Skip to main content

Kas see on normaalne?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas see on normaalne?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    miisu17
    Member

ma kaalun 59-60 kg, 174. Ma tahaksin toituda ja saleneda tervislikult. Äkki annaksite head nõu või soovitusi kuidas seda saavutada?

minu päeva menüü:

7.30 roheline tee, 3 võileiba(vorstiga ja ilma võita)

8.30 lähen kooli jala kuskil 4 km

14.00 Tulen koju ja siis söön tavaliselt suppi vahest praadi, ananassi(mingit puuvilja), roheline tee

16.00 Rattaga sõitma või tennist, kuskil 2.5 tundi.

19.00 mingi puuvili

waldof
    Member

ja mis sa sellega saavutad puha näljutamine ju !!!

MoloM
    Member

ma kaalun 59-60 kg, 174. Ma tahaksin toituda ja saleneda tervislikult. Äkki annaksite head nõu või soovitusi kuidas seda saavutada?

minu päeva menüü:

14.00 Tulen koju ja siis söön tavaliselt suppi vahest praadi, ananassi(mingit puuvilja), roheline tee

19.00 mingi puuvili

Minu meelest see küll normaalne pole, pigem nälgimine, hea nõu oleks siin paljuräägitud toitumiskava tellida ja vaadates parameetreid ei näe mina küll põhjust veel kaalu langetamiseks

Anonüümne
    Guest

Toitumises alusta lihtsatest asjades, unusta maiustused ja rämpstoit. Mina soovitaksin toituda iga 3-3.5tunni tagant, söö nii et kõht oleks just parajalt täis (ära tekita maole raskusi ja liiga vähe ka ei tasu süüa)Hommikul söö 1-2 muna,tatart,neljavilja toitu, lõuna söö koolis(usun et kooli on suhteliselt tervislik toit). Ära karda süüa, vaid jälgi, et toidus poleks liigesid süsivesikuid ja rasvu. Ja vahepealse näksimise võiksid ära jätta.

Kriitikat, kui väga mõõda panin!

miisu17
    Member

aga äkki soovitaksite kuidas siis toituma peaks. ja mis trenni tegema peaks

Anonüümne
    Guest

Et leida täpselt õige toitumine on sul vaja toitumis alase spetsialistiga rääkida, sest tema tahab täielikku ülevaadet sinu praegustest toitumis harjumustest ja selle põhjal ta ka selle koostab. Igal ühel tuleb see erinev. Kui oled kindel, et suudad ka järgida kava järgi söömist siis see on sulle. Samas on seal ka treening kava tellimise võimalus. Mina soovitan!

http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=37

Treeninduga suhtes küsimus, mida sa tahad saavutada?

1)Kasvatada lihasmassi

2)Üldfüüsilist parandada

3)Kui lihtsalt ja otseses mõttes rasvast vabaneda siis peab pöörama suuramt tähelepanu ka aeroobsele tegevusele. Sinna alla kuuluvad tuntud tegevused, jooks(rahulikus tempos, madalama pulsiga) Ujumine ja rattaga sõit. Kindlasti on teisigi tegevusi kuid need on tuntumad http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime

Kui oled algaja siis ikka algaja kava

miisu17
    Member

Et leida täpselt õige toitumine on sul vaja toitumis alase spetsialistiga rääkida, sest tema tahab täielikku ülevaadet sinu praegustest toitumis harjumustest ja selle põhjal ta ka selle koostab. Igal ühel tuleb see erinev. Kui oled kindel, et suudad ka järgida kava järgi söömist siis see on sulle. Samas on seal ka treening kava tellimise võimalus. Mina soovitan!

Treeninduga suhtes küsimus, mida sa tahad saavutada?

1)Kasvatada lihasmassi

2)Üldfüüsilist parandada

3)Kui lihtsalt ja otseses mõttes rasvast vabaneda siis peab pöörama suuramt tähelepanu ka aeroobsele tegevusele. Sinna alla kuuluvad tuntud tegevused, jooks(rahulikus tempos, madalama pulsiga) Ujumine ja rattaga sõit. Kindlasti on teisigi tegevusi kuid need on tuntumad

Amarillo
    Member

pane kõik oma füüsiline koormus ja terve päevaplaan toitumisest täpselt, siis saab aidata konkreetsemalt

Anonüümne
    Guest

Kahjuks pole võimalik ainult kõhu pealt rasva kaotada, kui kaob siis kaob ühtlaselt kogu kehalt. Rasva kaotamise taga pole tegelikult suurt saldust, mainisin ennegi, kõige tähtsam on toitumine korda saada ja aeroobse tegevusega tegeleda ja usu mind see kaob:)

Anonüümne
    Guest

pane kõik oma füüsiline koormus ja terve päevaplaan toitumisest täpselt, siis saab aidata konkreetsemalt

Mida täpsemalt ja ausamalt paned päeva plaani siia, seda lihtsam on teistel nõu anda:)

undisputed
    Member

minu päeva menüü:

19.00 mingi puuvili

Herrr Rotter i leiutatud menüü siis pakkuda näiteks

maximus89
    Member

Ma ise proovisin üks hommik rasva- ja valgurikast ning süsivesikutevaest toitu – muna, kala ja hapukoor.Ei soovitaks küll seda.Peale korralikku neljaviljahelbe putru on palju parem tunne kogu päeva jooksul.Palju rohkem energiat.

Tuki
    Member

Ma ise proovisin üks hommik rasva- ja valgurikast ning süsivesikutevaest toitu – muna, kala ja hapukoor.Ei soovitaks küll seda.Peale korralikku neljaviljahelbe putru on palju parem tunne kogu päeva jooksul.Palju rohkem energiat.

mul on vastupidi. Sõin hommikul kodujuust+tomat+kurk salatit, veel tavalise juustuga leiba, väga hea enesetunne oli, unest pold märkigi. Mind ergutab valgurikas söök küll, annab laengu terveks päevaks, vähemalt mul.

Amarillo
    Member

sama siin

ROtter
    Member

Herrr Rotter i leiutatud menüü siis pakkuda näiteks
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.