Lihasmass
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Lihasmass
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
aprill 21, 2008 at 4:44 p.l. #13367
Ahfrsk
MemberTervist!
Kõik räägivad,et kui toitumine pole kalori pealt õige siis pole nagu mõtet loota,et rasva üldse põletama hakkad trenniga.
Mind eriti ei huvitagi,et ma nüüd kõik oma rasva ära kaotaks,1% peale ja siis külmetaks. Väike rasvakiht pole häbi minu arust.
Huvitakski just siis,et kui ma teen jõutrenni ja söön ikka oma vanade kommete järgi (ei loe kaloreid) siis lihas rasva all peaks ju ikka kasvama? Keha vormima ja jõudu kasvatada või on see äkki kahjulik kuidagi?
aprill 21, 2008 at 4:56 p.l. #151300undisputed
MemberTervist!Kõik räägivad,et kui toitumine pole kalori pealt õige siis pole nagu mõtet loota,et rasva üldse põletama hakkad trenniga.
Mind eriti ei huvitagi,et ma nüüd kõik oma rasva ära kaotaks,1% peale ja siis külmetaks. Väike rasvakiht pole häbi minu arust.
Huvitakski just siis,et kui ma teen jõutrenni ja söön ikka oma vanade kommete järgi (ei loe kaloreid) siis lihas rasva all peaks ju ikka kasvama? Keha vormima ja jõudu kasvatada või on see äkki kahjulik kuidagi?
Ega lihas õhust ja armastusest ikka kasva. Siin on vaja õiget kütust ikka
aprill 21, 2008 at 4:59 p.l. #151301Ahfrsk
MemberMõtled sellega,et valku jääb näiteks väheks? 130g päeva kohta? Ma ei usu,et sellest puudu jääb. Piima/tooteid ma armastan ja liha veel rohkem.
aprill 21, 2008 at 6:09 p.l. #151318big poppa pump
MemberMõtled sellega,et valku jääb näiteks väheks? 130g päeva kohta? Ma ei usu,et sellest puudu jääb. Piima/tooteid ma armastan ja liha veel rohkem.Pakju kaalu on? See on normaalne 65-70 kg inimesele.
aprill 21, 2008 at 6:28 p.l. #151320Sarge
Member1.5g – 2g /kg peaks tarbima. Rasvu peaks tarima vähemalt 100g.
aprill 21, 2008 at 6:32 p.l. #151322Ahfrsk
Member80+
Põhimõtteliselt võib trenni teha ilma toitu jälgimata?
Midagi “propotsioonist” välja ei lähe?
Ei ma ei mõtle,et ma 20gk päevas söön,3 torti ja 4L pepsit.
Normaalselt söön aga ma lihtsalt ei viitsi kaaluda igat grammi mida ma söön..
aprill 21, 2008 at 6:43 p.l. #151323gmaster
MemberTavainimene SIISKI kipub veidi liiga vähe valku saama
ega sind niiviisi treenimine ära tapa, vastupidavustki tuleb, aga lihas ei kasva
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.