Skip to main content

Arvatavasti kordama kippuv teema aga…

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Arvatavasti kordama kippuv teema aga…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    ccc
    Member

…. ei oska ka mujalt vastuseid saada. Nimelt on asi selline et soov oleks keha vormi ajada. Olen siin ja ka mujalt internetist lugenud igasuguseid artikleid küll söömise kohta ja ka treeningu kohta aga vot seda yht ja õiget ei oska enda jaoks kokku panna. Sport ei ole kaugeltgi võõras kuna olen 10 a korvpalli mänginud ja sinna juurde ´ka jõu trenni teinud. Kaalu probleemi võimendab ka see et hiljuti oli tõsine vigastus ja ei saanud ennast liigutada pikka aega ja tulemus on aimatav. Aga omal käel lihtsalt hakkama ka ei saa, just trenni poolel jääb teadmistest vajaka… ehk oskate midagi soovitada… kus on normaalsed saalid ja treenerid……. ehk mõni sarnane isiklik kogemus… parim oleks mõni näidis treeningkava kombineeritud menüüga… ette tänades

Anonüümne
    Guest

Kõigepealt oleks hea teada, kuidas sa siiamaani toitunud ja treeninud oled.

ccc
    Member

hmm ega ma siiamaani eriti mingeid erilisi menüüsi kasutanud ei ole, lihtsalt liigsest söömisest olen hoidunud… aga trenni poole pealt seda ,et viimased poolteist 2 kuud olen jõusaalis käinud nädalas 3 korda ja teinud seda kõige tüüpilisemat algajate kava ( igakord kõiki lihasgruppe natuke va jalad kuna nende üle ei nurise) aga see hakkab juba üle viskama- rutiin!… ja jooksmas käin ka üle päeva, 25 minutit korraga rohkem järjest ei jõua.. aga kaalu ja kere muutusi nagu eriti ei märka… siit ka veel yks küsimus- kuna tahaks natuke ülakeha lihaseid treenida siis kas peaks seda tegema kohe (ilma kaalust alla võtmata) või tuleks tõsisema jõu trenniga alustada siis kui rasvast lahti saadud (arvatavasti tuleks alla võtta ca 11 kg, ise praegu 93.)

Anonüümne
    Guest

Kõigepealt rasv maha. Kui hakkad lihast kasvatama, siis tuleb ka paratamatult rasva juurde.

madis_r
    Member

Ma ei ole nõus bohemianiga. Teatud rasva olemasolul on jõutrenn ohutum, kõva dieet nõrgendab liigeseid. Pigem ikka enne lihast ja siis rasva maha. Kui rümp on trimmis siis võib ka nii juhtuda, et rasva ei paista nii palju välja.

Alfonze
    Member

Mina n6ustun ka madis_r -ga, ma ise olen elv n2ide sellest et proportsionaalselt pekk asendub lihastega, oktoobris kui j6usaali l2ksin j2lle yle 3a siis ma kaalusin samapalju kui t2na aga p6hilised m66dud (v.a. k6ht ja tagument) olid v2iksemad, praegu on: 25/187/125, biits 49, rind max pingutuse juures koos selja laiaga 134, reis 76, s22r 49. Ise olen tulemustega v2ga rahul ja kuna mul kiiret pole siis j2tkan samamoodi niikaua kuni lihasmassi osakaal muutub nii suureks et polegi eriti vaja alla v6tta:-)

al.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.