Skip to main content

Valge Suhkur

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valge Suhkur

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    oss
    Member

http://anahata.imelaps.ee/suhkur/a.pdf

Kas see kõik vastab tõele?

Millistele kohupiimadele pole lisatud seda suhkrut?

LB
    Member

ma arvan et rasvavabale maitseta kohupiimale pole lisatud

Vilps
    Member

Ma usun, et süües erinevaid kohupiimasid, sa suhkru sisalduse pärast seal muretsema nüüd küll ei pea.

Nesatur
    Member

äga kasulik artikkel.

Olin kuulnud, et suhkur on kahjulik, aga

et nii kahjulik, seda poleks kyll uskunud.

Samakamees
    Member

Kas ma sain õigesti aru , et viinamarja suhkur siis pole kahjulik ?

oss
    Member

Kas ma sain õigesti aru , et viinamarja suhkur siis pole kahjulik ?

Viinamarjasuhkur ehk fruktoos ei ole kahjulik (kui just seda kilode kaupa päevas ei sööda vms).

noPAINnoGAIN
    Member

Ise söön igapäev ligi 400 g Tere rosinakohupiima 0,1 % rasvaga , loodan et seal ei sa valget suhkrut olla

Hummer
    Member

Kuulge poisid aga insulin on tugev anaboolik, mida loetakse ka spordis dopinguks.

Kui nüüd suhkru laks peale trenni kutsub esile suure insulini erituse siis….

ja insulin omakorda viib toitained lihastesse….

…kas suhkrut ei anna siis lihase kasvatuse kohapealt ära kasutada…???

matti
    Member

Rahvas,kuidas te saate süüa rasvata ja maitsetama kohupiima? Mul ajab juba üksnes mõte sellest südame pahaks

maximus89
    Member

Jälle üks hea näide liialdamisest.Sukroos ei ole mingi kehvõõras aine, ta on tavaline lihtsüsivesik, mis koosneb glükoosi ja fruktoosi jääkidest.Kehas sukroos ka laguneb nendeks.Täpselt sama kahjulikud on rafineeritud glükoos ja fruktoos.Muidugi liigne suhkrutarbimine on kahjulik, aga ma usun, et enamik siinsetest foorumikasutajatest ei tarbi nii suurtes kogustes suhkrut.Seal tekstis polnud küll midagi valet, aga ei tasuks nüüd arvata, et paar teelusikatäit suhkrut tee sisse või natuke suhkrut õhtuse kohupiima sees midagi halba teeks.

AlanBStard
    Moderator

Viinamarjasuhkur ehk fruktoos ei ole kahjulik (kui just seda kilode kaupa päevas ei sööda vms).

Fruktoos on kahjulik, aga viinamarjasuhkur on glükoos

noPAINnoGAIN
    Member

Rahvas,kuidas te saate süüa rasvata ja maitsetama kohupiima? Mul ajab juba üksnes mõte sellest südame pahaks <_<“> , Tere oma vähemalt teised jah sellised imelikud.

jorsik
    Member

Jah oss, kõik artiklid, mis on mingitel anonüümsetel netilehekülgedel, kirjutatud kurat teab kelle poolt, on puhas kuld. Kui sa sööd suhkrut, siis sa sured. Kanna mu kontole 10000 eeku ja ma räägin sulle, mis on veel kahjulikud ja mida peaks vältima igal juhul…

matti
    Member

Kuulge poisid aga insulin on tugev anaboolik, mida loetakse ka spordis dopinguks.

Kui nüüd suhkru laks peale trenni kutsub esile suure insulini erituse siis….

ja insulin omakorda viib toitained lihastesse….

…kas suhkrut ei anna siis lihase kasvatuse kohapealt ära kasutada…???

rainisk
    Member

Uvitav-uvitav,see uvitaks mind isegi. Palun,et mõni spetsialist,näiteks Oldman kommenteeriks asja.

Ei ole kindlasti mitte spetsialist, aga insuliini erituse aktiveerib seesama glükoos ka mille sa oma sheigi sisse paned ju ?!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.