pisut muretsema küll. Kas on põhjust?

Aile
    Member

Söön pelmeene ja kohupiima et valke hankida, kas oskad soovitada midagi mis oleks veel hea valguallikas?

Oleksin tänulik.

Aile
    Member

Ise kütan ka koguaeg kohupiima näost sisse. Seni midagi ei kurda, aga tihe 2.6g valku keha kilogrammi kohta paneb pisut muretsema küll. Kas on põhjust?

Kas nahk pysib puhas ja hea v2rviga? Seedimine on korras? Ebamugavustunnet k6hus on?

Vaevalt, et sul aastarigi on vaja 2,6 g/kg kohta. M2ngi selle numbriga…

Aile
    Member

Mul on pidevad kõhutuuled ja punnistus kõhus, ega see ometi laktoosihaiguse märk pole? (hetkel massiperiood)

Laktoosi talumatuse puhul reageeriksid sa pigem r66sa piima, r66sa koore, j22tise jne s88misele. Kas j22tist syya saad?

Kui jah…siis proovi yhte piimatoodet korraga (hapupiim, jogurt, juust, kohupiim jne). Leia endale sobiv.

Esimene asi aga v6ta oma p2evane valguhulk v2iksemaks, j2lgi ka portsjoni suurust.

…ja r22gi siis meile, kuidas sul l2heb

ROtter
    Member

Oleksin tänulik. http://tai.econet.ee/13/id/2

5ander
    Member

Kas nahk pysib puhas ja hea v2rviga? Seedimine on korras? Ebamugavustunnet k6hus on?

Vaevalt, et sul aastarigi on vaja 2,6 g/kg kohta. M2ngi selle numbriga…

Näonahk on praegu küll üsna hea korras. Kui välja arvata see, et üldiselt kaldun ma vistrikutele ja ennetan neid hetkel ühe aknevastase salviga.

Tõenäoliselt siis tänu sellele salvile ongi nägu puhas. Aga muidu värv on täitsa okei ja ega keha teistes piirkondadeski nahal midagi viga pole.

Seedimisega on nii, et iga päev korra käin. Mõnikord jääb ka päev vahele. Ebamugavustunnet küll ei tunne.

Nõuandeid?

H2rr2
    Member

ma oskan seda öelda et kohupiima ära ainult söö pead jooma vähemalt 1 l piima pävas ära, nin sööma iga 3 tunni tagant ! Mina sain toitumise korda nädal tagasi olin ma 80,8 kg nüüd 24,04,08 olen 84 kg

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.