Treening tüdrukule?!
- This topic has 10 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2008 at 12:43 p.l. #13292
fitnesss
MemberTervist! Tekkis küsimus, et kuidas peaks tüdruk ennast treenima, et saada lihaseid ja massi? Hakkasin jõusaalis käima 2nädalat tagasi. Rinnalt surun 13kg, lõuatõmbeid teen 15 sirge kehaga, kõhulihaseid 15, kätekõverdusi 20 jalad sirgelt (varvastele toetudes)(vahest täispeole toetades, vahest rusikatele toetades) + veel teised harjutused. Kõike neid teen 10 kordusega. Puhkepausid on 1-2min. Tahaksin teada, kas teen õigesti? Jooksmas käin ka ca.30min, 2a tagasi käisin võistlustantsus (6 aastat) ja seal pidime laagrites hommikuti 30min jooksma peatumata. Rattaga sõidan ka 3x nädalas 6km edasi-tagasi. Söön 4-5x päevas. Hommikul maisihelbed või võileivad, lõunal koolis praad või supp, peale kooli kodus praad või supp, ca.2h pärast jälle praad või supp ja õhtul veel praad või supp vms. Muidu olen 14 aastane, kaalun 48kg ning pikkus on 166cm. Jõusaalis käin tavaliselt 2-3x nädalas. Kodus teen ka trenni. Kõhulihased ja kätekõverdusi ja mõtlesin proovida ka 1a õde tõstma hakata ehk rinnalt suruma. Ta kaalub 12-13kg. Jõusaalis treenin iseseisvalt. Treeneri võimalust ei ole. Kas keegi saaks mulle kirjutada treeningkava jõusaalis ja kodus ja kui tihti seda kava tuleks teha (hommikul, lõunal, õhtul vms.)? Ja kas mul oleks ka toidulisandeid jms. vaja?
Tänan abi eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2008 at 1:12 p.l. #150315Toivo295
MemberTreeningkavad
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Sealt valid kummagi algaja kava naistele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2008 at 1:22 p.l. #150316gmaster
Member14 aastane lihaseid ja massi:)
respect
ja lõuatõmbeid tuleb ka päris hästi:D järelikult eelduseid laiale seljale:D
aga teema juurde tagasi tulles, et kui sul on korralik saalikava siis kodus tegema ei peaks
aprill 15, 2008 at 1:50 p.l. #150317undisputed
MemberTervist! Tekkis küsimus, et kuidas peaks tüdruk ennast treenima, et saada lihaseid ja massi? Hakkasin jõusaalis käima 2nädalat tagasi. Rinnalt surun 13kg, lõuatõmbeid teen 15 sirge kehaga, kõhulihaseid 15, kätekõverdusi 20 jalad sirgelt (varvastele toetudes)(vahest täispeole toetades, vahest rusikatele toetades) + veel teised harjutused. Kõike neid teen 10 kordusega. Puhkepausid on 1-2min. Tahaksin teada, kas teen õigesti? Jooksmas käin ka ca.30min, 2a tagasi käisin võistlustantsus (6 aastat) ja seal pidime laagrites hommikuti 30min jooksma peatumata. Rattaga sõidan ka 3x nädalas 6km edasi-tagasi. Söön 4-5x päevas. Hommikul maisihelbed või võileivad, lõunal koolis praad või supp, peale kooli kodus praad või supp, ca.2h pärast jälle praad või supp ja õhtul veel praad või supp vms. Muidu olen 14 aastane, kaalun 48kg ning pikkus on 166cm. Jõusaalis käin tavaliselt 2-3x nädalas. Kodus teen ka trenni. Kõhulihased ja kätekõverdusi ja mõtlesin proovida ka 1a õde tõstma hakata ehk rinnalt suruma. Ta kaalub 12-13kg. Jõusaalis treenin iseseisvalt. Treeneri võimalust ei ole. Kas keegi saaks mulle kirjutada treeningkava jõusaalis ja kodus ja kui tihti seda kava tuleks teha (hommikul, lõunal, õhtul vms.)? Ja kas mul oleks ka toidulisandeid jms. vaja?Tänan abi eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida heleveti, tüdruk 14 a ja 15 lõuga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kust sa seda praadi ja suppi 4 x päevas võtad. Kahtlane teema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2008 at 1:52 p.l. #150319fitnesss
MemberKas 15 lõuga on siis liiga palju minu kohta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2008 at 2:11 p.l. #150324Marcola
MemberIse ka alles uus, aga mida ma esimesest postituest välja ei lugenud oli info sinu praeguse toitumise kohta. Kindlasti aitaks ka selle paikasättmine su massile kaasa.
