jõusaali kohta küsimus?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » jõusaali kohta küsimus?
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Raivo Piiber.
-
AutorPostitused
-
aprill 5, 2008 at 11:03 p.l. #13187
Anonüümne
GuestTere! Et küsimus siis järgmine tahaksin saada oma keha vormi kuna see on suht korrast ära ja hakkab endalgi halb vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ja saaks ka tervise paremaks.Et küsimus ise enesest on siis selline:keegi äkki oskab soovitada tallinnas kuskil head trenni tegemis kohta(kus ei ole ülbe personal nagu pidi tallinas osades kohtades olema)?Kus oleks ka treener kes saaks mind juhendada(pole ka ühtegi sellist tuttavat võtta kes saaks juhedada),kuna ise täielik võhik selle koha pealt.Oleks hea kui ka koht ei oleks inimeste poolt üle ujutatud et oleks hea rahulik tegelda oma asjadega.Plaan on siis trenni tegema hakkata hommikul suht vara(hea oleks kuskil 8-9 hommikul alustada) kuna töö hakkab lõunast(12.00-13.00) ja lõppeb õhtul suhteliselt hilja ja peale seda ei ole tahtmist ja jõudu eriti enam liikudada ennast.Plaan on siis langetada kaalu ja saada ka keha vormi.Kui keegi mulle siin mingi vastuse kirjutab siis oleks hea kui oskaks mingi hinnagi kirjutada palju mul see asi kuus maksma läheb ise uurisin netist mingite spordi klubide hinna klasse ja ei eriti ei saanud sotti asjast.
aprill 5, 2008 at 11:56 p.l. #148932Hellboy
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=club_l…;bot=bot.yellow – äkki leiad sealt midagi, lisaks on ka kasutajad kommentaare klubide kohta lisanud….
aprill 6, 2008 at 8:34 e.l. #148940Harti
Memberkui sul plaanis langetada kaalu ja saada ka keha vormi, siis oleks ehk targem alustada hommikujooksudega. sest ma hästi ei usu, et sa jõusaalis saaksid nii efektiivselt kaalu langetada. kui sul juba vorm parem, siis võid hakata oma keha vormima
aprill 6, 2008 at 8:41 e.l. #148941Raivo Piiber
Memberkui sul plaanis langetada kaalu ja saada ka keha vormi, siis oleks ehk targem alustada hommikujooksudega. sest ma hästi ei usu, et sa jõusaalis saaksid nii efektiivselt kaalu langetada. kui sul juba vorm parem, siis võid hakata oma keha vormimaIse ka aru said, millest räägid?
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.