Kuidas alustada ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuidas alustada ?
- This topic has 12 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
aprill 22, 2008 at 2:46 p.l. #13382
goofy
MemberTere !
Olen 19 aastane ja suht peenike. Kaalu veidi üle 70kg ja olen 175 cm pikk. Mul pole plaanis kulturistiks saada vaid lihtsalt soliidsed biitsepsid , rinna ja kõhulihased. olen siit foorumist kõvasti igasugu õpetusi lugend aga kordamine on tarkuse ema. Kust alustada ? Praegu teen 4-5 korda nädalas kodus 14kg hantliga seeriaid ja kõhulihaseid ka. Mitu kuud olen teinud, tolku ei midagi.
aprill 22, 2008 at 5:24 p.l. #151485Marcola
MemberNähtavasti on sellest lugemisest vähe. Foorumis on sinu küsimusele vastamiseks piisavalt informatsiooni. Olen muidugi 99% kindel, et sinu areng on hetkel puhtalt toitumise taga kinni. Ja mis neid sinu väljatoodud lihasgruppe puudutab siis arvesta sellega, et kui AINULT nendele keskenduda on igasugused rühiprobleemid kerged tekkima.
aprill 22, 2008 at 5:37 p.l. #151487Sangar
MemberSuht loogiline et sul hetkel pole sellest kodusest trennist MÄRGATAVAT tolku. Ise olen 10 aastat pallimängudega tegelenud ja umbes 2-3 aastat tagasi hakkasin ka rohkem tähelepanu pöörama üleüldisele kehavormile st. ma hakkasin kodus kõhulihaseid ja kätekõverdusi tegema, võtsin suvalisi asju kodus et neid rinnalt suruda või neid hantlitena kasutada. Ja nii umbes paar korda nädalas. Vahepeal käisin ka periooditi jõusaalis aga seal väga midagi teha ei osanud. Ja nii umbes eelmise aasta sügiseni mil ma otsustasin oma esimese jõusaali kuukaardi osta ja iga nädal korralikult käima hakata. Algus oli väga raske. Tegin harjutusi oma sõbra järgi kes oli jõusaaliga varem väga palju kokku puutunud. Kuna 2-3 aastaga mil ma kodus oli jõudu teinud polnud väga lihasmassi kasvanud olin meeldivalt üllatunud kui peagi, nii umbes 1-2 kuu pärast jõusaalis korralikult käima hakkamist, hakkasid lihased mühinal kasvama. Vaatasin väga palju videosid youtubes ja mujalt jõusaali harjutuste kohta. Lugesin raamatuid ja otsisin igasugust infot netist kuidas harjutusi õieti teha. Ja nüüd pea pool aastat hiljem olen mega rahul siiamaaniste tulemustega! Toitumisega pole kunagi mul lood õiged olnud (ma söön väga valivalt aga rämpstoitu väga ei söö) aga mida aeg edasi seda rohkem on jõusaalindus muutnud ka minu söömis harjumusi tervislikumaks.
Ok ühesõnaga mis ma sulle öelda tahan on see et on kaks aspekti miks ma arvan et mul on enda arust väga hea lihaseline vorm. Esiteks see et ma alustasin väga kergete raskustega ja tegin väga baas harjutusi mida aeg edasi seda rohkem teadvustasin endale mis harjutusega mis lihtast ma just treenin. Nii aasta soovitaks ma sul teha niisama kergeid harjutusi. Mida aeg edasi seda tihedamalt ma hakkaks jõusaalis käima. Loeks palju toitumise ja harjutuste kohta. Ja teiseks ma loodan et mul on ka hea geneetika aga see pole juba enda teha.
Loomulikult sa võid hakata kohe jõusaalis rassima ja teha harjutusi mida teevad kogenenumad. Aga kui sa soovid väga ilusa kujuga lihaseid siis mina soovitaks sul võta asja rahulikumalt. Nt ostsin oma esimese proteiinipulbripaki alles kuuaega tagasi ja tegin jalgadele jõusaalis esimest korda trenni alles hiljuti ja proovin iga trenn teha mõne uue harjutuse mida varem pole proovinud. Ja peamine on see et sul peab olema endal tahtmine oma keha ilusamaks muuta! Soov muutuda peab tulema sinust endast siis tulevad ka õige toitumine ja lihased.