Edit: Minu viga, jäi kuidagi kahe silma vahele muud infot ammulisui lugedes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2008 at 2:12 p.l. #150325daemonium
MemberTervist! Tekkis küsimus, et kuidas peaks tüdruk ennast treenima, et saada lihaseid ja massi? Hakkasin jõusaalis käima 2nädalat tagasi. Rinnalt surun 13kg, lõuatõmbeid teen 15 sirge kehaga, kõhulihaseid 15, kätekõverdusi 20 jalad sirgelt (varvastele toetudes)(vahest täispeole toetades, vahest rusikatele toetades) + veel teised harjutused. Kõike neid teen 10 kordusega. Puhkepausid on 1-2min. Tahaksin teada, kas teen õigesti? Jooksmas käin ka ca.30min, 2a tagasi käisin võistlustantsus (6 aastat) ja seal pidime laagrites hommikuti 30min jooksma peatumata. Rattaga sõidan ka 3x nädalas 6km edasi-tagasi. Söön 4-5x päevas. Hommikul maisihelbed või võileivad, lõunal koolis praad või supp, peale kooli kodus praad või supp, ca.2h pärast jälle praad või supp ja õhtul veel praad või supp vms. Muidu olen 14 aastane, kaalun 48kg ning pikkus on 166cm. Jõusaalis käin tavaliselt 2-3x nädalas. Kodus teen ka trenni. Kõhulihased ja kätekõverdusi ja mõtlesin proovida ka 1a õde tõstma hakata ehk rinnalt suruma. Ta kaalub 12-13kg. Jõusaalis treenin iseseisvalt. Treeneri võimalust ei ole. Kas keegi saaks mulle kirjutada treeningkava jõusaalis ja kodus ja kui tihti seda kava tuleks teha (hommikul, lõunal, õhtul vms.)? Ja kas mul oleks ka toidulisandeid jms. vaja?Tänan abi eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidulisandeid …
mis sa väidad,et ei saa tavatoidust piisavalt vajalikke aineid kätte või!?
Krt;4 korda päevas praad …
ma kaalun sinust ~2,5 korda rohkemi ja mina 4 praega päevas kohe kindlasti hakkama ei saaks,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei suutnud mingit pidi sul taolisi ’irmsaid treeningkoormusi tuvastada,et toidulisandeid vajaksid.
aprill 15, 2008 at 4:27 p.l. #150358Alexander Andrusenko
ModeratorTüdruk on päris tubli. 15 lõuga on juba kõva saavutus. Enamik mehi ei jõua ka nii palju.
Esialgu võiks endale siitsamast portaalist treeningkava võtta. Vaata ka, et su 4 praadi päevas ka piisavalt valku sisaldaksid.
aprill 15, 2008 at 6:44 p.l. #146586Anonüümne
GuestToidulisandeid …mis sa väidad,et ei saa tavatoidust piisavalt vajalikke aineid kätte või!?
Krt;4 korda päevas praad …
ma kaalun sinust ~2,5 korda rohkemi ja mina 4 praega päevas kohe kindlasti hakkama ei saaks,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei suutnud mingit pidi sul taolisi ’irmsaid treeningkoormusi tuvastada,et toidulisandeid vajaksid.
Mitme toidukorra põhimõte ongi selles, et jagada see väikesteks portsudeks. Kõik praed ei pea olema ju mingi 2kg. Ma arvan, et tema prae suurusel ja sinu omal on vahe.
aprill 15, 2008 at 9:03 p.l. #150406AlanBStard
Moderatorja lõuatõmbeid tuleb ka päris hästi:D järelikult eelduseid laiale seljale:DKusjuures ei ole, mu kõige kõhnem sõber teeb praktiliselt piiramatult lõuatõmbeid ehk ilmselt on nii kerge et teeb neid aeroobselt.
aprill 15, 2008 at 9:08 p.l. #150407AlanBStard
ModeratorToidulisandeid …mis sa väidad,et ei saa tavatoidust piisavalt vajalikke aineid kätte või!?
D-vitamiini kohe kindlasti ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja muid asju, kasvõi rasvu õiges tasakaalus on ka toiduga paljudel raske hoida, lihtsam on nt kalaõli juurde süüa. Kalakasvanduse kalas ei pruugi neid kasulikke rasvhappeid (EPA+DHA) üldse olla.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.