Aeroobne
- This topic has 11 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
LB.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2008 at 6:56 p.l. #13218
Shox
MemberKumb on parem rasvapõletuseks kas rattasõit või jooks. Arvatavasti jooks aga kuna jõusaalis käies oleks parem ratast teha kas sellest mingit abi oleks?
Et kui põletada kuni 2000 k/cal rattaga sõites kas kõhu pealt ka mingil määral rasv väheneks?
aprill 8, 2008 at 7:05 p.l. #149372-aron-
MemberKumb on parem rasvapõletuseks kas rattasõit või jooks. Arvatavasti jooks aga kuna jõusaalis käies oleks parem ratast teha kas sellest mingit abi oleks?Et kui põletada kuni 2000 k/cal rattaga sõites kas kõhu pealt ka mingil määral rasv väheneks?
Kui toitumine vastav,siis kindlasti läheb.
aprill 8, 2008 at 7:23 p.l. #149373LB
Memberkle kaua sa seda sõita kavatsed et 2000 kcal põletada !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on pmst mingi 80 90 kilose mehe baasainevahetuseks vajalik kalorikogus vms … ma arvan et pekk läheb kyll aga kui korralikult ei söö siis läheb ka lihasaprill 8, 2008 at 7:50 p.l. #149379Vilps
MemberKumb on parem rasvapõletuseks kas rattasõit või jooks. Arvatavasti jooks aga kuna jõusaalis käies oleks parem ratast teha kas sellest mingit abi oleks?Et kui põletada kuni 2000 k/cal rattaga sõites kas kõhu pealt ka mingil määral rasv väheneks?
See 2000kcal on sul ca. 100g rasva eeldades, et süsivesikute ja rasvade osakaal energiakulus peaks ca. pooleks minema.
Aga sellist kogust korraga põletada on suht julm. 2.5-3 tundi peaks selleks kindlasti minema. Loodan, et sa ei kavatse selliseid trenne hakata tegema.
aprill 8, 2008 at 8:03 p.l. #149382Tuki
ma arvan, et see on ikka törts palju ühe korraga tegemiseks. Muretse pulsikell, seal näed ära palju kulutad.
aprill 9, 2008 at 6:18 e.l. #1494055ander
MemberTiheda jooksmisega on see, et kui sobival pinnal ja sobivate jalanõudega ei jookse, siis on tulemuseks põlveprobleemid. Veloga väntamine on jookmise kõrval pisut etem, arvan mina…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi, mitmekesised on mõlemad. Lisaks väline rattasõit ja metsajooks trumpavad siseruumide veloergomeetri üle, kuna välistes tingimustes värksem õhk. Kui sa just tööstushoonete vahel ei spordi.aprill 9, 2008 at 8:06 e.l. #149411daman
MemberAlgajale muuseas pole 3-4h otsad nii hullud midagi rattaga, küsimus on tempos. Samuti mitte iga päev, sellise pikkusega sõite võib vabalt teha 1-2 korda nädalas ainult.
aprill 9, 2008 at 12:14 p.l. #149452Shox
MemberSee 2000kcal on sul ca. 100g rasva eeldades, et süsivesikute ja rasvade osakaal energiakulus peaks ca. pooleks minema.Aga sellist kogust korraga põletada on suht julm. 2.5-3 tundi peaks selleks kindlasti minema. Loodan, et sa ei kavatse selliseid trenne hakata tegema.
selleks läheb ratta peal üle tunni aja veits kui kerge programmiga kiirelt sõkkuda.
aprill 9, 2008 at 1:34 p.l. #149460pumper
Memberselleks läheb ratta peal üle tunni aja veits kui kerge programmiga kiirelt sõkkuda.No way – jama. Selle u tunniga ei kuluta sa poolt ka sellest 2000st
aprill 9, 2008 at 3:17 p.l. #149477Harti
Memberlõin oma treeningpäeviku lahti, kus mul kõik täpselt kirjas, alates alast, ajast kuni Kcal ja pulssideni. kõige parematel juhtudel olen saanud tunnise jalgpalliga 1050Kcal põletatud. ning sellised trennid on ka aeroobsest suht kaugelaprill 9, 2008 at 6:28 p.l. #149520Shox
Membernoo usu või ära usu mina ei tea siis uued rattad toodi mina ei usu et nad nii kanti ka näitavad.
kuigi küsimus oli kas rattasõidust on abi mitte sellest kui palju ja kui kiiresti keegi kaloreid jõuab põletada
aprill 9, 2008 at 9:02 p.l. #149546LB
MemberRattasõidust endast on kasu, aga rattasõiduga põletad tunniga ytleme 500+ kalorit ja jooksuga tund aega umbes 1,5 kuni 2 korda rohkem…. veits raskem ole ju aga kes kannatab see kaua elab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(sorry kui numbritega puusse panin, aga põhimõte õige)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.