Loodan et sul on abi minu pikast eeposest. Soovin sulle kannatlikust
aprill 22, 2008 at 5:37 p.l. #151488gmaster
MemberToitumiskava ning algajate vabaraskustega kava abiks
Kindlasti ära treeni ainult käsi ja rinda, kui sandiks ei taha jääda!!
aprill 22, 2008 at 5:38 p.l. #151489gmaster
Membertegin jalgadele jõusaalis esimest korda trenni alles hiljutisee pole kindlasti selline asi, mille keegi eeskujuks võtma peaks!
aprill 22, 2008 at 5:40 p.l. #151490Sangar
Membersee pole kindlasti selline asi, mille keegi eeskujuks võtma peaks!Jah olen sinuga 100% nõus aga asi selles et ma ei julgenud/osanud jalgu treenida ja vaatasin kuidas targemad teevad neid jalgu. Nüüd on mul jala trenn kindlalt kavva võetud ja jääb ka kavva kohe päris kindlasti.
aprill 22, 2008 at 6:14 p.l. #151498hunter
MemberNo aga viska kava siia, anname keegi mingit kriitikat ikka. Max-e oled ka proovinud, kui jah, siis pane see ka siia.
Üldiselt tee trenni ja tulemus tulemata ei jää.
aprill 23, 2008 at 11:18 e.l. #151581goofy
MemberNo aga viska kava siia, anname keegi mingit kriitikat ikka. Max-e oled ka proovinud, kui jah, siis pane see ka siia.Üldiselt tee trenni ja tulemus tulemata ei jää.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ega mul erilist toitumiskava pole, aga söön nii palju kui näost sisse läheb igasugu piimatooteid, muna ( enamastu muna valget, kollaseid ei söö) ja liha. Maxe pole proovind.

Aga üllatavalt abivalmid siin kõik
)))aprill 23, 2008 at 11:42 e.l. #151584hunter
MemberNoh alustuseks hakka neid munakollaseid just sööma, praetult äärmisel juhul. Pead vaatama kus ja millal mida sööd, see on hea, et kanatooteid sööd. Söögikordi soovitatav oleks 4-6 korda päevas > Hommik, Lõuna Oode, Lõuna, Õhtu oode ( peale trenni mingi söök ja enne trenni ka. ) Õhtusöök.
Enne trenni soovitatav süsivesikuid palju tarbida, peale trenni samuti. Hommikusöök peab olema korralik, sest selles sõltub sinu päevane energia ( hommikusöök on nagu vundament majal.
aprill 23, 2008 at 11:54 e.l. #151585gmaster
Member12-15 kordust seerias ei tähenda et sa reljeefi teed.
Reljeefi tehakse toitumisega.
Muidu vahest kordusvahemike muutmine halba ei tee
aprill 23, 2008 at 12:06 p.l. #151588hunter
Member12-15 kordust seerias ei tähenda et sa reljeefi teed.Reljeefi tehakse toitumisega.
Muidu vahest kordusvahemike muutmine halba ei tee
Nii ei ole, et kerge raskusega teed rohkem korduseid? Nagu, et ta vormiks lihast rohkem ja tooks selle esile ? Dieet aitab loomulikult reljeefi viia keha.
aprill 23, 2008 at 12:08 p.l. #151589Samakamees
Member12-15x peaks tegema väga hõlpsalt lihasvastupidavust. Reljeefi kui sellist…nojah pikad kordused pumpavad lihase täis ja siis võib tunduda hetkeks , et toob lihase välja
aprill 23, 2008 at 1:46 p.l. #139487Amarillo
Member12-15x peaks tegema väga hõlpsalt lihasvastupidavust. Reljeefi kui sellist…nojah pikad kordused pumpavad lihase täis ja siis võib tunduda hetkeks , et toob lihase välja
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.