tervist ott ma tahtsin küsida ,et mis seeriatega tuleks tratsepi teha ehk kaelalihast
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » tervist ott ma tahtsin küsida ,et mis seeriatega tuleks tratsepi teha ehk kaelalihast
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
aprill 11, 2008 at 5:11 p.l. #13224
Fitness113
Member,et mis seeriatega tuleks kaelalihast ja kordusi j22n ootama vastuseid võivad kõik anna
aprill 11, 2008 at 5:58 p.l. #149771big poppa pump
Member,et mis seeriatega tuleks tratsepi teha ehk kaelalihast ja kordusi j22n ootama .Kuna ootad Oti vastust, siis mina soovitama ei hakka. Küll aga parandan sind – trapets pole kaelalihas.
aprill 11, 2008 at 7:04 p.l. #149791gh
MemberMina kui tähenärija tahaks öelda, et kui juba targematelt nõu küsima hakata – eriti Oti käest, siis võiks niipalju vaeva näha, et ühes lauses ei oleks kaks viga.
Tänu sellele võivad vastused ka kiiremini tulema hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2008 at 7:14 p.l. #149793oss
MemberKuna ootad Oti vastust, siis mina soovitama ei hakka. Küll aga parandan sind – trapets pole kaelalihas.Muide, trapets algab koljult ja on seega ka kaelalihas.
aprill 11, 2008 at 7:20 p.l. #149794oss
MemberMina kui tähenärija tahaks öelda, et kui juba targematelt nõu küsima hakata – eriti Oti käest, siis võiks niipalju vaeva näha, et ühes lauses ei oleks kaks viga.Tänu sellele võivad vastused ka kiiremini tulema hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ei kujuta ette kuidas isegi aastaid treeninud mehed räägivad. Olen kuulnud ka sõna “triips”. Arvatavasti triitsepsi kohta.
Aga kõik ei ole bioloogid ja pole vaja uue kasutaja esimest postitust kohe maha teha. (Ära võta isiklikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ta parandas juba paar viga ära, kuigi lause algab tal nagu rate.ee kommentaariumis väikese algustähega.aprill 11, 2008 at 7:43 p.l. #149800peugeot
MemberSa ei kujuta ette kuidas isegi aastaid treeninud mehed räägivad. Olen kuulnud ka sõna “triips”. Arvatavasti triitsepsi kohta.Aga kõik ei ole bioloogid ja pole vaja uue kasutaja esimest postitust kohe maha teha. (Ära võta isiklikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ta parandas juba paar viga ära, kuigi lause algab tal nagu rate.ee kommentaariumis väikese algustähega.triits, triic mitte triips
aprill 11, 2008 at 8:01 p.l. #149802big poppa pump
MemberMuide, trapets algab koljult ja on seega ka kaelalihas.Trapets ulataub pea poolde selga ja katab tagant ka õlgu, see, et ta kaelast algab, võib ta ju tehniliselt “kaelalihaseks” teha, kuid kaelalihaseid treenides ei mõelda siiski trapetsit.
TEMA mõtles, teisi pole küll näinud-kuulnud trapetsist kui kaelalihasest rääkimas.
aprill 12, 2008 at 4:15 e.l. #149824ROtter
MemberTrapetslihas on selja lihas:
aprill 12, 2008 at 6:36 e.l. #149826Tuki
Memberkui räägime kaelast, siis siin on artikkel: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3775
aprill 12, 2008 at 7:48 e.l. #149829Ott Kiivikas
MemberMa saan aru, mis sa soovid teada. Ma ei hakka detailide kallal norima. Trapetsit teen koos seljalihaste treeninguga ja üldjuhul 3-4 seeriat 6-10 kordust. Ei kasuta väga suuri raskusi, rohkem tunnetus ja amplituut on see, millele keskendun. Arvestama peab sellega, et trapets saab koormust nii teiste seljalihaste treeninguga kui ka õlalihaste treenimisel, nii et väga palju ei ole mõtet teda lõhkuda teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.