Skip to main content

Jäähoki ja jõusaal

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Jäähoki ja jõusaal

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    torbolents
    Member

Tere Oldman,

Hakkasin käima sellest aastast jäähoki trennis. Ala meeldib ja on plaan asjaga tõsisemalt tegelema hakata! Paraleelselt tahan käia ka jõusaalis. Saali staaži on umbes 3 aastat, ennem seda olen tegelenud kõiksugu spordialadega. Ühesõnaga võin ennast nimetada edasijõudnud treeniaks.

Sooviksin nõuandeid, mida silmaspidada jõusaalis treenides, eesmärgiks oleks saavutada rohkem kiirusliku ja plahvatusliku jõudu , kuid mitte kaotada massi. Oleksin tänulik kui saaksite kirjeldada mõndasid näidisharjutusi.

Lugupidamisega ja teie vastust ootama jäädes!

ROtter
    Member
    torbolents
    Member

Olen nüüd selle kava korralikult läbi teinud.

On väga hästi mõjunud jalgadele ja alaseljale, mis just hokis kena koormuse saab. Samuti saavad hea koormuse käsivarred, mida hokis just viskamisel vaja on.

Kuid tahaksin siinkohal küsida, kuidas see kava jaotada, kui Hokitrennid on 2 korda nädalas Esmapäeval ja Teisipäeval.???

Ise tegin ni:

1 päev – jõusaal

2 päev- hoki

3 päev- puhkus

4päev hoki

5päev- jõusaal

6päev jõusaal

7päev puhkus

Sooviksin siinkohal natuke abi, kuna olen tavaliselt trennid jaotanud nädalapeale. Selles situatsioonis peaksin seda vist tegema u 10 päeva peale, et asjast rohkem kasu oleks. Liigutada saaksin ainult jõusaali trenninguid, kuna hoki on kindlatel aegadel.

Teie vastust ootama jäädes!

ROtter
    Member

Olen nüüd selle kava korralikult läbi teinud.

On väga hästi mõjunud jalgadele ja alaseljale, mis just hokis kena koormuse saab. Samuti saavad hea koormuse käsivarred, mida hokis just viskamisel vaja on.

Kuid tahaksin siinkohal küsida, kuidas see kava jaotada, kui Hokitrennid on 2 korda nädalas Esmapäeval ja Teisipäeval.???

Ise tegin ni:

1 päev – jõusaal

2 päev- hoki

3 päev- puhkus

4päev hoki

5päev- jõusaal

6päev jõusaal

7päev puhkus

Sooviksin siinkohal natuke abi, kuna olen tavaliselt trennid jaotanud nädalapeale. Selles situatsioonis peaksin seda vist tegema u 10 päeva peale, et asjast rohkem kasu oleks. Liigutada saaksin ainult jõusaali trenninguid, kuna hoki on kindlatel aegadel.

Teie vastust ootama jäädes!

Hokitrennid kaks päeva järjest või apsakas? Kavas on sul puhkepäev vahel. Kontrolli üle.

torbolents
    Member

Vabandust, hokitrennid on teisipäeval ja neljapäeval!!

ROtter
    Member

E – jõusaal, surumised, (delta, triitseps, biitseps,kõht, igale lihasgrupile üks harjutus)

T – hoki

K – puhkus

N – hoki

R – puhkus

L – jõusaal, jõutõmme, kükid

P – puhkus

Laupäev on raske päev, sellest ka eelnev puhkepäev ja teisipäevaks peaksid jalad olema taastunud, ükskord on rõhk seljal, järgmine kord jalgadel.

torbolents
    Member

E – jõusaal, surumised, (delta, triitseps, biitseps,kõht, igale lihasgrupile üks harjutus)

T – hoki

K – puhkus

N – hoki

R – puhkus

L – jõusaal, jõutõmme, kükid

P – puhkus

Laupäev on raske päev, sellest ka eelnev puhkepäev ja teisipäevaks peaksid jalad olema taastunud, ükskord on rõhk seljal, järgmine kord jalgadel.

Tänan!!

Kas surumisi ka ainult üks harjutus?? Või peaks tegema ntx: lamades surumine+ kaldpink+ surumine täisnurga all ( õlg) ja siis ülejäänud delta, triits jne …?? Või igal esmaspäeval lihtslt erinev surumine?

Kui pikad seeriad peaksid olema? Ma olen eelnevates treeningutes kasutanud püramiidi tehinkat ja teen alguses tavaliselt pikemaid seeriaid. Selle kava järgi peaksin vist tegema suuremate korduste arvuga harjutused( 15-20)!?!??

ROtter
    Member

Tänan!!

Kas surumisi ka ainult üks harjutus?? Või peaks tegema ntx: lamades surumine+ kaldpink+ surumine täisnurga all ( õlg) ja siis ülejäänud delta, triits jne …?? Või igal esmaspäeval lihtslt erinev surumine?

Kui pikad seeriad peaksid olema? Ma olen eelnevates treeningutes kasutanud püramiidi tehinkat ja teen alguses tavaliselt pikemaid seeriaid. Selle kava järgi peaksin vist tegema suuremate korduste arvuga harjutused( 15-20)!?!??

Esmaspäevane trenn avaldab mõju järgmise päeva hokitrennile, löögiteravus kannatab.

ROtter
    Member

Tänan!!

Kuna hoki nõuab nii kiirust kui ka vastupidavust, sobivad Janari soovitused treenimiseks väga hästi.

torbolents
    Member

Kuna hoki nõuab nii kiirust kui ka vastupidavust, sobivad Janari soovitused treenimiseks väga hästi.

Kas teie käest saab tellida toitumis ja trennikava?

ROtter
    Member

Kas teie käest saab tellida toitumis ja trennikava?

Saab ikka.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.