Uuesti trenni siis
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
Killhoven.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2011 at 8:41 p.l. #13327
jõukakapp
MemberTervist , olen 16 . aastane ja mõtlesin jälle hakata trenni tegema.
Tahaks suveks saada vormi , just lihasmassi tekitada natuke ikka.
Mis toidulisandeid kasutada ning mis kava järgi ültse alustada jälle
Jõusaaliga on ka varasem kokkupuude .
head aega !
aprill 24, 2011 at 10:10 p.l. #299276lifter
Memberhead aega !no nägemist

__
telli toitumiskava või hakka artikleid lugema, toidulisandid võid julgelt hilisemaks teemaks jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>treeningkava seisukohalt olen selle grupi esindaja, kes leiab, et üks kord nädalas igat lihasgruppi treenida on väga okei… äärmisel juhul kaks korda suruda, rind/õlg/triic ära jagada kahele päevale
õige seljapäev (jõutõmme + ülaselg) peaks biica nii palju mõjutama, et seda pumbata isu enam pole lõpus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seega fitness.ee -> tööriistad -> treeningkavad -> … [valik on sinu]
alguses ei soovita harjutuste arvu ja seeriatega üle pingutada… esimesed kuud on see kõige magusam aeg, kui väga korralik areng toimub vaid mõnda üksikut baasharjutust tehes…
aprill 25, 2011 at 5:19 e.l. #299281kalmer87
MemberMa ei ole kunagi aru saanud nendest inimestest, kes aasta aega vahivad niisama ja siis 1-2 kuud enne rannahooaega avastavad, et oi nüüd on vaja vormi saada. Ja siis on selline suhtumine, umbes et davai rääkige mulle nüüd kõike. Eks need kogemused tulevad ikka praktika käigus.
Üleüldse, kui sul on jõusaaliga varasem kokkupuude, siis sul peaks ka olema mingi kava mille järgi sa ennem oled teind. Kasuta seda uuesti siis.
Toidulisandid ei avalda sulle korraliku toitumise juures erilist mõju. Sa võid ju selle valgushake ära juua peale trenni aga sa võid ka lihtsalt poest kohupiima või kodujuustu osta. Mina enda peal pole küll erilist vahet tundnud ega näinud. Edasijõudnutel on muidugi teine lugu.
aprill 25, 2011 at 7:28 e.l. #299292matjusm
MemberToidulisandid ei avalda sulle korraliku toitumise juures erilist mõju. Sa võid ju selle valgushake ära juua peale trenni aga sa võid ka lihtsalt poest kohupiima või kodujuustu osta. Mina enda peal pole küll erilist vahet tundnud ega näinud. Edasijõudnutel on muidugi teine lugu.Mis “mõju” sa ootad toidulisanditelt?
Ei ole see toidulisand mingi ravim millel oleks “mõju”, ta on täiesti tavaline toiduaine nagu kõik teisedki (vadakuvaku näiteks saadakse piimast kui ma ei eksi) nii et ta on toitaine nagu iga teinegi vaid lihtsat natuke teisel kujul. Minu meelest on toidulisand lihtsalt mugavuse pärast tarbitav asi.
Tean omast kogemusest et kui mingilei pulbrile lootma jääda ja ülejäänud toitumist mitte korrigeerida siis väga suurt edu ära jõutreeningult oota.
aprill 25, 2011 at 1:05 p.l. #299341kalmer87
MemberMis “mõju” sa ootad toidulisanditelt?Ei ole see toidulisand mingi ravim millel oleks “mõju”, ta on täiesti tavaline toiduaine nagu kõik teisedki (vadakuvaku näiteks saadakse piimast kui ma ei eksi) nii et ta on toitaine nagu iga teinegi vaid lihtsat natuke teisel kujul. Minu meelest on toidulisand lihtsalt mugavuse pärast tarbitav asi.
Tean omast kogemusest et kui mingilei pulbrile lootma jääda ja ülejäänud toitumist mitte korrigeerida siis väga suurt edu ära jõutreeningult oota.
Just.
“>Aga paljudel paraku päris tihti on selline mulje, et “kui pulbrit ei söö siis suureks ei saa, sest kõik ju söövad pulbrit”. Tegelikult päris nii seda võtta ei saa.
aprill 25, 2011 at 1:23 p.l. #299343Archangel
MemberMis “mõju” sa ootad toidulisanditelt?Ei ole see toidulisand mingi ravim millel oleks “mõju”, ta on täiesti tavaline toiduaine nagu kõik teisedki (vadakuvaku näiteks saadakse piimast kui ma ei eksi) nii et ta on toitaine nagu iga teinegi vaid lihtsat natuke teisel kujul. Minu meelest on toidulisand lihtsalt mugavuse pärast tarbitav asi.
No, kellel toitumine ja treening korras, siis avaldavad toidulisandid vägagi märkimisväärset mõju.
Kiireneb taastumine, trennis on jõudu rohkem, vastupidavust rohkem. Rasv põleb effektiivsemalt jne jne.
Algajatele võib öelda niipalju, et kuni rahakott kannatab võib toidulisandeid alati osta – sest mingit kasu saab neist ikka. Lihtsalt äärmiselt tobe oleks hakata oma rahanatukest nende peale raiskama neil, kellel kõik muu ligadi-logadi toitumise ja treeningu koha pealt on.
Kuid kui taskud raha täis siis halba nad ei tee ning kasuks tulevad ikka. Senikaua kuni inimene ei loo endale illusioone, et ainult lisanditega vormi tehakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teema-algatajale on Nr.1 soovitus kindlasti toitumine korda saada, treeningkava paika panna ning siis saalis rassima hakata. Ning vastavalt võimalustele siis menüüsse soovi korral lisandeid lisada.
“>aprill 25, 2011 at 5:44 p.l. #299397Killhoven
Täiesti sama meelt. Tavatoiduga saab ka edasijõudnud väga ilusti hakkama. Lisandeid on tegelikkuses vaja rohkem profisportlastele, kus natuke kiirem taastumine on tegelikult kah oluline. Muus osas on tegemist lobiga ja rahamasinaga. My 2 cents!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.